Appartement Maritsa*** in Pythagorion Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Maritsa***

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Maritsa***

831 03, Pythagorion
Appartement Maritsa scoort een 7,5 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Maritsa***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Maritsa*** in Pythagorion, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Maritsa*** met andere accommodaties in Pythagorion.

3 beoordelingen over Maritsa***

H. Keeren
20-8-2007 Een rustig gelegen Hotel met een prachtig vergezicht op Turkije en dat was echt mooi. Wij zijn laatst mei begin juni 2007 geweest. Hotel is netjes en goed onderhouden, het eten is wel aan de weinige kant maar wel goed. Een mooi zwembad en 5 min. lopen ben je aan zee. Wij waren de enigste Nederlandse gasten en de rest waren Duitsers en Tjechen. Wij vonden het er niet verkeerd, en zouden er zeker weer naar toe gaan.

Guus
16-6-2005 Een echte aanrader voor mensen die uit zijn op een rustige vakantie, de appartementen zijn netjes en worden regelmatig schoongemaakt. Het enige waar
je rekening mee moet houden, het complex ligt afgelegen en voor elk boodschapje ben je afhankelijk van het
gratis hotelbusje wat 5x daags rijdt, of je gaat lopen 3,5 km.
Prijs kwaliteit verhouding is perfect, zeker als je uitgaat van de Griekse standaard. Wij hebben in elk geval 2 geweldige weken gehad in juni 2005 op het wondermooie Samos.
Tip: huur een auto en geniet.

F.Zijlstra
11-3-2005 Fam:zijlstra
Wij zijn hier in oktober 2004 geweest,de ligging is perfect tegenover de turkse kust.Maar op het erf van het hotel plus appartementen mag je wel een tereinwagen huren zo slecht is de toegangsweg en in de nacht aarde donker.
Op het terras waar je kunt ontbijten is het een vieze boel tafels en stoelen staan her en der en er wordt niets opgeruimd en schoongemaakt.
De kamers werden die week ook niet goed schoongemaakt.
Je kan boeken bij Touroperator.