Hotel Poseidon** in Kokkari Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.663 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Hotel Poseidon**

Beoordelingen Hotel Poseidon**

10 februari 2012

Hotel Poseidon

Hotel Poseidon scoort een 8,2 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Poseidon**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Poseidon** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Hotel Poseidon** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Hotel Poseidon** met andere accommodaties in Kokkari.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Poseidon**

Vader eigenaar schopt kat in zee
Jan van Diepen
16-12-2011 Voor 11 dagen geboekt met verzoek om kamer aan de voorzijde. Het werd helaas een kamer aan de achterkant. Drie dagen voor vertrek konden we naar voren maar dat hebben we maar laten zitten. Kamer was klein en de douche had geen deur en mogelijkheid om de douchekop op te hangen. Ook geen trekker om de kletsnatte vloer aan te trekken, dus die hebben we maar gekocht.

Het hotel wordt gerund door vader, moeder en zoon. Zoon niet echt klantvriendelijk, maar verzorgde het avondeten en dat was prima. Moeder was erg lief en zorgzaam. De vader leek in eerste instantie een aardige man, totdat hij een kat van de kade af de zee in schopte. Hij dacht dat niemand hem had gezien en schrok dan ook flink toen hij doorkreeg dat we getuige waren van deze laffe actie. Gelukkig kon de kat zelfstandig weer uit het water komen.

Je hoeft echt geen dierenvriend te zijn maar onnodig dierenleed veroorzaken is ronduit walgelijk. Voor ons in ieder geval reden om dit hotel niet meer te bezoeken.

met partner, 2011
Dubbel Gevoel
Maarten
2-9-2011 * Aankomst: zeer vriendelijk ontvangen.
* Kamer: in eerste instantie kamer gekregen aan achterzijde, erg klein, verschrikkelijk uitzicht, douche klein, geen zijwand, douchekop kon je niet ophangen (kleerhanger verbuigen doet wonderen), wordt kletsnet, kapotte wc-bril (erg pijnlijk aan de billen)
Na paar dagen kregen we een kamer aan voorkant, minder klein en geweldig uitzicht, wederom geen zijwand in douchecabine, uitkijken dat je de kraan niet aanstoot anders werd straal bloedheet of ijskoud, geen douchekop die je kon ophangen, kapottte wc-bril.
Klein balkon.
Ontbijt: mandje met 3 sneetjes brood pp, 2 kuipjes jam pp en schaaltje home made jam, verder elke dag een andere "verrassing", plakjes kaas, gekookt ei, yoghurt met honing of een gebakken ei, koffie of thee en een lauw drapje wat voor jus d'orange door moest gaan.
Restaurant was goed, ergens anders eten werd niet echt gewaardeerd, werd je genegeerd. Gezellig levendige haven.
Verder geweldig eiland met leuke tentjes

Prima hotel mits goede kamer
harry
31-8-2011 Twaalf dagen in dit (familie)hotel gezeten. Kamers zijn niet heel groot, dus zijn we veel weg geweest. €4,- per dag heb je airco, zeker een aanrader in augustus. Zijn zes kamers, 3 aan de voorkant en 3 aan de achterkant. Je moet geluk hebben (wat wij niet hadden) om aan de voorkant te zitten. Achterkant is niets aan, je kijkt uit op een simpele smalle steeg terwijl je aan de voorkant geniet van het prachtige uitzicht over de baai van Kokkari. Niet echt eerlijk verdeeld dus en jammer aangezien wij het juist leuk vinden om op het balkon te borrelen. Aan het begin van de vakantie werd ons verteld dat we in de loop van de vakantie door konden schuiven naar de voorkant. Tegen het einde van de vakantie hebben we nagevraagd of dat ook nog ging gebeuren maar dat was niet het geval. Belofte maakt schuld en wij waren hierdoor ook best teleurgesteld. Ontbijt stelt niets voor, avondeten lekker maar wij vonden het niet het beste van Kokkari. Leuk hotel, maar aan de achterkant de prijs niet waard.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Poseidon** bij:

