Appartement Poseidon*** in Kokkari Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

studios Poseidon

Beoordelingen Appartement Poseidon***

Village Center, 831 00, Kokkari
Appartement Poseidon scoort een 8,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Poseidon***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Poseidon*** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Appartement Poseidon*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Poseidon*** met andere accommodaties in Kokkari.

14 beoordelingen over Poseidon***

"Niet meer."
mien
27-9-2011 Appartement is schoon, maar de bedden zijn ontzettend hard.
De veren kon je goed voelen, er lagen planken onder het matras.
In de 2e week kreeg je last van een je lichaam. Het deed echt zeer.
Jammer!!!!!!!!!!!

"Genoten !!!"
Theo en Rozet
21-6-2011 Geweldige vakantie gehad bij Poseidon (studio nr 5) Fantastische gastvrijheid van de eigenaren, Spiros, Kostas en Pepitsa, zij weten nog hoe je 't vakantiegangers naar de zin maakt.
Voor heerlijke griekse gerechten moet je zeker ook bij Poseidon zijn !
Enige tegenvaller was, dat we niet buiten konden ontbijten zoals we verwacht hadden.
Voor de rest top !!

met vrienden, Sept. 2010
"Mooi hotel aan het water"
Rudy
1-6-2011 Zeer geschikt hotel met zeer vriendelijke eigenaren. Ontbijd direct aan het water waarbij de vissen voorbijzwemmen.

met partner, Juli 2009
"Geweldige vakantie gehad!"
H.K. Abma
28-7-2009 Wij hadden een ruim apartement in Poseidon, met een geweldig uitzicht en privé-balkon. Fijn ook dat Poseidon nog kleinschalig is. Vriendelijke mensen en goed eten: we hebben een geweldige vakantie gehad en vanuit Kokkari heb je de beste, mooiste en gezelligste uitvalsbasis voor Samos.

Familie, Aug. 2007
Nele
2-9-2007 Een week geleden zijn m'n zus en ik teruggekomen van een vakantie in Kokkari. We waren zeer tevreden over de studio van Poseidon.
Het was er natuurlijk wel vrij klein, maar dat is logisch voor een studio. En wat heb je meer nodig in zulk een warm land? Je bent er enkel om te slapen en eventueel te eten.
Wij hebben een enorm toffe vakantie gehad hier!!
Alles is dichtbij...bushalt, supermarkt, bakker, groentenwinkel, strand, restaurants, ...
De familie is héél gastvrij en altijd vriendelijk.
Zeker een aanrader!!!!
Volgend jaar gaan we, indien mogelijk, nog eens terug.

Familie
J de Gier
31-7-2007 Net terug van Samos en zeer tevreden over dit verblijf. Inmiddels zijn alle kamers voorzien van airco, wat echter wel weer tenkoste is gegaan van de al beperkte balkon ruimte. Desondanks zeer tevreden over dit leuke hotel waar je ook naar mijn mening prima de traditionele keuken van Griekenland kan proberen. Fantastische ligging en vriendelijke familie die deze zaak runnen.

Jantine Meijer
25-4-2007 heel gastvrij familie-apartement. prachtige ligging in het centrum in schattige haventje van kokkari maar toch rustig. pas gerenoveerd en schoon.
ik was daar met mijn man en zelfs na jaren huwelijk werden we daar weer verliefd. beneden kan je heerlijk relaxen op het terras van het restaurant van de eigenaar en genieten van de verse vis door zijn oom.

Fred en Hannie
9-8-2007 Vorig jaar in hotel nu in studio eerst begane grond daarna op bovenste verdieping(erg groot)mooi uitzicht.Vorig jaar veel bij Poseidon gegeten wat heel goed is.Dit jaar veel andere restaurant bezocht,super gegeten.Maar werd niet zo door de eigenaresse van poseidon op prijs gesteld.Jammer!Voor de rest een prima vakantie gehad op Kokkari,echt een aanrader!!

Marloes en Michiel
21-3-2007 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Kokkari! Onze kamer was netjes en goed ingedeeld.
Verder was het er ook goed schoon, het enige wat ik kon ontdekken wat vies was, was het tandenborstelbakje. De eigenaars zijn ontzettend aardig en als je aardig voor hen bent, zijn zij ook aardig voor jou en doen ze alles voor je!
Het plaatsje zelf is geweldig, erg gezellig en knus. Maar inderdaad is er voor jongeren niet zoveel te beleven omdat er gewoon geen uitgaans mogelijkheden zijn!
Een tip: ga niet naar het grote strand. Maar loop langs Poseiden richting de rotsen en ga daarlangs naar het kleine strandje, als je daarop komt moet je doorlopen tot om de hoek en je hebt een heerlijk strand met uitzicht. Ook kun je daar heel leuk snorkelen!
Veel plezier!

Raymond Mulder
5-9-2006 Poseidon bestaat uit een hotel wat aan de kade ligt en tevens een restaurant heeft en de studio's/appartementen liggen twee straten verder. Vanuit de kamer kijk je uit op oud vervallen huis en de kerk en de berghelling. Gastvrije mensen, alleen de handdoeken werden 3x verwisseld in de 7 dagen dat we er waren. Koelkast, kookplaatje en koffiezetapparaat aanwezig. (in de studio!). Daarnaast zijn er in Kokkari genoeg en gezellige eetgelegenheden aan de kade en voor wie het uit eten zijn een beetje zat is kan er direkt over het bruggetje een lafalel (broodje gyros, tomaatje, komkommer) bestellen. Gezond, goedkoop, snel en lekker. Leuke basisplaats om uitstapjes te doen met bijv. de scooter of auto of vanuit Kokkari aan het einde van weg welke weer uitkomt op de rondweg van het eiland een pittige wandeling maken van zo'n 11 km. (volg de rode, blauwe en gele stippen). Pittige maar prachtige wandeling die volgens het ANWB boekje 3,5 uur duurt maar in werkelijkheid 8 uur met stops ed.