Appartement Gregory** in Kokkari Griekenland beoordelingen 9.4 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.401 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Appartement Gregory**

Beoordelingen Appartement Gregory**

9 februari 2012

5,3
Appartement Gregory** Kokkari

Appartement Gregory scoort een 9,4 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Gregory**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Gregory** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Gregory** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Gregory** met andere accommodaties in Kokkari.

13 beoordelingen over Gregory**

Tweeledig
Judith
4-10-2011 Mijn man en ik hebben 10 dagen gelogeerd in het appartement onder het woonhuis van de bewoners. Het appartement ernaast was niet verhuurd in september 2011 en van boven hadden we geen geluidsoverlast.
De beheerders spraken slecht Engels/Duits maar we hadden goed contact met ze. Het zijn schatten en zijn erg betrokken bij de tijdelijke bewoners.
De inrichting was OK en heel schoon. We kregen 3 x per week schone handdoeken.
Je moet wel van katten houden, want die lopen hier zat rond, verwend door de toeristen.
Een groot minpunt vonden we de doorgaande weg onder de appartementen. Het is een drukke weg en gaf heel veel geluidsoverlast. Om die reden zouden we onze vrienden niet aanraden om voor dit adres te boeken.
De advertentietekst (goed adres voor rustzoekers) vinden we dan ook een grote vergissing van touroperator en dit hebben we ze laten weten.

Een schitterde plek met een prachtig uitzicht!
Faja en Koos
22-6-2011 Gisteren 21.06.11 terug gekomen van deze schitterende plek, het is een flinke klim maar meer dan de moeite waard. Eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
De studio's zijn erg basic ingericht en redelijk schoon. Kokkari is op +/- 15 minuten lopen goed te doen, met zeer verschillende restaurants tegen redelijke prijzen.
Strand is op loopafstand met goede service op het strand, eten en drinken wordt bij de ligbedden met parasols (9 euro) gebracht. Prijzen van drank en eten zijn ook hier redelijk te noemen. Met de auto is er op relatief korte afstand veel te zien. Door de wind is het goed uit te houden met warme temperaturen.Wij hebben genoten. Ik den dat we nog wel een keer terug gaan naar deze mooie plek.
Faja en Koos

Fantastisch uitzicht.
Ger en Miek
29-6-2011 Goed toeven in de grote tuin met olijf- en fruitbomen. Een klein nadeel is de doorgaande verkeersweg die onder langs loopt. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Het stadje Kokkari is te voet in 15 min te lopen. Om het het eiland te verkennen hadden we lokaal een scooter gehuurd.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Gregory** bij:

met partner, Juli 2010
Enorm genoten,uitzicht,strand
simone,johnny uit e...
23-8-2010 geweldig uitzicht,ontzettende lieve mensen,komen zeker nog een keer terug
een min puntje zijn de muggen,optijd deet gebruiken.
eenvoudig maar netjes onderhouden,zeker de moeite waard.

met partner, Juni 2010
Heerlijke plek om tot rust te komen.
A. M. Burgos
24-9-2010 Het is een heerlijke plek. De eigenaren zijn lieve mensen. Ze zijn behulpzaam en geinteresseerd. Wel een stukje klimmen maar dan heb je ook het het mooiste uitzicht van het dorp. Verwachte geen luxe of speciale service. Goed vertoeven als je even back to basics wilt. Na een korte wandeling van ong. 10 minuten kun je aan het strand zitten of in het dorp voor de gezellige barretjes in de haven of een van de restaurantjes. Meltemi is onze favoriet (en niet alleen wij vinden het lekker...soms moet je even wachten voor dat er een tafeltje vrij komt...maar het wachten waard. Wij komen al 5 sinds 2003 bij Gregory. Hebben hier en daar een omzwerving gemaakt naar Kreta en Rhodos maar komen altijd weer terug naar Samos Kokkari Gregory.

alleenreizend, Juni 2010
Fantastische plek voor rustzoekers
angeline
8-7-2010 GREGORY is een vakantieparadijsje voor rustzoekers. De eigenaren zijn vriendelijk en lief. De kamers eenvoudig, maar goed, afhankelijk van 1 kamer studio of 2 kamer appartement. Deze laatste zijn luxer. Uitzicht is prachtig. Het is wel even lopen naar Kokkari zelf en om bij het complex te komen moet je een trap op van 56 treden, maar dan heb je ook wat.
De avondwandeling heen en terug naar mijn favoriete restaurant SAMIA, gerund door locals is goed te doen. Je vindt daar de echte Griekse keuken met groenten uit eigen tuin en gezellige sfeer. Super!!!

Holger
28-1-2005 Hallo, ich bin Holger und war schon drei
mal bei "Gregorys" und fahre bald das vierte mal.Ein "lecker" PLatz mit toller
Aussicht.Zudem ist Samos sowieso absolut
super. Gruß Holger

Elle en Roelie
16-11-2004 Het mooiste plekle van Kokkori. De rust en het uitzicht is het klimmen van 46 treden echt waard. Een eenvoudig maar schone studio. Erg vriendelijk eigenaarspaar, die het hun gasten graag naar de zin maakt. we komen vast nog een keer terug maar dan in het voorjaar als er meer bloeit. Met groetjes aan Freek en Joke.

Freek en Joke
7-11-2004 We hebben er een fantastiche tijd gehad.Het uitzicht is formidabel we genoten er elke dag van.

Jessica&Jennifer
1-10-2004 wij hadden een prachtig ruim 2 kamer appartement in een nieuw gedeelte, met fanatastisch zeezicht vanaf het ruime balkon..strand en centrum van Kokkari op loop afstand..

5,3

alleenreizend (1)