Eigenaar liegt
Ewald en Anita
19-9-2011 wij hadden 2 weken Poseidon geboekt met de belofte een zeezicht kamer. bij aankomst bleken er "problemen met de kamers te zijn" er moest een loodgieter komen dus wij moesten voor 2 dagen in een kamer van de tante van de eigenaar(zonder Wifi,kluisje,airco, TV)en schuin wat zeezicht). 2 dagen werden 3 dagen. uiteindelijk zei hij dat de loodgietersspullen uit Athene moesten komen dus of wij de resterende dagen van die week maar in een kamer achter wilde gaan zitten dit hebben we geweigerd omdat wij niet 3 keer in 1 vakantie willen verhuizen. inmiddels kwamen wij erachter dat er geen sprake van loodgietersproblemen waren maar dat hij overboekt was. na een week kreeg wij alsnog die kamer. er werd met geen woord gerept over het feit dat hij gewoon gelogen had!! de laatste dag werden we zowat de kamer uitgejaagd want er moesten andere mensen in. zonder gedag gezegd te worden zijn wij weggegaan. Dit heeft toch een stempel op onze vakantie gedrukt: dus dit hotel nooit meer!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Gezellig en gastvrij hotel
Yvonne
27-8-2011 Hotel Poseidon is een gezellig en gastvrij hotel in Kokkari. De ligging is prima. Heel gezellig met het terras aan het water met uitzicht op zee.
De mensen waren erg vriendelijk. Hotel en de kamers waren schoon. Jammer dat het balkonnetje wat klein was en het uitzicht op een klein straatje was i.p.v. de zee.
Verder niets op aan te merken. Zou er zo weer een keer naartoe gaan.

Leuk hotel
Ton en Lia
5-9-2011 Nette kamer aan de voorzijde. Prachtig zee uitzicht. Paar kleine minpuntjes: bed goed maar te klein voor lange mensen. Erg veel geluidsoverlast 's nachts. Met deuren dicht was dit wel te doen. Douchecabine had maar 1 wand waardoor alles nat werd. Een droogtrekker zou wel handig geweest zijn. Douchekop hebben wij vastgemaakt aan mandje. Spiro en ouders waren vriendelijk. Ober was een erg vriendelijke man met altijd een lach op z'n gezicht. Het ontbijt was niet echt uitgebreid maar wel voldoende, het diner was prima. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in hotel Poseidon.

met vrienden, Juli 2011
Goed!
Charles
30-8-2011 Na aankomst met de transfer werden we netjes opgehaald door de eigenaresse van het hotel. Boven bij de kamers aangekomen gaf de eigenaresse iedereen een kamer, zo uit het hoofd, zo van: jullie aan de voorkant, en jullie in die kamer... Beetje vreemd maar goed, je bent op vakantie. We hebben geboekt via een touroperator, op de website stond vermeld dat er gratis airco aanwezig zou zijn, nou niet dus, er zat een slotje op de stop van de airco. Wij naar beneden gegaan, want de TV deed het ook al niet goed. De eigenaar zei: I gave the television for free! Hier konden we dus niks mee, toen hebben we de TO gebeld. Het ontbijt was vreselijk, een broodje en een klein beetje beleg en Jus 'd Orange (wat écht geen jus was) 't was opgelost poeder met water wat smaakte naar een opgeloste paracetamol. Goed, op de een na laatste dag gaf de eigenaar ons gratis airco. De kamers waren eenvoudig maar schoon. De badkamer mist een douchedeur, waardoor alles doorweekt raakt. Al met al, was het toch goed!

Prachtig!
emma
13-7-2011 Super uitzicht vanaf het balkon. De kamers een beetje klein en 's nachts hoorde je soms veel lawaai. Het ontbijt heel simpel maar erg lekker! En je werd zo gastvrij ontvangen! Heel leuk. Een super week gehad!

Superlokatie
Bert en Martha
17-7-2011 We zijn voor de derde keer naar samos geweest en ook weer gekozen voor hotel poseidon.Wij blijven het een fijn verblijf vinden.De eigenaar Kostas ,zijn vrouw pepitsa en hun zoon spyros zijn vriendelijke mensen. Het ontbijt mag voor mij wel iets uitgebreider,en daar willen wij best wat meer voor betalen.Het was wel jammer dat er niet meer op het terras aan het water ontbeten mocht worden. de diners waren geweldig ze hebben erg lekker eten .We hebben er elke avond gegeten.We hebben het hele eiland weer bekeken met de auto. Het is er gewoon fantastisch

Een heerlijke plek
Rob Dekker
28-8-2011 Doordat wij een auto tot onze beschikking hadden was het niet moeilijk om op diverse plaatsen op het eiland Samos te proeven wat dit eiland te bieden had.
Wij zijn gewend om zeer goed te eten omdat onze families al van oudsher een bijzondere belangstelling hebben voor koken.
Buiten de deur eten moet wel een beetje bijzonder zijn.
Restaurant Poseiden in Kokkari is zo'n plaats waar gastvrijheid en koken een goede balans kennen.
De eigenaar die samen met zijn moeder dit restaurant uitbaat weet waar hij over praat. Het vragen naar het recept van de gerechten waar hij ons blij mee verraste was geen enkel probleem omdat hij van de hoed en de rand weet als het op koken aan komt.
Wij kregen echt het gevoel dat er voor ons gezorgd werd. Wat wil je nog meer als je op vakantie ben???????
Samosgangers doe je voordeel met deze aantekening
Het maakt je vakantie gevoel nog completer.
Wij waren er in juni van dit jaar en gaan in september nog een keer.

1 2 3 4 5 6 volgende