Appartement Kastelli** in Pythagorion Griekenland beoordelingen 6.4 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Kastelli**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Kastelli** in Pythagorion, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4
vakantiefoto's
van Appartement Kastelli** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
feb '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
feb '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Bestemming:
Lettergrootte:
volgende
26 beoordelingen over Kastelli**
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL (26)
ALL
Geweldig apartement
Nancy
10-8-2011
Leuk appartementencomplex met zeer vriendelijk personeel.De kamers zijn ruim en er is een leuk zwembad.De afstand naar het dorpje is via een hellende weg maar goed te doen mijn kleine meid van 5 jaar had er geen probleem mee.Dus een aanrader.
met partner, Aug. 2009
Voor herhaling vatbaar!
Tevreden vakantiega...
10-9-2009
Wij hebben 14 dgn genoten van onze vakantiebestemming. De ligging is prima, voor (niet)sportievelingen. Mini-supermarkt ligt na een kleine afdaling om de hoek. Er zijn diverse afdaalmogelijkheden om snel (binnen 10 minuten) te voet bij het strand en de gezellige haven te zijn. Complex wordt beheerd door een vader en zijn zoon. Vader kan in eerste instantie wat nors overkomen, maar blijkt een heel erg aardige man te zijn (als je moeite doet om contact te maken) Vanaf het centrum ben je voor 3 euro terug bij het complex en dit bespaart je een sportieve trippel naar boven. Het zwembad heeft zijn regels en de bar is minimaal ingericht en heeft variabele openingstijden. Niet geschikt voor mensen die liever barhangen bij hun app. en verder niets willen zien van het plaatsje en/of het eiland. Zwembaddiepte start vanaf 1 meter, niet geschikt voor kleine kinderen. Douche is minimaal ingericht, maar heeft zowel warm als koud water: dat is tenslotte belangrijk. Wel gehorig. Wij hebben genoten.
met partner, Sept. 2008
Volgend jaar weer
C. Visser
17-9-2008
Net terug van ons 3de bezoek aan Samos en 2de keer in Kastelli en de plannen voor volgend jaar liggen alweer op tafel. En ja, ook dan weer naar Kastelli. Het appartement was ruim genoeg, zeer schoon, en prachtig uitzicht. De wandeling naar het strand/haven hoeft geen kwartier te duren als je de 3de afslag neemt. Goed te lopen en erg gezellig door de kleine straatjes. Vader en zoon zijn erg vriendelijk. En wat maakt het uit dat het zwembad om 18.00 uur dicht is. Dan ga je toch lekker douchen en neem je een apperetiefje voor je naar de haven loopt om te eten. Daarna een lekkere cocktail bij The Corner. Wil je niet zo ver lopen? Probeer dan het heerlijk eten bij Lakis aan de hoofdstraat, 200 meter van Kastelli.
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Kastelli** bij:
met partner, Aug. 2008
Prima uitzicht
J. Teeuwen
10-8-2008
hotel voldeed aan verwachting. eigenaar en zoon waren zeer vriendelijk en behulpzaam(!)
kamer werd goed schoon gehouden. alleen jammer dat zwembad na 18.00 werd gesloten. Het hotel ligt buiten stadje, gezellig centrum was in 15minuten aan te lopen.
met partner, Juli 2008
Eenvoudige accommodatie met geweldig uitzicht!
Paulien
Bekijk foto's
10-2-2010
Klein appartementencomplex met eenvoudige inrichting, maar daar is de prijs dan ook naar. Airconditioning (tegen betaling) en koelkastje (+ keukentje) aanwezig. Wij hadden een studio op de begane grond. Vanaf ons terrasje hadden we uitzicht op zee. We konden ook in de aangrenzende tuin gaan zitten. Geen last van brallende jongeren. Lekker (schoon) zwembad met barretje dat overdag geopend was. Wel zwerfkatten, maar daar hebben wij ons niet aan gestoord. Wel belangrijk om mee te nemen in de keuze: het complex ligt op een heuvel waarvandaan het ongeveer 10 min. lopen is naar het centrum van Pythagorion. Niet aan te raden voor mensen die slecht ter been zijn. Wij zijn twee weken geweest. Volgens ons iets te lang voor zo'n klein eiland. Aanrader: huur een paar dagen een auto en rijd het eiland over. Erg leuke plaatsjes e.d. te zien. Tevens kun je dan naar het iets verder gelegen zandstrand. Het strand bij Pythagorion bestaat uit kiezels.
