Hotel Tsamadou in Kokkari Griekenland beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Tsamadou

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Tsamadou

83100, Kokkari
Hotel Tsamadou scoort een 9,2 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tsamadou? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tsamadou in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Tsamadou vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Hotel Tsamadou met andere accommodaties in Kokkari.

3 beoordelingen over Tsamadou

met partner, Sept. 2010
"Ik kan alleen over het restaurant."
Marjolein
21-9-2010 Wij zaten in een appartement tegenover Tsamadou hotel. Wij gingen elke dag bij Tsamadou op het strand liggen, lunchen of dineren. Ontzettende gezellige en aardige eigenaren, een engels echtpaar.

"Paradijsje op aarde!!!!"
Jennifer Bossina
4-6-2009 5 dagen vertoefd in hotel Tsamadou. De ligging is geweldig en de kamers zijn eenvoudig maar brandschoon. Het hotel ligt buiten de drukte van de dorpskern maar alles is binnen loopafstand te bereiken. Het hotel ligt op het strand en het is aan te raden een kamer" full sea-view" te boeken als dat kan. Met geopende deuren kijk je vanuit je bed zo naar de azuurblauwe zee. Eigenaars zijn heel vriendelijk,goedlachs, en service gericht. Kortom een heerlijke relaxte vakantie gehad waar we ons thuis en welkom voelde in hotel Tsamasou!

"Erg gezellig!"
P. de Man
16-10-2008 Heel leuk hotelletje direct aan het strand van Kokkari en op de rand van het centrum. Eigenaren (Engelsen) zijn heel erg vriendelijk! Wonen zelf op de bovenste verdieping van het gebouw en staan altijd voor je klaar. Goed restaurant. Kamers net gerenoveerd, netjes, mooie badkamer en mét balkon. Helft heeft zeezicht, andere helft landzicht. Zeker een aanrader!