Aparthotel Stella Bay** in Kokkari Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.870 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Aparthotel Stella Bay**

Beoordelingen Aparthotel Stella Bay**

10 februari 2012

5,8
SB-voorkant

Aparthotel Stella Bay scoort een 7,8 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Stella Bay**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Stella Bay** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Aparthotel Stella Bay** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Aparthotel Stella Bay** met andere accommodaties in Kokkari.

13 beoordelingen over Stella Bay**

met partner, Aug. 2010
Ideaal voor rustzoekers
Guido
25-8-2010 We zijn net terug van 12 dagen Stella Bay.

We zaten in 1 van de twee 3-persoonsstudio's, deze zitten in een bijgebouw achter het hotel, bereikbaar via een smalle trap. Wij hadden geen zeezicht, maar vonden dat niet belangrijk.

Kleinschalig zonder zwembad, dus erg rustig. Airco kost 6 euro per dag. Goede schoonmaak, (bijna) elke dag.

Eenvoudige inrichting (zie onze foto's). Prima ontbijt, klein ontbijtbuffet met oa lekkere Griekse yoghurt.

Ligt 100 meter van de doorgaande weg, net buiten het dorpje Kokkari. Ongeveer 15 minuten lopen van het centrum (haven).

Tegenover het complex zit een surfschool en op ongeveer 10 minuten lopen (richting dorp en van dorp af) zijn meerdere stranden.

Al met al een leuk en goed verblijf gehad bij Stella Bay!

met partner, Aug. 2009
Geweldig hotel in een leuke plaats
Esther
23-8-2009 Hotel Stella Bay is echt een aanrader! Ligging tov centrum is supergoed, 15 minuten lopen tot haventje en dus geen geluidsoverlast van verkeer of mensen. Hotelkamers hebben bijna allemaal zeezicht en zicht op de mooie tuin met fruitbomen en olijfbomen. Gebouw is goed onderhouden en kamers worden goed schoongemaakt. Bedden zijn erg hard en badkamer is erg klein en warm water ontbreekt regelmatig op de drukke douchetijden, maar dit wordt allemaal teniet gedaan door de aardige eigenaar en het leuke plaatsje. De eigenaar Dimitris is een echte Griek en supergastvrij. Op onze vertrekochtend toen wij om 07.15uur met de bus werden opgehaald, had hij al verse koffie en yoghurt met vers fruit staat zodat we toch iets te eten hadden. Ga je naar Samos, ga dan zeker naar Kokkari, het is echt het leukste plaatsje op het eiland. En probeer zeker Hotel Stella Bay!

met partner, Juni 2009
Prachtige plek
Rita&Gerrit
7-7-2009 Dit goed onderhouden appartement ligt op een rustige plek iets buiten Kokkari, dicht bij de 2 mooiste stranden. Studio ziet er goed uit. Alles is op loop afstand.
Wij hebben hiet genoten van een heerlijke vakantie.

Prettige plek
hans stolk
25-3-2009 prettige plek, net buiten het centrum, rustig gelegen

met partner, Sept. 2008
Mooi gelegen eenvoudig appartement
Sven en Elise
6-9-2008 Stella Bay ligt net buiten het centrum van Kokkari. Om bij de zee of het centrum te komen moet je een minuutje of tien lopen.
Het appartement is niet groot. Het bed heeft ons een pijnlijke rug bezorgd en de kussens zijn niet geweldig. De douche is erg klein en heeft een douchegordijn.
Positief aan het appartement vonden wij de openslaande deuren naar het balkon met een prachtig uitzicht. Bovendien heeft het balkon een hordeur die ongedierte tegenhoudt waardoor je 's nachts heerlijk met de deuren open kunt slapen. De keuken is modern met een koelkast met diepvries (***). Ook de service (vaak schone handdoeken en beddengoed) vonden we goed.
Als u gaat, huur dan zeker een auto. Het is erg leuk en gemakkelijk om op die manier meer van Samos te zien!
Als we nog eens zouden gaan, dan zouden we een appartement in het centrum van de stad kiezen, maar deze vakantie was zeker de moeite waard!!

Helemaal goed!!
Monique
13-8-2008 Een hele fijne vakantie gehad mede door dit hotel. Kleinschalig, goede plek ten opzichte van Kokkari en het strand.
Prima kamers met (zeer) kleine douche. Eenvoudig doch goed ontbijt dat heerlijk buiten gebruikt kon worden.

Geweldig Appartement
Sebastiaan en Mecht...
23-7-2008 Prima kamers met of zonder Airco, kan je dus zelf voor betalen indien gewenst :)
Wij hebben een appartementje dus zelf ontbijt maken, is altijd erg gezellig.

Zeer goed qua schoonmaken, eigenaar, prima kerel beetje nors, maar dat hoort bij de grieken :)

Al met al zeer goed te doen en een aanrader voor ie niet perse in het centrum wil zitten maar wel dichtbij een van de mooiste stranden van Kokkari.

Zeker ook een extra pluspunt is het restaurant bij de ingang van het complex. Dit is een van de beste restaurants van Kokkari (volgens de grieken)

Prima locatie
Erik en Harma
23-7-2008 Wij waren hier van 11 t/m 18 juli 2008.
Het is een kleinschalig hotel.
De kamers zijn goed.
Bedden liggen prima.
Kamer wordt keurig elke dag schoongemaakt,met 2x per week schoon linnen en elke dag schone handdoeken.
Het ontbijt is eenvoudig met brood,fruit en griekse yogurt, maar voldoende.
Het ligt op ong.10 min lopen van een prachtig strand.
Het dorp ligt ook op loopafstand.
Kokkari is ook een gezellig stadje met veel restaurantjes, barretjes en leuke winkelstraatjes.
Een aanrader als je van gezelligheid én rust houdt.
Ool leuke wandelroutes in de de omgeving.

Prima
Arianne Knegt en Ba...
20-7-2008 Erg gemoedelijk, vriendelijk en rustig. Simpel maar prima ontbijt voor goede prijs. Als je airco wenst betaal je wel behoorlijk. Hebben we dus maar van afgezien. Was geen probleem ondanks de hitte. Ramen open en horren ervoor. Aanrader als je niet midden in het dorp tussen de toeristen wil zitten.

met partner, Juli 2008
Griekse eenvoud, uitvalsbasis voor verkenning.
Armand en Cindy
13-7-2008 Vooropgesteld dat we slechts 5 dagen voor vertrek geboekt hadden kan je er natuurlijk van uit gaan dat de beste appartementen reeds vergeven zijn.

Algemene indruk wordt gevormd door:
- AFwezigheid van de eigenaar. Tussen 19:00 en 20:00 is er iemand bij de receptie aanwezig
- Het feit dat Samos vele insecten herbergt. Deze zijn niet makkelijk buiten het appartement te houden.
- Zeer regelmatige en grondige schoonmaak!

- Op loopafstand van Limonakia Beach! Mooi kiezel strandje. Ik prefereer Kiezen boven zand stranden van wege het heldere water en het feit dat je niet gezandstraald wordt bij harde wind.

- Eigenaar is nauwelijks aanwezig

- Eur 620 pp is niet echt een lastminute prijs voor deze accomodatie

- opvallendd is het gebruik van houten dakbeschot. Hierdoor is de ruimte donker en lijkt het meer op een finse blokhut. Wel gezellig.

Kindviendelijkheid
- Niets te doen voor kinderen

Zorg voor vervoer! Liefts een Jeep

5,8