Beoordelingen Aparthotel Lambros***

20 mei 2013

Lambros***
Beoordelingen Aparthotel Lambros***
Kokkari, GR-83100, Kokkari
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Lambros*** in Kokkari, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Lambros*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Lambros scoort een 7,6 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Lambros*** in Kokkari, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Lambros***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Lambros*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 89 vakantiefoto's van Aparthotel Lambros*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Lambros*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Aparthotel Lambros*** met andere accommodaties in Kokkari.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Lambros***

met partner, Sept. 2012
"Knus hotelletje !!"
Ria
22-9-2012 Prima klein hotelletje midden in het dorp Kokkari. Haven is 10 min. lopen. Wij hadden een knusse ruime kamer (201, 1e verdieping) met TV, losse föhn, waterkoker, zelfs een klamboe die we niet nodig hadden. Ook AC/ ruime koelkast/ Kluisje, hier moest je voor bijbetalen. 6x per week schoonmaak, alles netjes. Douche natuurlijk weer klein, maar dat is echt grieks. Wij hadden balkon met uitzicht in de straat, grappig en geen last van herrie. Het ontbijt is traditioneel en lekker. Vers brood, cornflakes, eigengemaakte jam (3 soorten) ham en kaas. Koffie, thee, melk en een sapje, soms fruit. Wil je yoghurt, fruit of ei is bij te bestellen tegen kleine vergoeding. Er is een zwembadje met wat ligbedden erom heen, niet zo groot maar wel lekker even afkoelen. Strand is direkt aan de overkant van de weg. Erg vriendelijke eigenaresse, samen met man en zoon willen ze alles voor je doen. Er komen hier veel mensen steeds terug. Dit Hotel heeft ook appartementen.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Goede ligging"
Laila
19-9-2012 wij zaten in het "luxe appartement" met 2 volw. en 1 kind. Net app. met 2 balkons en een mooi uitzicht over de bergen en een glimp van de zee was te zien. Ook zit je helemaal prive (kamer 303). Het zwembad is klein maar voldoet zeker.De ligging van het app. is perfect, alles op loopafstand en het strand ligt tegenover het app. De eigenaresse en haar gezin zijn vriendelijk en behulpzaam.
Kokkari is de perfecte plek als je van niet teveel drukte houd. Voor mijn werk kom ik regelmatig op verschillende Griekse eilanden, Samos gaan wij zeker nog een keer heen en dan verblijven we weer bij Lambros.

met partner, 2010
"Nooit meer"
E. Tieben
21-9-2010 Samos is prachtig. Echt voor herhaling vatbaar, maar nooit meer naar Lambros. Ons zgn. luxe appartement was klein, smerig en veel dingen waren stuk. De eigenaresse is aardig, maar alleen als je nergens over klaagt. Schijnvriendelijkheid dus. De ligging is heel goed, maar daar is ook alles mee gezegd.

"Leuk voor 1 keer"
Peter en Bea
5-10-2010 Wij verbleven in een hotelkamer op de 1ste verdieping; uitzicht op een blinde muur. Klein balconnetje en kamer ook redelijk klein maar wel te doen. Er werd goed schoon gemaakt. Linnengoed was behoorlijk versleten. Het ontbijt was aardig op de koffie en frisdrank na; daar zat zeer weinig smaak aan.
Lambros ligt vlakbij het kiezelstrand (20 meter) wat voor zonaanbidders gunstig is.
Sophia de eigenaresse was vriendelijk; haar zoon het tegenovergestelde.
Kokkari is een klein gezellig plaatsje; lekker eten kun je bij La Busola aan de haven.
We hebben een lekkere vakantie gehad.

met partner, Sept. 2010
"Klein hotel alles op en in elkaar"
Bea
7-10-2010 wij zijn in sept 2010 in een hotel kamer geweest van lambros,bijna alle hotel kamers kijken uit op een blinde muur,wij zaten 1 hoog en daar waren we bij mee, want als je beneden zit heb je helemaal geen prive ,verder kamer was klein, maar wel erg schoon,linnen goed was versleten en je moest goed in de gaten houden dat je ook handendoeken kreeg en wc papier,alles is erg zuinig in het hotel ,ontbijt was redelijk maar niet te veel, wat je ook nam voor drinken het was net water, verder het dorpje erg gezellig en leuk wij hebben een heerlijke vakantie gehad op kokari en gaan zeker nog een keer terug maar niet meer in dit hotel

