Vraag en Antwoord over vakantie in Kokkari in Samos | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 14.035 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari

vraagje? (0 reacties)
Bungalow Villa Eleni****
sam
24-1-2012
is de accomedatie en het stadje leuk voor kinderen?(10 jr) Wij willen graag naar samos,iemand tips met kids? Hoop op een reactie

Zwembad (0 reacties)
Elly
18-1-2012
Ik zie dat men van verschillende zwembaden die in de omgeving liggen gebruik kan/mag maken. Gaat dit ook wel zo gemakkelijk? Wordt men niet weggestuurd? Moeten daar ook kosten voor worden betaald?

sfeer s'avonds (0 reacties)
Hotel Arion****
dominique
8-1-2012
wij willen dit boeken 10 september. Is er s'avonds nog iets te doen in het hotel of in het dorpje kokkari? Rijden er ook taxi's naar het dorpje of kan je dit s'avonds ook makkelijk te voet doen? heeft er iemand ervaring van kamers in het hoofdgebouw/zeezicht omdat wij alleen zo een kamer kunnen boeken (bungalow gaat pas va. 3 pers)

Kwaliteit bedden (1 reacties)
Patty
27-12-2011
Hallo, wie kan ons iets vertellen over de kwaliteit van de bedden in dit appt. complex? We hebben net (weer) een vakantie achter de rug waarbij we beurse plekken hebben overgehouden aan de springveren in de matrassen... we hopen dit nooit meer mee te maken. Hebben jullie lekker geslapen daar en weten jullie of het springveermatrassen zijn? Bedankt, Patty

30-12-2011
Beste Patty, Wij zijn inmiddels meerdere malen in Kokkari gewenst en in verschillende accommodaties. Ik kan je geen antwoord geven over Alkion, maar de beste bedden die wij ooit gehad hebben in Griekenland en dus ook Kokkari waren in appartement Tarsanas. Ons verblijf in dit appartement is ons zeer goed bevallen en daar hielpen de goede bedden zeker aan mee! Groet, Inge

Kinderen (0 reacties)
Hotel Armonia Bay***
Erica van Gend
26-11-2011
Wij gaan op vakantie met een kleuter van 4 jaar, Is het mogelijk dat er een bed bij geplaatst wordt? ivm ruimte?

kindvriendelijk (3 reacties)
Appartement Archangelos Village****
jos
30-10-2011
weet iemand of er voor kleine kinderen wat te doen is in het hoogseisoen en of er ook veel familie's met kinderen komen?

21-12-2011
Wij gaan ook met onze zoon, die dan vijf jaar is, begin augustus naar Kokkari. We zijn al eerder naar Kokkari geweest en hij heeft zich er heerlijk vermaakt. Mocht je nog vragen hebben dan kan je mij altijd even mailen. Groet, Inge

sam
24-1-2012
Hoi las je mail,wij willen ook met kids(10) jaar naar kokkari. Jij hebt ervaring.. Wat kan ik verwachten? Is het erg rustig of wel een levendig plaatsje? en zijner idd toch wel gezinnen met kids? Hoop op reactie, mvg,

26-1-2012
Kokkari is een kleinschalig dorp en niet overspoeld door toerisme. Wij geven de voorkeur aan rust en in de avond lekker uiteten of wat drinken aan de boulevard. Wij gaan voor het eerst in het hoogseizoen, dus ik heb geen ervaring of er dan veel gezinnen met kinderen zijn. Onze zoon speelde in het voor het naseizoen vnl met griekse kindjes en kon zich verder prima zelf vermaken. Ik weet natuurlijk niet hoe dit voor een kind van 10 jaar is. Heb je al gekeken op de site kokkari.nl? Op deze site krijg je een goed beeld wat je kan verwachten van Kokkari. Mocht je nog meer vragen hebben...dan hoor ik het wel.

