Appartement Maria*** in Kokkari Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Maria***

6,5

in de ochtend zon op het balkon

Beoordelingen Appartement Maria***

Piscopiano Pediados, Heraklion, 83100, Kokkari
Appartement Maria scoort een 7,8 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Maria***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Maria*** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Appartement Maria*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Maria*** met andere accommodaties in Kokkari.

31 beoordelingen over Maria***

6,5
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super"
familie oostveen
21-8-2011 Maria runt het appartement, met een prachtige tuin, met veel plezier samen met haar familie. De appartementen zijn eenvoudig en worden elke dag met zorg schoon gemaakt.
Maria doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Samengevat een appartement om zeker nog een keer naar toe te gaan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super locatie"
fam. oostveen
21-8-2011 Wij waren met onze gezin voor het eerst in Samos. Maria runt het appertement samen met haar familie het is eenvoudig en er wordt elke dag schoongemaakt. Je kunt ontbijten in de prachtige tuin en Maria doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een appartement om nog een keer naar toe te gaan.

alleenreizend, Juli 2011
"Appartement Maria niet ideaal."
Jionna
24-7-2011 Helaas ben ik niet zo tevreden over het appartement dat ik had, no.10. Van het balkon heb ik geen gebruik kunnen maken, was ingebouwd tussen 3 muren en aangezien het erg warm was, 36 graden kon ik er niet zitten.Ook vervelend dat er meerdere balkons tegen elkaar aan zaten . Het toilet spoelde niet door maar met mijn klacht kon ik bij niemand terecht. De eigenaresse heb ik na mijn aankomst niet meer gezien en haar moeder en de schoonmaakster spraken alleen Grieks.Kokkari is heel erg leuk ik ga zeker terug maar niet naar Maria.

met vrienden, Juli 2011
"Keurig verzorgd appartement!"
Fam. L.P. Kosten
4-8-2011 Wij hebben 12 dagen gelogeerd in Appartement Maria.
De appartementen zien er goed verzorgd uit en zijn zeer schoon. Er wordt iedere dag druk gepoetst!
De airco werkt prima maar kost wel extra 11,00 per dag.
Maria is een goede gastvrouw, zeer spontaan. Ook haar ouders zijn vriendelijke mensen en doen hun best om in hun beste engels te communiceren.
Beetje jammer dat je weinig of geen privacy op je terras hebt.
(bijv. voor ontbijt)
De appartementen liggen vlakbij de drukke doorlopende straat, toch heb je daar geen enkele hinder van. Alleen makkelijk, je bent nl zo op het strand en bij de bakker. Wij hebben er een top vakantie gehad, de mensen zijn in heel Kokkari erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Het barst er van de restaurantjes, keus genoeg.
Een bezoekje aan de Sailing Bar, Thomas is zeer aan te bevelen.

"Echt grieks"
BJ
24-6-2011 Een kleinschalig complex vlak bij het strand en het centrum van Kokkari. De service is heel goed. Eigenaar en gastvrouw Maria runt het complex met ondersteuning van haar familie. Je voelt je echt welkom. De appartementen (wij hadden 2-kamer) zijn voldoende groot en aardig ingericht. De dagelijkse schoonmaak en handdoeken- en bedlinnenwisseling zijn perfect. Het complex heeft een tuin. Nadeel vonden wij dat je een gedeeld balkon kunt hebben, of een zeer kleine patio.

alleenreizend, Juni 2011
"Goed plek voor een leuke vakantie"
k.g
13-7-2011 Het complex is recentelijk gerenoveerd. Kamers zijn voldoende ingericht met 1 of 2 kleine balkons. Iedere dag wordt er netjes schoon gemaakt en komen er nieuwe handdoeken, behalve op zondag, dan wordt er niet gewerkt.

De tuin is prima onderhouden en een lust om eens doorheen te lopen. De ouders van Maria zeggen weinig en daar heb je weinig contact mee, ik vermoed dat ze ook nauwelijks een woord Engels spreken.

Het strand zit op een paar meter afstand en bij Art cafe, kun je gratis gebruik maken van WIFI, mits je een eigen laptop bij je hebt. Tevens staan daar goede laptops voor 2.50 per uur, geen geld dus. Eten is daar perfect! Vraag eens naar het menu en kies een crepe. Super gewoon.

Kokkari is een heerlijk rustig dorpje en vanuit daar kun je gemakkelijk met de auto of scooter het eiland verkennen. Huur geen auto via het reisbureau of de hostess, want dat dat kost je 50 euro extra op 3 dagen auto huur.. Kun je 2 dagen voor eten.

Kortom een prima plek voor een geslaagde vakantie

met partner, Aug. 2010
"Redelijk apartement"
menno
26-2-2011 redelijk apartement, de ligging is goed. klein stukje van het strand en een tien minuten lopen naar de stad. De stad ziet er leuk uit, vooral ´s avonds. Er zijn echter maar een aantal restaurants waardoor je het na een paar dagen wel gezien hebt. Als je van rustige vakantie houdt is het een prima plaatsje, maar voor ons was het te rustig hier

met partner, Juli 2010
"Slecht bevallen"
Carolien
18-8-2011 1e kamer:
Klein balkon, geen uitzicht, past nét een tweepersoonsbed in, douche wisselend warm-koud, geen airco.

Omdat we het appartement hadden uitgekozen op airco en er in deze "als-er-echt-niks-anders-meer-vrij-is-stoppen-we-men-in-deze"-kamer geen airco zat, nieuwe kamer aangevraagd waar we na 2 nachten verzengende hitte, in konden.

2e kamer:
Iets groter dan kamer 1 en een airco, maar voor de rest hetzelfde verhaal als kamer 1.

Waarschijnlijk zit er gewoon veel verschil tussen de appartementen van Maria, want ik kan me niet echt vinden in sommige beoordelingen (ruim balkon, mooi uitzicht), dus je moet geluk hebben!!

met partner, Sept. 2009
"Uitstekend! Zeker voor Griekse begrippen."
Jolande Bulteel
23-9-2009 Zeer gustige ligging. Schoon en goed onderhouden. Vriendelijke eigenaresse. Alles wat je nogog hebt op vakantie is daar aanwezig. Binnen, maar ook buiten het app. Ik kom al 11 jaar in Kokkari, maar ga zeker nog een keer terug naar dit app.

"Super appartement"
Lieke en Dennis
19-8-2009 We zijn voor het eerst op vakantie geweest op Samos en naar appartementencomplex Maria. Het was super, vriendelijke mensen, straat oversteken en je bent bij de zee, schoon appartement, elke dag werd er gepoest, we waren verrast door wat we kregen voor ons geld