Aparthotel Golden Sun** in Kokkari Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.800 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Aparthotel Golden Sun**

Beoordelingen Aparthotel Golden Sun**

10 februari 2012

Aparthotel Golden Sun** Kokkari

Aparthotel Golden Sun scoort een 8,6 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Golden Sun**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Golden Sun** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Aparthotel Golden Sun** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Aparthotel Golden Sun** met andere accommodaties in Kokkari.

35 beoordelingen over Golden Sun**

Geweldig verblijf
Boudewijn & Marieke
15-8-2011 We zaten in het nieuwe gebouw met uitzicht op de heuvels. Net boven bar, maar totaal geen last van. Eigenaren zijn meer dan aardig. Kregen vijgen op de een na laatste dag . Verder goede tips over tavernes in ander dorpen. Komen hier zeker weer terug is het niet volgend jaar dan het jaar erop! Echt een aanrader.

Super "plekkie"
Frans
2-8-2011 net terug van een top vakantie op Samos (Kokkari) appartement " grieks" maar wel op de juiste manier vriendelijk behulpzaam en schoon koelkast en airco gratis, heb er niemand over gehoord . ontbijt gewoon goed niks te klagen en er zit een topbakker net om de hoek s,avonds gezellig wat drinken aan het barretje voor we gingen eten Manolis
is geweldige vent die veel belangstelling toont voor zn gasten evenals zn vader en moeder en vrouw/vriendin .complex ligt heel centraal en toch rustig ga zker eten bij meltemi en de italiaan ernaast verder goede service bij cafe delmar aan het strand s, avonds een ouzo bij cafe Manos yammas!!!!!! gaan zeker terug naar Kokkari en dan ook bij Golden Sun

met partner, Apr. 2011
Fraai appartement
A en G
4-5-2011 Fraai en schoon appartement in het midden van de prachtige plaats kokkarie. Een goed bed. Vriendelijke bediening.

met partner, Aug. 2010
Prima hotel op een schitterende plek
Edwin & Ilse
25-8-2010 Kokkari is een sfeervol en mooi stadje met veel gezellige restaurants aan een mooie baai. Het hotel ligt op een ideale plek en heeft een schitterende groene tuin. De eigenaar is erg gastvrij en vriendelijk.

De kamer was niet bijzonder maar prima! Wij hadden een goed werkende airco en konden gebruik maken van een koelkast, hoefden niet extra bij te betalen! Minpuntje: Eén van de bedden had een doorgezakt matras. Het ontbijt is eenvoudig, maar lekker met iedere dag verse tomaat uit eigen tuin.

met partner, Juni 2010
Niet wat ik verwachtte
Elly
16-6-2010 Dit was mijn tweede keer in Griekenland. En weer een airco die niet werkte, niet alleen in onze kamer maar in alle kamers. Bij navraag kregen we een vreem verhaal nl. dat de reisorganisatie het reisgeld voor ons niet had over gemaakt. Maar de duiters met een andere org. hadden ook geen airco. De airco hangt er wel, maar blaast dus warme lucht.
Het is rot want je kunt ook de buitendeur niet open zetten vanwege de muggen! De laatste paar dagen hadden we steeds 35gr/ Van de 14 dagen maar 1 dag warm water in het keukenblok, een eierpannetje wordt dan al gauw smerig afwassen, daar moet je dan dus mee naar de wastafel.
2x geen electriciteit, lag aan de council volgens eigenaar. Maar betrof dus maar 8 units.
's morgens is er geen warm water in de douche, wel na 5 uur 's avonds. Douche moet je zelf vasthouden je kunt er niet onder staan zo laag hangt ie. Verder zijn de kamers erg klein, meer een hotelkamer dan een appartement. Ik kon uit mijn bed het keukenblok bedienen en koffiezetten.

Volgend jaar weer
Marc
2-9-2009 Geweldige plek maar wel echt Grieks. Geen luxe maar wel erg schoon. Iedere dag schoonmaak en om de 2 dgn wissel van handdoeken (2 pp. Enige "nadeel" is de de douchebak (zonder gordijn of scherm) naast toilet ligt en dat een doucebeurt niet kan zonder veel nattigheid. Na een paar dagen krijg je hier overigens handigheid in. Ontbijt is zeer gastvrij, voldoende en zeker verantwoord als je kijkt naar de vele gelegenheden waar je heerlijk van lunch of diner kunt genieten. Ligging is perfect. Beetje achteraf maar binnen 2 minuten zee, strand en vertier. Eigenaar is zeer vriendelijk misschien zelfs een beetje verlegen. Veel Duitsers maar daardoor alles grundlich. Toppertje, wij komen volgend jaar terug

met vrienden, Aug. 2009
Mooie plek
Van Berlo
31-8-2009 Ik heb een geweldige vakantie gehad in Samos.
De plek waar we zaten was heel mooi. We zaten midden in het stadje en toch ontzettend rustig en we hadden een geweldig uitzicht.

met partner, Juli 2009
Eenvoudig maar goed
Christa en Wayne
23-7-2009 We hadden hotelkamer geboekt met ontbijt. We kregen appartementje in het voorste gedeelte, andere ingang, voormalig Hotel Lito. We zaten daar lekker rustig, ruim balcon met goed uitzicht. We hebben niks hoeven te betalen voor kluisje, koelkast en een perfect werkende geruisloze airco. En die had je echt wel nodig met nachttemperaturen van tegen de 30C.
Ontbijt was iedere dag hezelfde, vers gebakken brood, paar plakken kaas, tomaatje en komkommer, glaasje sirooop en jam en honig. De koffie was prima. Eigaar aardig, prima ligging t.o.v. strand, centrum winkels etc.

Grieks, maar wel erg basic !
Petroz
19-6-2009 Rustige ligging en toch in centrum.
Verouderd maar wel goed onderhouden c klasse hotel. Airco heel oud en veel lawaai.
Eigenaars oppervlakkig vriendelijk maar verder niets.Erg sober ontbijt.Schoonmaak prima. Voor minder geld is hotel Venus veel beter.
Samos en vooral Kokkari is groen,mooi en gezellig.Het eten en de wijn is goedkoop en lekker.Huur een scooter bij Duck (buurman van hotel) en verken het hele eiland!

met partner, Okt. 2008
Goede prijs kwaliteit en hartelijke beheerders
m tan
26-10-2008 wij zijn tevreden over de reis, het appartement en de beheerders. Privacy is wel beperkt zodra je de balkondeur openzet, want de balkons liggen tegen elkaar aan, je ziet en hoort alles van elkaar. Misschien is dat overal zo?

alleenreizend (4)