Aparthotel Samos Sun*** in Pythagorion Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover

Aparthotel Samos Sun*** Pythagorion

Beoordelingen Aparthotel Samos Sun***

Pythagorion Village, 83103, Pythagorion
Aparthotel Samos Sun scoort een 7,5 uit 10, op basis van 75 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Samos Sun***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Samos Sun*** in Pythagorion, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 82 vakantiefoto's van Aparthotel Samos Sun*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Aparthotel Samos Sun*** met andere accommodaties in Pythagorion.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Samos Sun***

5,3
6,5
6,6
met partner, 2012
"Geweldige accomodatie"
Ton en Annemiek Boe...
23-2-2012 Wij werden wegens een overboeking elders in dit complex geplaatst. Het kon niet beter; geweldige service, fijne kamer, mooi uitzicht. kortom zo goed dat wij dit jaar in juni/juli voor drie weken hebben geboekt. Echt een aanrader.

met partner, 2011
"Super"
Rob en Bianca
17-9-2011 Wij zijn net terug na 8 dagen Samos sun en hebben het erg naar ons zin gehad. Erg fijn hotel met prachtig uitzicht op de luchthaven wat zeker niet storend is. De kamers zijn schoon, en de airco was prettig. Fijn zwembad en een gezellige bar met heerlijke coctails! Pythagorion is een aanrader ( wel echt 30 min lopen / of 5 euro taxi ). Wij hebben echt elke avond heerlijk gegeten in Pytagorion. Een auto huren is erg leuk want Samos is prachtig.

"Geen aanrader!!"
Mark en Anne
24-8-2011 Wij begrijpen de lofuitingen niet zo. Toegegeven; als je een hogergelegen appartement hebt heb je een geweldig uitzicht over het vliegveld en de zee en het personeel is ontzettend aardig. Het zwembad is net als op de foto's. Echter allemaal nogal vergane glorie. Onze badkamer was ronduit vies en oud met een veel te kleine douchebak en een douchekop die je niet op kon hangen. Het beschimmelde douchegordijn had weinig nut. Na het douchen stond hele badkamer blank. Haren van de vorige bewoners lagen er nog en toiletbril was helemaal verkleurd van urinezuur. Oude meubels op kamer mr best schoon. Ontbijt was ronduit slecht met aanmaak sinaasappellimonade en aangebakken bijna koud roerei. Weinig keuze. Personeel ziet er onverzorgd uit met verwassen kleding met vlekken. Oud meubilair bij zwembad en poolbar. Omgeving van "kinderbadje" werkelijk schande! Te weinig bedjes bij zwembad (deels doordat mensen "reserveren"met handdoeken). Vaak in Griekenland geweest, maar dit is toch teleurstellend!

"Fantastisch"
danny en sandra
29-7-2011 vandaag terug gekomen het hotel was geweldig het personeel is super vriendelijk kamers worden iedere dag schoon gemaakt. 's avonds deden wij een coctail drinken bij de poolbar waar jannis achter de bar staat echt gezellig. het is wel 30 minuten lopen naar het stadje en een kwartier naar het strand, maar bij het zwembad is het ook goed vertoeven.
met een paar woorden we hebben het echt super naar ons zin gehad zeker de moeite waard om terug te gaan

"Fantastisch!"
Konraad en Gert
24-6-2011 Vandaag zijn wij terug gekomen van 8 dagen Samos en hebben in dit heerlijke complex gezeten. Wij hadden een appartement aan de kant van de zee en hebben genoten van het uitzicht op het water en het vliegveld. Heerlijk complex met een prachtig, groot zwembad.

Het appartement is ingericht zoals alle Griekse appartementen: sober, maar met mooi weer heb je ook niet veel nodig behalve een lekker ruim balkon. En dat hebben wij gehad.

Pluspunt: elke dag schoonmaak én de afwas werd gedaan. Wat ideaal, gebeurt niet vaak.

Tip: huur een fiets bij de buren, je komt dan makkelijker in Pythagorion en kunt de omgeving verkennen.

Konraad en Gert

met partner, Mei 2011
"Erg mooi complex"
jolanda
31-5-2011 samos sun is een mooi en goed complex, er wordt iedere dag schoongemaakt, veel schone handdoeken en beddegoed.
ons douchegordijn was een beetje beschimmeld, doorgegeven en de volgende dag hing er al een nieuwe
ook een erg mooi zwembad met een leuke bar erbij
lopend naar de boulevard duurt 30 minuten, als het erg heet is is dit erg lang, met de taxi kost dit 5 a 6 euro
kortom een goed hotel voor een goede prijs

met partner, Juni 2010
"Mooi gelegen appartement en aardig personeel"
Fam. Van der Wallen
15-7-2010 Aparthotel Samos Sun is een wat hoger gelegen mooie locatie op 20 min. loopafstand van het centrum Pythagorion. Iederen dag wordt de kamer schoon gemaakt en krijg je nieuwe handdoeken en bedlakens. Het ontbijt is goed; brood, koekjes, gekookte eitjes, gebakken roerei, warme worstjes, kaas, ham, jam, griekse yochurt met honing, muesli, koffie (niet te pruimen), thee en jus d 'orange. Indien je een excursie hebt, dan dien je een dag van te voren door te geven bij de receptie dat je eerder wilt gaan ontbijten, maar dan is er helaas ngeen brood en dien je dit zelf te kopen bij de supermarkt. Het personeel is aardig. Je kunt voor iedere vraag naar de receptie, dat is geen probleem. Verder is het een rustige ligging ondanks dat je vlakbij het vliegveld en de hoofdweg ligt. Je hebt er geen hinder van. Je kunt zelfs goed vliegtuigen spotten. Het zoutwaterzwembad is groot en netjes. Helaas is de hostess TO niet vaak aanwezig. Patmos is geen aanrader! Jeeptour wel.

met partner, Mei 2010
"Gewoon Super"
Samosgangers
14-7-2010 Gastvrij ,Service ,Schoonmaak van de App er is niets dan ook niets op aan te
merken .
Als dit niet goed is kan je beter thuis blijven want deze mensen doen alles om de gasten het zo aangenaam mogelijk te maken!!!!!!!!!!!!
Wij komen September a.s weer in dit App Samos -Sun en we weten zeker dat het
nog net zo perfect is.
De Samosgangers.[4][11]

met partner, Mei 2010
"Mooie plek met goede receptionisten."
Ben Leunissen
25-5-2010 Plek is prima. Slechts 1 minpunt. Om te kunnen koken is de keuken te miniem uitgerust met bestek, servies, kookspullen e.d. Dit moetbeter. Verder geen aanmerkingen of klachten.

met partner, Apr. 2010
"Geweldig! Enorme service."
Roos van Rooij
16-5-2010 Opening van het seizoen, maar alles prima in orde. Gastvrouw Monika is zeer vriendelijk en behulpzaam, bedlinnen en handdoeken worden vaak verschoond, er wordt elke dag schoon gemaakt. Er hangt een zeer prettige sfeer. Prachtig zwembad.
Supermarkt naast het complex. En... een prachtig eiland! Wij komen hier zeker terug.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende