Appartement Andreadakis** in Pythagorion Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.223 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Pythagorion > Appartement Andreadakis**

Beoordelingen Appartement Andreadakis**

9 februari 2012

Appartement Andreadakis** Pythagorion

Appartement Andreadakis scoort een 7,7 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Andreadakis**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Andreadakis** in Pythagorion, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Appartement Andreadakis** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Andreadakis** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Andreadakis** met andere accommodaties in Pythagorion.

12 beoordelingen over Andreadakis**

met jonge kinderen
Prima accomodatie !!!
Jan en Ingrid
29-9-2009 Zijn net terug van een geweldige vakantie op Samos, dit was de 8ste keer dat wij in Pythagorion verbleven en deze accomodatie( de bungalow) was een super plek om te verblijven. Helemaal met 2 kleine kinderen maar ook onze vrienden, die in het appartement zaten, waren dik tevreden. Als het aan ons ligt boeken we volgend jaar zeker weer de bungalow !!

Bungalows goed, appartementen minder goed
Karin en Kees
15-2-2009 Wij hebben eerst een aantal dagen in een bungalow gezeten, dat was prima. Lekker rustig, goed sanitair.
Daarna zijn we naar een appartement gegaan, dat was een stuk minder. De koelkast steeg af en toe op, er kwamen ongeveer 3 druppels water uit de douche, je moest een half uur wachten tot de spoelbak van het toilet weer vol was en het was erg lawaaierig. Plus-punt was zeker de ligging. Je hoeft de straat maar over te steken en je bent bijna op het strand en het centrum was ook maar 5 minuten lopen. Mijn advies, ga lekker in een bungalow dan heb je een supervakantie.

Zekers de moeite waard
ruud bloemsma
27-1-2009 wij zaten in de appartementen, enige nadeel is dat het aan een drukke straat ligt, maar verder echt genoten, vaak met hun zoon en neef opgetrokken, en met hun boot wezen varen. super lieve mensen. wij vonden het zeer geslaagd en hebben lekker genoten. zonder stress

met partner, Sept. 2008
Karin van Rooij
24-10-2008 Wij hebben eerst 4 dagen in een bungalow gezeten, dat was prima, lekker rustig en goed sanitair. Daarna zijn we naar het hoofdappartement gegaan en daar was het erg lawaaierig (ijskast steeg regelmatig op!) en de douche gaf erg weinig water, het toilet moest je 3x doorspoelen en dan nog dreef er vanalles.
Het terras is niet gezellig.
Kortom, als je een bungalow pakt is dat prima, maar een apartement in het hoofdgebouw is geen aanrader.

met partner, Aug. 2007
Joke en Ferd
22-8-2007 Wij zijn net terug van een heerlijk vakantie op Samos.
Het appartement was prima. Wij hielden ons hart vast, maar dat was helemaal niet nodig. Wij hebben in het appartement op de begane grond gelogeerd, prima te doen.
Je zit idd aan een doorgaande weg, maar wij hebben daar echt geen last van gehad. Misschien als je kinderen hebt wel, maar dat is in ons geval niet zo.
Het was goed geregeld, overal dichtbij, goed onderhouden, lieve mensen. Wat wil je nog meer?

Familie, Juli 2007
S
7-4-2008 Het appartement ligt aan een weg waar auto's zo af en toe echt hard langs rijden. Dus voor overstekende kinderen is het wel uitkijken!
De mensen zijn echt superaardig, met hun zoon en neef hebben we leuke contacten gehad en ze waren altijd wel in voor een praatje!
De schoonmaakster deed altijd goed haar best. Heb er niks op aan te merken!
Het appartement ligt vlakbij het strand en het dorp, ideaal!

N.M. de Jong
1-4-2007 Prima appartement en aardige mensen. Goede schoonmaakster.
De straat oversteken en plons de zee in.
300 meter van de bekende bar en lekker uit de drukte.
Kortom erg goed

Atie en Henk
4-9-2006 In sept. 2003 hebben wij onze vakantie doorgebracht in Andreadakis. Het is een heerlijke vakantie geworden. Ons app. op de 1ste verdieping was heel erg ruim
en werd zeer goed schoongehouden. De eigenaar en zijn vrouw waren erg vriendelijk en behulpzaam. Minpunt is dat het complex aan de doorgaande weg ligt. Veel verkeer dus. De ligging aan de rand van Pythagorion, direct aan het strand en vlak bij de winkels is ideaal.Katten waren er volop. Elke morgen vroeg stonden ze al met hun pootjes tegen de deur, want ze klommen langs de pergola en via de trap omhoog. We hebben mooie tochten gemaakt door de bergen met een huurauto. Grandioos. De huurauto van Johns rent a car (in de dorpsstraat)was splinternieuw, goed verzekerd en voor een zeer lage prijs. Dit adres is zeer aan te bevelen.

dirk en tineke
2-8-2005 wij gaan dit jaar al voor de 10e keer naar andreadakis altijd in de bungalow o.k hetis niet luxe maar wel rustig daar boven , we hebben ook een keer in een appartement gezeten vonden wij ook te lawaaierig , pluspuntje van andreadakis is :dicht bij het strand , dicht bij het dorp en toch relatief rustig ,ik moet er niet aan denken dat wij in zo,n straatje zitten , en wij vinden katten juist erg leuk , gaan zeker vlg jaar weer

mia
19-1-2005 het appartement dat we hadden was aan de straatkant was erg gehorigveel kabaal en de verzorging was erg slecht we hebben de meeste tijd zonder water gezeten was erg vervelend in die warmte de eigenaar was heel vriendelijk maar niet behulpzaam was nooit aanwezig nooit meer daar

6,6
6,6