Appartement Villa Athina in Pythagorion Griekenland beoordelingen 7.6 | Zoover

Appartement Villa Athina Pythagorion

Beoordelingen Appartement Villa Athina

Pundes, Pythagorion
Appartement Villa Athina scoort een 7,6 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa Athina? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa Athina in Pythagorion, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Appartement Villa Athina vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Villa Athina met andere accommodaties in Pythagorion.

17 beoordelingen over Villa Athina

alleenreizend, Okt. 2010
"Mooie accomodatie met fantastisch uitzicht"
brenda409
7-11-2010 Ben voor de 4e keer bij Dimitri in Villa Athina geweest. Uitzicht is fantastisch. Je hebt wel een auto nodig, de villa ligt namelijk hoog en redelijk afgelegen. Geen last van schreeuwende kinderen gehad. De appartementen zijn perfect en schoon en worden goed onderhouden. Ik zie er regelmatig mensen die vaker in Athina geweest zijn. Ik ga zelf in mei 2011 nog een keer terug.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Groot appartement met mooie ligging"
fam zappeij
8-9-2009 Met gemixde gevoelens naar aanleiding van jullie beoordeling naar villa athina gegaan.Totaal geen last gehad van de eigenaars+kids.
Groot schoon appartement, schoonmaak om de dag,zwembad redelijk schoon, wel een paar x zelf de pomp aangezet.Maar met zo'n privezwembad (1 e week waren we de enige huurders)en schitterend uitzicht op pythagorion moet je daar niet zo moeilijk over doen.
Samos is een afwisselend eiland met genoeg te zien en te doen.
Pythagorion is een gezellig toeristich stadje.
Feest op 5 augustus geweldig om mee te maken. vuurwerk en een turkse boot werd in brand gestoken.(goot spektakel)

met oudere kinderen, Juli 2009
"Heerlijk rustig"
JM Jonker
7-9-2009 Na de beoordeling van andere gasten waren de verwachtingen toch wel gespannen.
Maar wij vonden het geweldig,wellis waar erg afgelegen maar dat vonden wij niet erg,want wij hadden een auto.Dimitri is een erg aardige man.Complex erg ruim,wij zaten op BG bij het zwembad,heerlijk.
Samos is een mooi eiland maar in de zomer wel erg droog. Met de auto er op uit want anders zie je weinig.
Wij hebben een fantastishe vakantie gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Villa Athina bij:

met vrienden, Mei 2009
"Wat een mooie ligging en uitzicht!"
Thomas & Christina
11-5-2011 Een prachtige, nieuwe appartementenvilla met zwembad en mooi vergezicht over de nieuwe jachthaven van Pythagorion en de zee.
Mooi ingericht, rustige omgeving tussen meerdere villa's (op afstand) op een prachtige heuvel.
Je hebt hier wel een auto nodig omdat je wat verder van het plaatsje (dus winkels, restaurants etc.) zit.

"Beslist geen aanrader"
Hub
26-9-2008 Had de reactie gelezen over griekse familie, dachten zal wel meevallen. Zaten op bovenste etage.Iedere morgen werd je vanaf 7 uur gewekt door over plavuizen rennende gillende kinderen en schreeuwende ouder(s.Dit herhaalde zich meerder keren per dag. Deze eigenaar/familie heeft geen enkel respect en interesse in gasten. Zonder deze familie uitstekend complex. Voor ons hierdoor beslist geen aanrader.

Familie, Sept. 2008
erik
11-9-2008 totaal geen ontvangst wij moesten half uur buiten voor de duur wachten en ontvingen de sleutel van de kinderen van de eigenaar ze waren trouwens wel vreselijk luid ruchtig mijn dochter van zeven was mee en die vroeg mij mama waarom schreeuwen die kinderen zo dus zelfs een kind viel het op overigens gaan ze pas na elfen op bed echt waar geen grap dus als je geen schreeuwende kinderen om je heen wil is het een sterke afrader het zwembad lag vol zand en bijen en andere insecten in de 15 dagen dat wij er waren is het geen een keer schoon gemaakt in het appatement zelf zaten heel veel rode mieren je kon niks maar5 dan ook niks op aanrecht laten staan ook geen dichte verpakkingen dan had je binnen de korste keren een plaag schoonmaak was daar in tegen heel goed en je kreeg wel heel vaak schone handoeken vaker als aan gegeven erg lieve schoon maakster we hebben ondanks deze dingen een geweldige vakantie gehad op samos alleen al deze dingen in overweging is het echt niet voor herhaling vatbaar

g.w.zijlstra
15-7-2008 Juli 2008 2 weken hier geweest.
Inderdaad ruim. Verder erg kaal:
geen tv, radio. 1 pan, 2 koekepannen in de keuken aanwezig, bestek: overal 3 van.
Middelste verdieping wordt bewoond door de eigenaar en zijn gezin. Af en toe rumoerig.
Zwembad mooi gelegen, wordt niet of nauwelijks schoongemaakt.
Bovenste verdieping terras erg heet, geen parasol.

Familie, Juli 2008
"Goed voor wie van rust houdt"
B. Seij
10-8-2008 Mooi gelegen , wel hoog dus auto absoluut noodzakelijk. Zeer ruim 3-k appartement, wordt goed schoongehouden, service echter ver te zoeken. Er wordt echt niets voor de gasten gedaan. Zwembad was zeker niet vuil. meestal lagen we er alleen. Van de kinderen van de eigenaar hebben wij nauwelijks last gehad.Airco 10 euro per dag! Wij hebben een ventilator gekocht bij de supermarkt voor 25 euro en daar 2 weken plezier van gehad.
Kortom; ga je graag je eigen gang dan is dit een prima accomodatie, maar als je van wat aanspraak en gezelligheid houdt, kun je beter ergens anders naar toe.

met partner, Juni 2008
"Kan er mee door"
albert en roel
22-7-2008 3 kamer appartement bijzonder ruim, maar sobere inrichting.
Erg onvriendelijke eigenaar (met uitzondering van de schoonmaakster).Kinderen van de eigenaar heel erg luidruchtig.
Fraai uitzicht richting de haven , Pythagorion en Turkije.
Jammer dat ze s'avonds besparen op de buitenverlichting, men kon soms geen hand voor de ogen zien.

met partner, Juni 2008
"Viel zwaar tegen"
L Blok
29-6-2008 Na alle goede beoordelingen, over Villa Athina, moet ik helaas zeggen, dat het zwaar tegen viel.
Ontvangst, een nul,zwembad smerig, werd later door de vele klachten, alsnog schoongemaakt, eenmalig, totaal geen sfeer, dooie boel, app was zeer ruim en netjes,onbegrijpelijk het hoge cijfer wat men geeft aan dit complex, er moet iets gebeurd zijn want iedereen klaagde hierover.
Pythagorion, geweldig geldt ook voor het eiland Samos,en natuurlijk de Grieken, geweldige mensen. zoals altijdt, wij houden al jaren van dit land en hun bewoners.