met partner, Juni 2008
Samos, Pythagorion, Kasteli
Petra van den Berg
22-6-2008
Als je naar het strand en de haven waar de restaurants zijn wilt gaan, dan moet je 142 treden lopen naar beneden en daarna natuurlijk weer omhoog. Inrichting is simpel, maar alles was aanwezig. De eerste nacht sliepen wij in de hotelkamer (dat wisten we van tevoren), maar die is heel klein, je kunt bijna je kont niet keren, maar gelukkig konden we na die nacht in het appartement en dat is een stuk ruimer. Ik zou dus geen hotelkamer boeken. Bij het appartement heb je ook 2 balkons en bij de hotelkamer maar 1. De zoon van eigenaar is heel aardig en heel behulpzaam. Op het strand zijn bedjes en parasols te huur. Het strand is niet heel breed, dus je ligt wel een beetje hutje mutje.
met partner, Juni 2008
Steve en Ans
11-6-2008
Wij hebben hier een prima vacantie gehad. Eigenaar[zoon] was erg vriendelijk. Het appartement was erg ruim en werd goed schoon gemaakt en heeft een mooi uitzicht op zee. Mooi zwembad, alleen jammer dat er op de ligbedden geen kussens lagen. Het is een behoorlijke wandeling met veel trapjes naar de haven en het strand,maar wel mooi door al die steegjes.
Familie, Mei 2008
A.Knol
1-6-2008
In December waren 3 twee kamer appartementen geboekt. Twee weken voor vertrek bleek dat deze appartementen waren overboekt en dat we er nog maar 1 zouden krijgen en daarnaast twee hotelkamers met zeezicht. Daar aangekomen hadden we alsnog 1 hotelkamer met zicht op een drukke weg. Dit hebben we ook benoemd naar de eigenaar maar die vond het geen probleem. De schoonmaak is niet geweldig, overal nog haren e.d. en het ontbijt was zeer karig te noemen met erg droog brood en de kosten daarvoor zijn 4,5 euro per dag. Voor nog geen euro koop je zelf een vers brood bij de winkel even verder op.
Om in het centrum te komen moet je ruim een kwartier lopen via trappen en erg stijle trappen. Het mooiste van het hotel is het zwembad.
Rob en Lisette
7-10-2007
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het appartement was vrij groot en voor twee personen had je er voldoende ruimte. Het was er schoon en elke dag kwamen ze om de prullenbakken leeg te maken.
De eigenaar was niet erg vriendelijk maar zijn zoon wel en daarbij je bent niet met de eigenaar op vakantie dus die hoeft het niet gezellig te maken dat doe je zelf.
Het zwembad werd in de week dat wij er zaten drie keer schoon gemaakt.
Dus al met al is dit aparthotel zeker een aanrader.
met partner, Sept. 2007
A. van den Bos
7-10-2007
Het is een eenvoudig appartement, maar dat was ons bekend. Echter een likje verf hier en daar zou de boel al heel anders doen overkomen. Een nieuw douchegordijn en een ophangsteuntje voor de douchekop zou geen luxe zijn.
Er waren weinig andere gasten en halverwege de week begon men al met opruimen van het terrasmeubilair. Vond ik niet zo gastvrij.
De eigenaar was vriendelijk.
We hebben 3 dagen gebruikgemaakt van het ontbijt.Na 3x precies hetzelfde hadden we er genoeg van.Daar zou dus wel wat variatie in kunnen.
Wij hadden een kamer met zeezicht en het uitzicht was goed.
Dit is echter geen appartement waar we nog eens naar toe zouden gaan.
6,3
Scandinavië
Spanje
Zwitserland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie