Hotel Sama** in Pythagorion Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Sama** Pythagorion

Beoordelingen Hotel Sama**

6 Despoti Kirilou St. , 83103 , Pythagorion
Hotel Sama scoort een 7,9 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sama**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sama** in Pythagorion, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Sama** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Hotel Sama** met andere accommodaties in Pythagorion.

12 beoordelingen over Sama**

"SUPER"
familie Torn
2-9-2011 Hotel Sama in Pythagorion is zeer zeker een aanrader. Ons eerste hotelletje sinds 20 jaar in Pythagorion op Samos. Vriendelijke gastvrouw, geweldig ontbijt, prachtig gelegen in het centrum.
We gaan hier zeker terug.

alleenreizend, Juni 2011
"Vriendelijke mensen, heel schoon, goed ontbijt"
Wolfs
19-5-2012 Ik had de pech dat mijn kamer en de badkamer heel klein waren. Ik kon me amper in de badkamer bewegen. Ook in de kamer heel weinig loopruimte, mijn koffer paste er net in. Dit zal te maken hebben met het feit dat ik alleenreizend ben. De schoonmaak daar integen was heel goed. Het balkom was groot genoeg voor 2 personen en ligt aan een kleine straat waar voornamelijk grieken wonen. Er was voldoende keuze voor het ontbijt en heel lekker, alsmede een leuke kleine ontbijtruimte. Het personeel was heel vriendelijk. Vlak bij het centrum gelegen. Achter het Hotel heb je een parkeerterrein, voor het geval je een auto wil huren.

met partner, Sept. 2010
"Goed verzorgd hotel.lekker klein hotel."
ans en herman welle...
12-10-2010 Mooi hotel dicht bij het centrum,vriendelijke mensen.
gezorgd voor koffie en thee op de kamer.
lekker tussen de griekse bevolking.zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Juni 2010
"Rustig keinschalig hotel"
thijs en ina hoornw...
1-7-2010 hotel Sama** is een goed verzorgd hotel met een vriendelijke eigenares schone kamers en een eenvoudig maar heerlijk ontbijt. het hotel ligt in een zijstraat van de hoofdstraat in het centumvan Pythagorion. Samos is een groen en bergachtig eiland met vele mooie vergezichten.alles bijelkaar voor herhaling vatbaar

Ina en Thijs Hoornweg

met partner, Sept. 2007
José de Koe
4-10-2007 Leuk, klein hotel in een rustige zijstraat van de hoofdstraat. De kamers zijn netjes en hebben tegen betaling airco en koelkast. Op de verdieping is een leuk balkon waar je met meerdere personen kan zitten.
Pythagorion is een gezellige plaats met veel leuke eettentjes. Een goede tip is Taverna Platania aan het plein tegenover het gemeentehuis. Met een Nederlandse gastvrouw en vriendelijk personeel is het daar heerlijk toeven. In de keuken staat de Griekse eigenaar de sterren van de hemel te koken; heerlijk.

J & E
23-5-2007 Leuk, eenvoudig hotelletje dat vooral door de ligging ideaal is: in een zijstraatje van de hoofdstraat en lekker centraal. Wordt ook goed schoongemaakt elke dag.
Het ontbijt is erg beperkt, boterhammetje, jam, kaas, ham, koffie/thee/sinaasappelsap en groengekookte eieren... wij zijn elke ochtend lekker op een terrasje aan de haven gaan ontbijten!
Verder zijn de kamers eenvoudig maar netjes ingericht, alleen het bed is erg klein: 1.85 meter is niet fijn voor lange mensen zoals mn vriend.
Ook jammer dat de balkons aan de achterzijde op een parkeerterrein uitkijken, maar als je er alleen slaapt en verder van het leuke plaatsje geniet is het een prima verblijfplaats!

Tiny de goede
8-5-2007 gezellig hotel, netjes, schoon en een persoonlijke sfeer. We komen hier voor het vijfde jaar en er zullen zeker nog meer bezoeken volgen.

Emma
25-7-2006 In deze prijsklasse een prima hotelletje, met zeer centrale ligging. Samos is een erg leuk eiland. Pythagorion de gezelligste plaats: gezellige haven met veel restaurants, barretjes & terrasjes!

w.krol
8-2-2006 na twee jaar weer terug in dit hotel wij gaan weer in juli 2006 terug naar ons oude plekje waar hetgoed is de groetjes

Mèlanie
30-6-2005 Het hotel was keurig verzorgt en ligt in een zijstraatje van het centrum. De balkons waren aan de achterkant van het hotel mooi ruim en aan de voorkant soort Franse balkons. Het personeel is aardig, maar houdt niet echt een praatje met je. In de brochure staat dat er een bar in het hotel is, maar verder als een bank en televisie kom je niet. Het ontbijt bestaat uit witbrood, kaas, ham, thee, koffie, jus de orange, geitenmelk en wisselend eitjes, perziken of yoghurt. Deze yoghurt was trouwens erg lekker. Het plaatsje Pythagorion is het leukste en gezelligste plaatsje van het eiland.
Als ik terug zou gaan naar Samos, zou ik zeker nog wel weer terugwillen naar hotel Sama. Ik hoop dan wel dat ze dan ook een zwembad hebben, want dat miste ik wel een beetje.