"Niet geweldig !!"
Jan van Beek
12-9-2010 Sept.2010 8 dagen in hotel Lambros gezeten, de kamer was erg klein 3 m. x 3 m. met badkamer 1,5 m. x 2.00 m. Het ontbijt was erg karig (slappe koffie en vruchtensap bestond uit water met een kleurtje). Er staat een koelkastje op de kamer, tegen betaling €15 p/w. We sliepen op een 2 pers. bed wat zeer gammel was en bij de minste beweging kraakte. In de douche(hoek) eenplakkerig gordijn en een douchkop waar aan alle kante water uit komt behalve aan de onderkant, in het spitsuur 18.00 uur bijna geen water.
Let wel wij zij echte Griekenland gangers en weten dat sanitair/slaapmeubilair vaak te wensen over laat maar hier was het ook voor ons zeer oncomfortabel.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Mooie ligging, eenvoudig complex"
Bekkers
15-8-2010 De schoonmaak van de keuken was niet uitgevoerd, ronduit smerig. We werden heel hartelijk ontvangen door Sophia, maar we zijn van mening dat haar vriendelijkheid niet oprecht is. De bedden werden om de 4 dagen verschoond. Douche is 1 keer schoongemaakt. De douche is erg onhandig, als ons gezin, bestaande uit 4 personen, gedouched hadden, was de vloer eromheen helemaal nat. Het is een klein douchebakje met een gordijn die tegen je billen plakt en de douchekop moet je vasthouden, en de shampoo en douchezeep kan je niet kwijt. Het zwembad is klein, zoals je op de brochure al kan zien, maar het is best een lekker zwembad. Kokkari is een hele leuke plaats om te verblijven, met genoeg leuke eettentjes en barretjes, het strand is ook lekker, in de maand augustus heb je in Kokkari nog een lekker zeebriesje i.v.m. ligging op het noorden. Wij hebben het goed naar ons zin gehad, de grieken zijn erg vriendelijk, maar bij Lambros zal ik niet meer willen verblijven.
Tip: huur een scooter.

met vrienden, Aug. 2010
"Ligging en service geweldig!"
Ina
9-8-2010 Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Kokkari. De ligging van appartementen/hotel Lambros is geweldig, de straat oversteken en je staat op het strand. Naar de haven met zijn vele restaurantjes is het wat verder lopen, maar goed te doen.
Appartement was netjes, met groot terras. Bedden zijn hard, maar dat is vaak zo in Griekenland. Enige echte tegenvaller was de badkamer, die was erg klein. Douchekop zat niet vast dus moest je zelf boven je hoofd houden tijdens het douchen. Een tip om deze dus een te laten renoveren.
Sophia en haar man zijn erg aardig en doen alles om het je naar de zin te maken!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Redelijk"
Peet, Inge, Leon en...
16-8-2010 Wij zijn in juli 12 dgn in Kokkari geweest. Kokkari zelf is grandioos, we waren er al 4 keer eerder. De laatste x was echter al 6 jaar geleden, maar zelfs nu nog werden we in diverse restaurants herkend! Lambros is niet echt bijzonder,maar ook niet superslecht. De eerste 3 dgn kregen we een "luxe"app., omdat er iets verkeerd was gegaan met de boeking. Onze 2 zoons werden in het beruchte souterrain ondergebracht. Nou was het voor hun alleen om in te slapen/douchen, maar als je daar als stel in terecht komt ben je niet blij. Een klein donker hok met 1 klein bovenlichtje zonder terras. Het bed in het gewone app. is klein en keihard. Toen ik daar iets over zei, zei Sophia dat ze volgend jaar nieuwe bedden aan gaat schaffen! Op een gegeven moment zei ze dat ze een nieuw bed voor ons had besteld, maar omdat Christos last van zijn rug had kon hij het niet inelkaar zetten, dus gecanceld! Jaja..

met partner, Juli 2010
"Volgend jaar weer!!"
Gerrie&Harma
16-8-2010 Zijn inmiddels terug van de derde keer Lambros en gaan volgend jaar weer!! Zegt denk ik wel genoeg!

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit