Appartement Cleoniki*** in Pythagorion Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.208 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Pythagorion > Appartement Cleoniki***

Beoordelingen Appartement Cleoniki***

9 februari 2012

6,4
Zwembad met daarachter Turkije

Appartement Cleoniki scoort een 7,8 uit 10, op basis van 109 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Cleoniki***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Cleoniki*** in Pythagorion, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Appartement Cleoniki*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Cleoniki*** met andere accommodaties in Pythagorion.

109 beoordelingen over Cleoniki***

Gezellige accomodatie
Ron en Nancy
15-9-2011 klein maar gezellig appartementencomplex met uitstekende verzorging, heerlijk weer en een lekker zwembad

Geweldige vakantie!
Tessa
10-8-2011 Wij zijn net terug van een geweldige 3 weken vakantie bij Cleoniki.
Cleoniki is echt een 10 waard!
De ligging is echt prachtig. Wij zaten op de begane grond en we hadden super mooi uitzicht over de zee. Wij hadden voor 18 dagen een scooter gehuurd, en hiermee hadden we veel vrijheid om het eiland Samos te verkennen. Een scooter of auto is wel aan te raden als je bij Cleoniki verblijft, omdat het net te ver is om te lopen naar de stad. Het appartement werd 2x in de week schoongemaakt en dit schoonmaken werd zeer zorgvuldig gedaan. Erg netjes! De eigenaar, Stelios, zorgde ervoor dat je een hele leuke en ontspannende vakantie kreeg. Elke ochtend verse broodjes en als je iets nodig had, regelde hij het gelijk. Elke dag was hij erg vriendelijk en we hebben gezellige dagen met hem gehad.
Wij hebben echt een super vakantie gehad en over een paar jaar gaan we zeker weer eens terug om te kijken hoe het met Stelios is en om het eiland Samos nog een keer te beleven

met partner, Mei 2011
Geweldige plek
Ria
5-10-2011 Appartement Cleoniki is een geweldig appartement wij hebben er in mei 2 weken geweest en er genoten van alles.Zwembad rust de liefde van Stelios en zijn Fam.Het is er super schoon alles zit er bij echt voor ons als we weer terug gaan thuis komen.Dus dat is onze mening en die is niet gespeeld.We gaan nu terug met de kinderen dat wil toch genoeg zeggen.

met oudere kinderen, Apr. 2011
Rustig appartement , heerlijk
ronald, irma en iri...
12-5-2011 Cleoniki is een rustig gelegen appartement. Het ligt wat buiten de stad/haven dus een auto of scooter is wel gewenst. Wij waren praktisch de enige gasten waarschijnlijk omdat het nog zo vroeg in het seizoen was. De eigenaar is ontzettend vriendelijk en zeer behulpzaam. Iedere ochtend warme verse broodjes met beleg en zoetigheid, eieren, yoghurt, uitgeperste sinasappels, thee en koffie. Het appartement is netjes alleen wordt er maar één keer schoongemaakt als je er week bent. Het douchegordijn is te kort waardoor het water zich verspreidt in de badkamer. Er is geen trekker aanwezig dus al gauw een kliederboel. Verder kan je de douchekop ook niet ophangen. Ook een minpuntje zijn de bedden. De springveren matrassen liggen erg slecht. Zijn aan vernieuwing toe.
Het uitzicht van het appartement is werkelijk schitterend. Je kijkt zo over het water naar Turkije. Mooi zwembad en wordt goed onderhouden. Het appartementen complex ziet er keurig uit. Een aanrader voor mensen die van rust houden

met jonge kinderen
Super!!!!!!
Fam Veentjer en Fam...
18-8-2010 Wij hebben een super vakantie gehad, deze lieve mensen doen alle moeite voor je! heerlijke verse broodjes en verse eieren van hun kippen.het is een rustig complex, net wat te ver buiten het centrum. wij hadden een auto, dus dat was super. het is aan te raden een auto of scooter te huren. als wij weer naar samos gaan, zeer zeker naar cleoniki!

met partner, Juli 2010
Gezellig appartement!
Leonie
26-7-2010 Wij vonden Cleoniki een goed verzorgd appartement met een leuke eigenaar. Je kunt met je vragen bij hem terecht en hij bakt elke ochtend broodjes voor je af! Ideaal als je op een afstand van 3 km van het centrum zit. Een auto huren is hier wel nodig zoals iedereen zegt want naar het centrum lopen is te donker / gevaarlijk. Heerlijk zwembad en prima kamer met voldoende ruimte! Eindelijk eens warm gedoucht in Griekenland.

met oudere kinderen, Juli 2010
Het was geweldig!
Leon, Jacqueline, P...
5-8-2010 Heerlijke vakantie gehad! Het was de eerste keer voor ons, maar we willen zeker weer terug. Stelios en zijn familie doen er alles aan om je het reuze naar je zin te maken. Fijn appartement, rustige sfeer, heerlijk zwembad. Jammer dat we weer naar huis moesten.

met een groep, Juli 2010
Weer fantastisch!!!
Fred & Marjolein
8-8-2010 Net als vorig jaar, dit jaar weer een supervakantie gehad in cleoniki!!!
dit jaar een auto gehuurd zodat we ook het 1 en ander van het eiland hebben kunnen zien! echt geweldig.
Stelios bedankt weer voor een topvakantie! Het was zeker niet de laatste keer dat we zijn geweest!

met oudere kinderen, Juli 2010
HET WAS WEER GEWELDIG
maup en petra
31-7-2010 Net 1 dag thuis en we willen al weer terug,het was weer SUPER.Alles weer prima ik kan niet anders zeggen.Wat is het toch een leuke familie,en zo voelt het ook als je er bent EEN FAMILIE.
Meestal in de middag bij het zwembad lekker wat drinken en elkaar ontmoeten en horen wat de andere allemaal hebben gedaan.
Petje af en we zullen maar zeggen tot volgend jaar

met jonge kinderen, Juli 2010
Super !
hugo fiona fee
26-7-2010 wij hebben weer een geweldige tijd gehad bij cleoniki ! het voelt als thuis. stellios en z'n ouders zijn een fantastich warm gezin. alles doen ze eraan om het zo prettig mogelijk voor je te maken. stellios, bedankt voor de lekkere koffie 's ochtends ! namens dochter fee ; BOMMETJE !!!!!!!!!!!!!!!

6,4

met een groep (2)