Appartement Olympia Village*** in Kokkari Griekenland beoordelingen 9.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.876 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Appartement Olympia Village***

Beoordelingen Appartement Olympia Village***

30 januari 2012

Appartement Olympia Village*** Kokkari

Appartement Olympia Village scoort een 9,2 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Olympia Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Olympia Village*** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Appartement Olympia Village*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Olympia Village*** met andere accommodaties in Kokkari.

33 beoordelingen over Olympia Village***

Fijne vakantie verblijf !
Richard en Roos
11-9-2011 Ook wij hadden een superior appartement. Ruime living, grote slaapkamer veel kastruimte, badkamer aan de kleine kant echter goed te doen.Keuken volledig.
Alles werd netjes schoon gehouden. Ontbijt simpel maar vers. De WIFI was gratis en het personeel aardig. Ligging perfect.

Toplocatie
John Adema en Mirj...
7-9-2011 Voor een verdiende rustvakantie een topplek. Dicht bij zee, midden in het dorp. Prima parkeergelegenheid. Uiterst klantvriendelijke mensen. Eigenaresse is een topvrouw. De tuinman is man met hart voor zijn vak. De laundrylady een geweldige dame met humor.
Dankzij de inzet van de mensen van het complex is een steek van een inheems insect en de allergische reactie daarop voor mij gelukkig goed afgelopen. Wat had ik ziek kunnen worden. Twee weken voor het mij overkwam is een Deense arts aan zo'n steek overleden. Had mij ook kunnen overkomen. De betrokkenheid van de mensen van het park was zo groot, het leek wel familie. Iedere negatieve opmerking over dit park en de mensen zal ik direct weerleggen. Een plek om terug te komen. Nog een tip tot slot: ga eten bij Bierra in de dorpsstraat, daar weten ze wat lekker eten is. Wij komen zeker terug. Groeten, John Adema en Mirjam Kitsz uit Leeuwarden

Uitstekende accomodatie!
Richard & Jacoline
6-8-2011 Prachtige accomodatie. Heerlijk rustig. Wij hadden een superior suite en die was erg ruim en mooi ingericht. Lokatie in Kokkari was erg prettig, ten opzichte van parkeerplaats was het een minuutje lopen, voor ons ideaal. Restaurantjes en winkeltjes op loopafstand. Appartement was verder brandschoon. Ontbijt was eenvoudig maar wel lekker, er was wel dagelijks variatie in het ontbijt.
Al met al een topaccomodatie wat ons betreft.

"Thuiskomen"
jeannettecopal
24-8-2011 Wij gaan nooit terug naar hetzelfde plaatsje of adres. Maar omdat het vorig jaar zo goed bevallen was, toch gedaan. We hadden zoiets als we er maar geen spijt van krijgen. Nee dus, geen spijt, eerder volgend jaar misschien weer. We werden met de bus afgezet, en ik voelde me blij worden net of ik thuiskwam.
Alles klopt vinden wij, leuk plaatsje, fijne restaurantjes, leuke tentjes om gewoon wat te drinken. Rust, en ook Olympia Village bevalt goed, iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Het is er zuiver en netjes. Alles is op loopafstand. Voor de jeugd is er weinig te doen, qua disco enz. Vandaar dat wij het er fijn vinden, die tijd hebben we gehad.

Geweldig!!!
Debbie
3-8-2011 Wij begrijpen alle positieve verhalen wel want het is inderdaad een fantastiche locatie. De appartementen zijn schoon, ruim en het complex is mooi, bijzonder verzorgd met een mooi onderhouden tuin!
Het klopt dat je geen zee zicht hebt maar de tuin en beplanting is zo mooi dat het ook niet nodig is. Je hoort de zee regelmatig wel.
De medewerkers en de eigenares zijn supervriendelijk en als er iets is kun je bij ze terecht. Het ontbijt is goed verzorgd en het complex ligt net achter de hoofdweg zodat je zo bij het strand bent en zo in het centrum.
Wanneer je een auto huurt moet je inderdaad even 3 minuten lopen naar je auto...het voordeel is wel dat je totaal geen last hebt van voertuigen die om je complex heen rijden!
Het is ligt ook aan een doodlopend straatje dus je hebt helemaal geen overlast van wat dan ook.
Het dorp Kokkari is ook voor ons het mooiste en fijnste dorpje en je kunt er overal heerlijk eten!
Wij zeggen DOEN! Samos zelf is ook top!

met partner, Mei 2011
Nooit meer
een echtpaar
25-5-2011 Wat hebben wij ons laten verleiden door de beoordeling van al die tienen die men aan het complex Olympia Village heeft gegeven. De beoordeling is erg overtrokken. Zelf zijn wij al voor de 26ste keer in Griekenland geweest en vele verschillende eilanden hebben bezocht en overal zijn wij hartelijk ontvangen met koffie of een drankje al naar gelang tijdstip van aankomst en ook overal werd goed schoongemaakt en schone handdoeken en lakens en voor zo ongeveer €300,00 goedkoper. ook wat de ligging bertreft wanneer je midden in een dorpje boekt is de ligging altijd perfect maar bij Olympia Village op Samos wanneer je een auto huurt zoals wij dan moet je de auto bijna 100 meter verderop parkeren en is de ligging al niet meer een 10.
Verder heeft geen één beoordelaar het er over dat je totaal geen uitzicht hebt geen één appartement totaal geen privacy en het nog vreselijk gehorig. Nee voor ons was Olympia Village een deceptie. Verder was Samos fantastisch en Kokkari gezellig.

Helemaal top
Leo en Stella
1-10-2010

Wij werden verwelkomd door de enthousiaste eigenaresse met een koel drankje. De koffers waren ondertussen al in het appartement gezet. Heerlijk schoon ruim appartement, 6x per week schoonmaak en handdoeken.
Lekker rustig gelegen met een mooie verzorgde tuin, binnen een paar minuten op het strand en in het centrum waar je heel veel restaurantjes kunt vinden. Wij hebben van restaurant Kokoras genoten. Gezellig aan het water, vriendelijk personeel en lekker eten. Kortom het was genieten van zowel Olympia Village als Kokkari.

Absolute aanrader
Natasja
29-8-2010 Deze locatie is een absolute aanrader. We hebben hier een heerlijke week mogen beleven. De locatie is ruim en zeer schoon. Alles wordt met zorg en professioneel bereid. Bij de vriendelijke eigenaresse staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ze zorgt voor een maximale beleving in haar locatie. Het ontbijt wordt is keurig en wordt met zorg bereid door de charmante Andreas. Het was jammer dat we weer naar huis moesten.

met partner, Aug. 2010
Een prachtige accomodatie
Hans en Ineke Schri...
21-4-2011 Olympia village is onze vaste plek als we Kokkari bezoeken. Het is elke keer weer heerlijk. De kigging is prima, rustig maar toch overal dicht ib de buurt. 5 minuten lopen naar het centrum en 2 minuten naar long beach

met partner, Aug. 2010
Zeker de moeite waard
Goof en jeannette
21-8-2010 De ligging van de appartementen is zeer centraal, je kunt overal te voet naar toe.
Warm welkom, je bent echt te gast, en hebt duidelijk het vakantiegevoel.
De eigenaresse, en het personeel zijn erg vriendelijk en behulpzaam
Als er iets niet goed is, wordt het meteen opgelost.
Het is een mooi complex, alles wordt netjes bijgehouden. Zowel de kamers als alles erom heen.
Wij gaan zeker terug.