Appartement Diamonds* in Pythagorion Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.357 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Pythagorion > Appartement Diamonds*

Beoordelingen Appartement Diamonds*

9 februari 2012

5,5
Er is nog geen foto beschikbaar

Appartement Diamonds scoort een 7,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Diamonds*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Diamonds* in Pythagorion, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Diamonds* met andere accommodaties in Pythagorion.

4 beoordelingen over Diamonds*

m.nieste
13-8-2005 ik ben tweemaal bij nicos in samos geweest , het was een prima man en erg gezellig voor de rest is het er erg invoudig maar wel netjes echt grieks
ook de omgeving is prima is niet echt goedkoop maar daar heb je wel veel voor terug prima vakantie gehad

met partner, Juni 2005
Rene en henjalien
21-10-2007 Wij zijn 4 keer bij nicos geweest en het blijft leuk, vooral als hij zijn gitaar voor de dag haalt en je een paar typisch griekse nummers laat horen. Inrichting is simpel maar wat je nodig hebt is er en dat is toch het belangrijkste we hebben 4 keer een onvergetelijke vakantie gehad en gaan zeker nog eens terug, gr. henjalien en Rene

miamolnar
19-1-2005 waren tevreden nicos is erg begaan met zijn gasten leuke man echte griek

met partner, Aug. 2000
Last minute, nu weten we waarom!
Ursula
27-3-2010 Als last minute geboekt.
Eigenaar is best aardig. Wij hadden volgens ons de kleinste studio. Als je het bed opmaakt kom je met je achterste tegen het keukenblok. Douche is naast de toiletpot (je staat er bijna tegenaan), erg klein allemaal. Klein balkon. Binnenplaats waar de balkons op uit komen. Geen privacy!
Voor ons gevoel te veel betaald (achteraf gezien).

5,5