Ria Post
11-10-2011
Wij hebben gezien dat HP is weggehaald bij de reisorganisatie, mijn vraag is of er nu helemaal niet meer 's avonds gegeten kan worden in Hotel Kalidon Panorama? Of misschien toch wel maar dan op eigen kosten?

airco (3 reacties)
Appartement Aiolos***
Leon en Carin
28-9-2011
hebben de app. ook airco

Cynthia
28-9-2011
Nee, wel een grote ventilator in de slaapkamers. Was voor ons meer dan voldoende (in augustus bij 32 graden). Bovendien hadden ze overal luiken voor de ramen/deuren en konden we de ramen tegenover elkaar open zetten, dan werd het vlug koel.

schip_laan_huis
18-10-2011
ja een soort van ventilator aan het plafond

Jet
31-10-2011
nee er zat geen airo in. we hebben het in Juni niet gemist! wel zat er een waaier in!!

waterkoker (0 reacties)
Nel
12-9-2011
Ik zie op de foto's wel een kofiezet-apparaat, maar geen waterkoker. Is die aanwezig ?

loopafstand stranden (2 reacties)
sylvia3003
8-9-2011
Is het mogekijk om te voet naar Tsamadou en Lemonakia beach te gaan vanuit Kokkari. Hoe lang loop je er ongeveer over.

r
14-9-2011
Ik zou de bus maar nemen als ik jou was. De doorgaande weg is heel erg druk en er is geen stoep.

Marie-Cécile Pieters
18-9-2011
Dat is prima mogelijk. Naar Lemonakia loop je ongeveer 15 minuten vanuit het centrum van Kokkari, berg op, maar wel via stoep. Naar Tsamadou is wat verder, ongeveer 20 minuten. Laatste stuk is zonder stoep. Maar alles dus wel berg op. Wel heerlijke stranden!

wie weet ............ (3 reacties)
Els bovendorp
31-8-2011
Eind vlg week gaan we naar Samos, Kokkari. Nu hoorde ik waaien dat het daar 's avonds erg koud kan zijn door de harde wind. Klopt dit? Ik hoop dat iemand mij hierop antwoord kan geven. Gr Els

annet
1-9-2011
De meltemi wind waait van half mei tot half september, niet iedere dag, maar wel redelijk vaak. Neem maar ietwat dikkere kleding mee voor 'savonds en veel plezier. Groet

Eric-Ilona
2-9-2011
Een stevig wind is een stevige bries en kous is een verkoeling;) Aangezien je een Nederland(s)er bent heb je de juiste kleding al bij als je vind dat het voor je beleving koud is:))

Jerry
7-9-2011
Wij gaan meestal ook in september (pver 2 dagen wéér) en het kan inderdaad best waaien; maar op zich valt dat wel mee. Koud is het zéker niet! Maar 's avonds een vestje meenemen (voor de zekerheid) of zo kan nooit kwaad.

strand (2 reacties)
27-8-2011
Hallo, Ik heb gelezen en op de foto's gezien dat er in kokkari en rondom kokkari kiezelstranden zijn, klopt dit? en houden de kiezels op bij de waterlijn en word het dan zand of zijn daar ook kiezels? Zeker geen reden om niet naar kokkari te gaan maar i.v.m. het meenemen van eventuele waterschoenen... Bedankt alvast. Groeten Inge

Eric-Ilona
29-8-2011
Kiezelstranden zal je in heel Griekenland tegenkomen! Net buiten Kokkari - richting de berg/in een bocht/ bij Villa Themos vind je een strand met fijne kiezels. Deze strand is voorzien van strandbedden, strandtent et cetera. Maar op Samos zijn voldoende stranden om prive te zonnen/zwemmen. Zandtranden is echt zoeken!

Jerry
7-9-2011
Waterschoenen meenemen is een tip. Er zijn zo vele mooie strandje rondom Kokkari (mét en zonder kiezelsteenstjes overigens)

restaurant garden (0 reacties)
bep
21-8-2011
We gaan dit jaar weer terug naar kokkari. Bestaat restaurant marina nog ( schuin tegenover appartement dimitra en vila themos) of heet dit nu restaurant garden?

Bank(je) aanwezig? (3 reacties)
Appartement Archangelos Village****
Jane
15-8-2011
Ben gewoon benieuwd of er een bank (al is het maar een kleintje...) in het 1-kamerappartement staat. Zag op één van de foto's al wel een eettafel met stoelen in dezelfde ruimte als de bedden. Maar ik vind het wel prettig als je even "lekker" kan zitten.

erik
22-8-2011
Hoi, In het 1 kamerappartement is geen bankje aanwezig. Wel een tafeltje met 2 stoelen en een make-up tafel met 1 krukje. Groetjes,

Jane
5-9-2011
Ik las je reactie pas toen we alweer terug waren van 2 superweken Archangelos Village. Maar evengoed bedankt voor je reactie, Erik. Wij hadden kamernr. 108 en die had dus wél een bankje. Gisteren las ik ook in een van de beoordelingen dat alle kamers verschillend waren. Vandaar...

1 2 3 volgende