15-8-2008
Goede vakantie gehad, maar het appartement viel erg tegen. Het appartement was bij binnenkomst nog vies, overal lange zwarte haren, de wc spoelde niet door, tijdens ons verblijf was de poetsdienst onze sleutel kwijt geraakt, er zaten wormen in het ontbijt (de muesli), de eigenaar zit heel de dag als een zoutzak op de bank bij de receptie en laat het personeel alle werk doen, personeel klaagt tegenover de gasten over de werkomstandigheden. De veren van het matras staken tot aan het plafond, er zat een wespennest op het balkon, dus niet relaxed ontbijten. Laatste dag stroomstoring en geen water, konden niet douchen, bijna elke dag geen warm water. Wel mooi uitzicht, fijn zwembad, mooie omgeving, eigen vervoer noodzakelijk, mooie stranden in de buurt, Pythagorion is gezellig, lekker eten, mooie haven. Tip: Samos is geweldig, maar zoek een ander appartement of hotel!
11-8-2008
Wie van rust houd zit hier prima, zelf geen auto gehuurd, veel gebruik gemaakt van de pendelbus of gewandeld(ongeveer 40 min naar pythagorio), tevens een mooie lokatie als je hardloper bent richting Mitilinii en Samos stad zijn mooie routes om te rennen, mooi strandje in de buurt PARDON BEACH maar de kinderen hebben zich ook vaak bij het zwembad vermaakt, tevens een leuk restaurant Stelios in de buurt, klein niet duur maar erg gezellig, wij zijn hier met vier personen geweest en iedereen heeft het leuk gehad, contact met het personeel en eigenaar was prima, kamer werd iedere dag wel gedaan, voor griekse normen een prima verblijf, het ontbijt is erg uitgebreid en waar voor je geld.