Appartement Villa Themos** in Kokkari Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.559 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Appartement Villa Themos**

Beoordelingen Appartement Villa Themos**

10 februari 2012

6,5
Villa Themos

Appartement Villa Themos scoort een 8,4 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa Themos**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa Themos** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Appartement Villa Themos** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Villa Themos** met andere accommodaties in Kokkari.

91 beoordelingen over Villa Themos**

Mooi gelegen,wat een rust.
Peter en Marijke
20-10-2011 Villa Themos is ons zeer goed bevallen, we zaten alleen in in het complex ,heerlijk rustig ,alles goed schoon en niet te vergeten iedere dag warme broodjes aan de deur gebracht door nordin van with smile uit kokkari . Dora (de eigenaarese) bedankt voor de gastvrijheid.

Wel aardig
Kokkari fan
2-10-2011 Voor de 2e keer in Samos, Kokkari. Leven doe je daar buiten, hopelijk na een goede nachtrust en daar is niets over te klagen; uitstekende matrassen. Appartement is gewoon Grieks, karig ingericht maar dat weet je van te voren. Wanneer je een appartement op de begane grond hebt, is privacy ver te zoeken. Accommodatie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn; een hele steile klim. Wordt goed schoon gehouden maar legen van toilet emmertje mag wel wat vaker. Dat Dora aardig is heb ik niet kunnen ontdekken: bij mijn eerste bezoek aan haar bar had zij meer aandacht voor haar pc dan voor (nieuwe) gasten. Heb de bar maar gelaten voor wat het was. Airco is te huur maar ik vraag mij wel af, waarom deze voorziening niet standaard in de huurprijs opnemen; commercieel lijkt het mij gewoon een pre wanneer je kunt aanbieden dat de airco "gratis" is.

Heerlijk
Wilma en John
30-9-2011 Villa Themos is voor ons een heerlijk vakantiegevoel, gezelligheid, humor. Dora is gezellig en behulpzaam.De inrichting mag wat aan gedaan worden, maar je leeft toch bijna de hele dag buiten. De bedden zijn GOED! Koken zou kunnen , eenvoudige maaltijden, maar als je de boodschappen gaat doen ben je bijna net zo duur uit als uit eten gaan. Bij restaurant Garden aan de overkant kun je goed en goedkoop eten en de mensen daar zijn erg aardig, kortom, voor ons voor herhaling vatbaar!

Nooit meer
mick
11-9-2011 Ons is het helemaal niet bevallen in Villa Themos. De ligging is prachtig en strand om de hoek. Maar ons is vooral de gastvrijheid van Dora erg tegengevallen. Bij aankomst een drankje en een hand en bij vertrek ook een hand en dat was het. Als je geen bartype bent ben je volgens ons niet interessant. De vaste gasten hebben ook duidelijk een streepje voor. De privacy is ver te zoeken helaas. In appartement hele sobere uitrusting wat betreft de keuken. Simpel koken lukt. Bestek staat in een glaasje. Kortom niet optimaal. Voor ons niet nog een keer Villa Themos

Geweldig!!
Debbie en Ron
12-8-2011 Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Villa Themos. Mede dankzij eigenaresse Dora, zij doet haar best om het haar gasten naar de zin te maken met veel humor en gezelligheid. Voor het eerst in nu 4 jaar Griekenland hadden we een goed bed, dit was een prettige meevaller. De klim omhoog naar het appartement is wel erg stijl maar dit gaat alleen om de oprit, zo'n 50 meter schat ik. Bij restaurant "Garden" aan de overkant hebben we regelmatig heerlijk gegeten, de livemuziek op zaterdag was ook erg leuk. Verder is het een mooi eiland en is Kokkari een erg gemoedelijk en pittoresk plaatsje. Voor ons was het een vakantie om nooit te vergeten en wij hopen nog eens terug te gaan en dan zeker weer naar Villa Themos.

