Appartement Dias Studios**** in Pythagorion Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Pythagorion > Appartement Dias Studios****

Beoordelingen Appartement Dias Studios****

10 februari 2012

6,7
Kamer

Appartement Dias Studios scoort een 8,4 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dias Studios****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dias Studios**** in Pythagorion, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Appartement Dias Studios**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Dias Studios**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Dias Studios**** met andere accommodaties in Pythagorion.

18 beoordelingen over Dias Studios****

met partner, 2011
Hele goede ligging
Jos Miltenburg
21-6-2011 Apartement Dias studios zijn erg schoon vrij goed ingericht en de family is erg aardig.
Spijt hebben we in deze keuze zeker niet en hopen nog dit jaar terug te gaan.

Fantastische ligging aardige mensen
Ton
27-6-2011 Appartementen zijn 5 jaar oud alles netjes en kamers zijn heel ruim

met partner, Juli 2010
Super vakantie gehad.
Hans
16-9-2010 Heerlijk rustig appartement midden in het centrum.
Alles om een geweldige vakantie te hebben in Pythagotion.
We gaan er zeker nog een keer terug.

met partner, Mei 2010
Heel mooi en gezellig; zeker om naar terug te gaan
Barry en Ank Verver
10-6-2010 Centraal gelegen; schoon; goed ingericht; vriendelijke mensen; alles voorhanden.

met partner, Mei 2010
Ruime, nette accomodatie in het centrum
Femke
19-5-2010 Dias is een mooi, ruim ingericht appartementencomplex in het centrum van Pythagorion, dus ideaal gelegen om dingen te gaan zien en doen. Naast het complex is plaats om een huurauto te parkeren.
Dubbele beglazing zorgt ervoor dat je weinig last hebt van geluid van buiten. Vriendelijke eigenaren, goede schoonmaak, wisseling bedlinnen en handdoeken 1x per 3 dagen en airco kost 7 euro per dag.
Er is geen zwembad bij maar dat hebben wij ook niet gemist.

met partner, 2009
App. Dias Studios, zeker voor herhaling vatbaar
Marie-Josée & Hugo ...
19-10-2009 Appartement Dias Studios in Pythagorion is een prachtige accomodatie.
Dagelijks onderhoud, en regelmatig nieuw bedlinnen en handoeken.
We hebben er een zeer goede vakantie doorgebracht.
Effie en Nikos, de uitbaters, zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Van plan om naar Samos te gaan slechts één adres Appartement Dias Studios !!

Echt een aanrader
yvonne
15-10-2009 Perfecte ligging vlakbij winkeltjes
en haven/terrassen/strand.
Toch rustig kleinschalig appartement-complex elke dag schoonmaak en zelfs
bed werd opgemaakt.
Alleen jammer dat je als optie zeezicht vraagt bij boeking maar daar
geen rekening mee wordt gehouden helaas.
Aanrader voor overheerlijke pizzas La Strada (zijstraatje van hoofdstraat)

met partner, Aug. 2009
Aanrader
Co E
7-9-2009 Na 1 nacht aan de straatkant te hebben geslapen met een defecte airco en dus noodgedwongen open balkondeuren, eisten we een andere kamer. Dot was verder geen probleem, de eigenaresse doet er alles aan om je het naar de zin te maken. Schone appartementen, prima locatie (dicht bij strand/restaurantjes/dorpsstraat). Wanneer we nog eens terug zouden gaan naar Samos, dan zeker weer deze plek.

SUPER!!
jan
14-7-2009 geweldige appartementen, geen opmerkingen, alles is perfect!

Nooit weer ! 2x overboekt
Jan & Geke
8-7-2009 Wij zijn zeer teleurgesteld in dit appartementen complex. Vorig jaar september hadden wij dit appartement geboekt bij een nederlands reisbureau,en kregen wij 4 dagen voordat we zouden vertrekken de mededeling dat onze reis was overboekt. We zijn na veel heen en weer gebel in Kokkari terecht gekomen. afgelopen februari hebben we besloten om dit zelfde appartement weer opnieuw te boeken bij hetzelfde nederlandse reisbureau. We hadden onze twijfels,2x overboekt naar het zelfde appartement dat zal toch wel niet gebeuren. maar helaas,we kregen opnieuw 4 dagen van te voren te horen dat de reis was overboekt. Helaas is het dit keer totaal mislukt, en zijn we niet op samos aangekomen. We hebben onze 11-daagse vliegreis naar Pyhagorion zien veranderen in een 7 daags verblijf in nederland. Wij boeken dus echt nooit weer bij beide reisorganisatie. 2 vakanties verpest !

6,5