99x.xxx beoordelingen - 39.715 bestemmingen - 235.943 accommodaties - 13.304 bezienswaardigheden - 3.064 bezoekers online
Home > Europa > Griekenland > Samos > Pythagorion > Aparthotel Doryssa Seaside Resort/Doryssa Bay****

Beoordelingen Doryssa Seaside Resort/Doryssa Bay****

9 maart 2010

Algemene indruk

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Doryssa Seaside Resort/Doryssa Bay****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Doryssa Seaside Resort/Doryssa Bay**** in Pythagorion, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Doryssa Seaside Resort/Do...

Aankomst (optioneel)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

167 beoordelingen van Doryssa Seaside Resort/Doryssa Bay****

NL (167)

Algemene indruk

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (75)
Fam. met oudere kinderen (4)
Fam. met jonge kinderen (2)
Vrienden (4)
Groepsreis (1)
Met partner, Sept. 2009 loon, 5-10-2009
5 sterren? niet echt
pas terug. We hadden een huisje in het village gedeelte. (nr 447) De kamers zijn schoon en worden elke dag gepoetst niets op aan te merken. Aangezien begrippen zoals kleine kamer etc subjectief zijn, de kamer was zo'n 4mx5m. aparte badkamer met wc wastafel en een bad waarin je niet ontspannen kon liggen. het was een ligbad waarin je kon zitten. wc papier moest in een emmertje. het eten was goed. Er werd heel decadent gedaan met het inschenken van wijn, maar als je geen wijn besteld wordt je bier in hetzelfde glas als de wijn ingeschonken?? raar maar waar. We hebben een auto gehuurd en hebben het eiland rond gereden, maar we waren wel blij dat we dit hotel geboekt hadden, want als ik de andere hotels zag werd ik toch niet zo vrolijk.

Met partner, Sept. 2009 gino , 1-10-2009
Dit hotel is helaas geen 5 sterren waard
Geen wauw effect bij aankomst.Lelijk receptie gebouw.Concept is goed bedoelt maar slecht uitgevoerd.We zaten in village en hebben daarvoor 140 euro extra betaald.Piepklein terras.Zitten bijna op de buren en geen prive.Eten was lauw of koud en weinig variatie.De drank is stervensduur...3euro voor namaakcola in beachbar.Alles is op geld belust.Goed hotel voor 55 plussers.Gelukkig was het eiland prachtig.Al veel griekse eilanden gedaan maar samos springt er wel uit.Hotel dorryssa is 4 sterren waard en is tegen gevallen.We gaan niet meer terug!!!!!!!!

Met partner, Sept. 2009 Greet en Gerrit Brouwer, 27-9-2009
Fantastisch
Een fantastisch hotel. Wij hebben 15 dagen genoten.
Zeer vriendelijk personeel, goed van eten en drinken.
Luxe hotelkamer met alles er op en er aan.
Zeer geslaagd.

Fam. met oudere kinderen, onbekend Astrid, Leon en Svenja, 22-9-2009
Super
Eind aug 12 dagen in Doryssa geweest. Mooie schone kamer (elke dag schone handdoeken),minpuntje was de stretcher voor onze dochter van 15 voor €1000. Voor de rest is het hotel top,super zwembad,heerlijk eten, supervriendelijke mensen. Pythagorio is een hartstikke leuk dorp op loopafstand. Als je ernaar toe loopt ga dan langs bij Pegasus. Lefteris (de waard)is tof, altijd goede zin, zijn motto:"no stress",spotgoedkoop €2,50/halve liter heerlijk bier.
Samos is een waanzinnig mooi groen eiland. Wel een auto huren (verhuurder in Pythagorio) om absolute aanraders als Manolates,Vourliotes,Kokkari en de watervallen nabij Karlovassi te kunnen bezoeken.Samos, verwacht geen Salou-toestanden hoewel in Kokkari en Pythagorio een aantal discotheken zijn (perfect geisoleerd zodat niemand er last van heeft).Als je van rust, schitterende natuur maar ook vertier op zijn tijd houdt moet je Samos absoluut doen.