Geweldige vakantie gehad
annette de rooij
29-7-2011 Wij hebben het heerlijk gehad in villa Themos,Dora is een hartelijke gastvrije vrouw met veel humor,veel gelachen aan de bar,het is er schoon,rustig,lekker zwembad,vlakbij het mooie Lemonakia strand,naar het centrum lopen is goed te doen,appartementen liggen op een heuvel dus dat was even wennen,maar als je goed ter been bent is het geen probleem,ook daar wen je aan,kortom geweldig en een aanrader en we gaan zeker terug.

met partner, Mei 2011
Voor herhaling vatbaar!!
L&L
22-5-2011 Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad! Een fantastisch app.complex met een mooi uitzicht. Wel moet je de 'hobbel' even overleven om er te komen, een echte kuitenbijter, maar dat vergeet je snel. Eigenaresse Dora krijgt ook een dikke pluim, want ze is echt begaan met haar toeristen. Een minpuntje: de matrassen (app.nr 1) zijn hard en de spiralen ervan voel je behoorlijk in je rug. Verder prima vertoeven. Let op: reisaanbieder(s) geven aan dat er een supermarkt op 100mtr is, maar die is er niet. Je moet naar Kokkari. Een heerlijke wandeling er naar toe waar de zee je als het ware verwelkomt en na een kleine 10min ben je in een heel gezellig stranddorp, waar het heerlijk vertoeven is. Kortom: een geweldige vakantie die beslist voor herhaling vatbaar is!!!

met partner, Mei 2011
Mooi gelegen
Nettie cornelissen
2-1-2012 Wij zijn in mei 2011 naar Villa Themos geweest.
Wij hadden dit eiland gekozen omdat we ook veel wilde wandelen en vanuit Kokkari is dat de ideale plek.
Ook hadden we een 150 cc scooter gehuurd om het eiland verder te ontdekken en dat is prima gelukt.
De villa staat op een zeer mooi plek met een mooi uitzicht, 's avonds een kwartiertje lopen om in Kokkari te komen om daar een gezellig restaurantje te zoeken.
De gastvrouw Dora hebben we weinig gezien, je moet een bar type zijn om contact te krijgen. De bar ligt op de begaande grond waar ook 3 ander appartementen liggen en hebben daarom ook geen privacy.
Geen fijne bedden aan het zwembad, te hard zonder kussens, jammer.
De kamers zijn eenvoudig maar voor de prijs die wij ervoor betaald hebben oké. Er zijn gasten die hier jaarlijks terug keren en die hebben voorrang op de appartementen, misschien niet erg maar wel als dit heel duidelijk is met aankomst.

met partner, Sept. 2010
Drukke weg, geen aanrader
Caro
8-9-2010 Hoewel Samos ons heel goed is bevallen en ook het dorpje Kokkari erg leuk was, viel deze accommodatie tegen. De studio was ruim genoeg, maar compleet karakter- en sfeerloos ingericht en de 'keuken' slecht uitgerust (geen snijplank, geen goeie messen). Geen privacy op de (kleine) balkons. Airco is tegen extra betaling (€ 6 per dag). De schoonmaak was prima geregeld.
Prachtig uitzicht op de berg, maar wel gelegen aan doorgaande, redelijk drukke weg, veel herrie. Het restaurant aan de overkant heeft elke zaterdagavond live muziek tot een uur of elf. Steile helling naar het appartement, logisch, het ligt op een berg. Maar helaas kon je boven niet parkeren (alleen met scooters, niet met auto).

Alles bij elkaar wat ons betreft geen aanrader.

met partner, Aug. 2010
Beter kan niet
Jan
30-9-2010 Wat ons betreft kan het niet beter. Prima studio's die van alle noodzakelijke gemakken zijn voorzien. De uitrusting in de keuken is ook voldoende. Snijden kan ook op een bord :-). Er is een lekker zwembad en aan de bar was het gedurende ons verblijf ook erg gezellig.
Het restaurant aan de overkant heeft inderdaad gedurende de zomer op zaterdag live muziek (nu dus niet meer) maar dat is eigenlijk ook wel leuk om te horen. Het is geen disco of zo.
De weg onderaan de berg is voor Griekse begrippen misschien wat drukker maar wij hebben er geen last van gehad.

6,5