Met partner, Aug. 2009 trudi, 17-9-2009
Algemene indruk
heerlijk ontspannen op een geweldig strand
eten was goed
kamers zijn prachtig ingericht
heerlijk voor een luie vakantie

Met partner, Sept. 2009 Nancy, 16-9-2009
Heel mooi hotel!!
Wij hebben hier een super vakantie gehad. Hotel was erg mooi en relaxed.
s' Morgends heerlijk ontbijten met uitzicht op zee. 's Middags een frisse duik in het zwembad of in de zee. 's Avonds lekker eten en nagenieten met een drankje tijdens live muziek.

Het personeel is vriendelijk, de kamers zijn schoon en het eten is goed.
Wij hadden halfpension, maar je kunt per dag aangeven of je voor de lunch of het diner kiest.
Bij het hotel is ook een village gedeelte, wat net een grieks dorpje is. Heel pittoresk met een plein en een eigen kerkje, paar kleine winkeltjes en een café'tje.

Het dorpje Pythagorio is erg gezellig, aan de haven zijn veel gezellige barretjes waar je heerlijk in de avond kunt zitten met een leuk uitzicht.

Met partner, onbekend JoostdR, 15-9-2009
Algemene indruk
Geweldig hotel voor een relaxte vakantie!
Wij zijn 12 dgn in Doryssa geweest en hebben heerlijk genoten. In totaal 9 n.een zeezichtkamer gehad, maar na klachten over herrie 's avonds bij het zwembad(live muziek),overgeboekt naar de Village. Dit zijn prachtige kamers en geven het gevoel niet in een groot complex te zitten. Het personeels is vriendelijk. Het eten was zoals overal in Griekenland, ontbijt nogal Engels en veelal stokbrood. Vers fruit en Griekse yoghurt. Het diner in buffet heeft een ruime keuze, niet alles is even warm, maar dat is normaal in Griekse hotels.Drankjes in het hotel zijn duur bij het diner (cola € 3, -, Heineken 4,- en 1/2liter wijn € 12, -). Pythagorion is veruit het leukste plaatsje op het eiland (10 min. lopen) en biedt voldoende mogelijkheden voor uitstapjes. Fietshuur in het dorpje bijv. €7, - pd. De excursies zijn prijzig, maar zeker de moeite waard. Hotel biedt goede prijs-kwaliteitverhouding.

Fam. met oudere kinderen, Aug. 2008 maikel elsing , 30-8-2009
mooi hotel
wij zijn in dit hotel geweest tussen 18/8-25/8,met 3 volwassenen.
wij zaten in de village kamers,die voor griekse begrippen erg mooi en modern zijn.het is net een grieks dorpje echt geweldig!.1 keer in de week griekse avond op het dorpspleintje is zeker aan te raden. het eten vonden wij erg goed.de keus is voldoende en iedere dag wel wat anders!.drank is erg duur dus neem een fles water dan kom je er met 4 euro vanaf. aan te raden is om op het strand te gaan liggen!,kosten zijn dan wel 3 euro per bedje per dag.maar dan lig je wel lekker onder de bomen.eilandtour ook zeker een keer doen is aan te raden.als je in het bergdorpje met de eilandtour gaat eten ( wij hadden touroperator),zou ik dat niet doen.het is daar erg vet en onsmakelijk.hotel is verder prima alleen voor kinderen is er weinig te doen. er waren erg veel grieken in het hotel die nogal veel eisend waren tegenover het personeel.

Fam. met jonge kinderen, onbekend Edwin van Steen , 20-8-2009
ONTSPANNEN
Lekker hotel, service is goed , helaas drank wel heel duur. Eten kwaliteit goed maar aanbod zeer klein.

Wij hadden en Village kamer en deze zijn heel prettig.

Niet voor herhaling vatbaar want na 1 bezoek heb je het wel gezien.

Toch een hele ontspannen vakantie gehad.

Vrienden, onbekend Kees en de rest van de be..., 16-8-2009
Algemene indruk
Beste vakantie in greece tot nu toe
We waren hier met 7 personen en hebben enkel lof over dit hotel. Eten, bediening, kamers, alles was goed geregeld. We hadden met balkon geboekt maar op de kamers gekomen geen balkon. Dit bij de receptie gemeld en binnen 2 dagen werden onze koffers naar een kamer met balkon gebracht, echt sevices. Een minpuntje de drank is vrij prijzig.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?