Appartement Dioni*** in Kokkari Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.157 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Appartement Dioni***

Beoordelingen Appartement Dioni***

9 februari 2012

uitzicht vanaf het balkon

Appartement Dioni scoort een 8,6 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dioni***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dioni*** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Appartement Dioni*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Dioni*** met andere accommodaties in Kokkari.

19 beoordelingen over Dioni***

Mooi appartement
Lisette
12-10-2011 Appartement Anastazia was voor ons voldoende ,mooie ligging met balkons aan zowel voorzijde en aan strand

Geweldige plek!
3-10-2011 Een lokatie om terug te keren. Voldoende keuzes in restaurants. Neem vooral de eetgelegenheden waar ook de Grieken zitten. Vaak zijn dat lokaties waarbij het uiterlijk van de eetgelegenheid niet als 1e prioriteit geldt. Echter het eten is vaak heerlijk en zeer betaalbaar. Neem vooral de moeite om enkele Griekse woordjes te leren. Daar scoor je mee en men loopt net iets harder voor je....

Prachtige plek
Janny Hulleman
21-9-2011 Mooi app!!! Alles wat je nodig hebt is er!!!
Wij hadden de studio. heel gezellig.
min puntjes ........de vloeren waren erg vies .
schoonmaak slecht.
en veel te weinig handdoeken 2keer per week.
plek helemaal super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Geweldig appartement!
Paula
27-8-2011 Wij zijn net terug van 15 dagen Dioni. Wat een fantastisch complexje!! Wij zaten in Anastasio, het tweekamer appartement, met twee grote kinderen. Het zeer ruime, zeer schone appartement heeft een ruime keuken en een behoorlijke badkamer. Alles ziet er mooi uit. Kortom super. Dan ook nog direct gelegen aan het strand in een leuk plaatsje, wat wil je nog meer. Nou......kan die boom weg!! Er staat op het hele lange Longbeach welgeteld 1 grote boom en die stond precies voor ons appartement, waardoor je vanaf het balkon helaas geen direct zicht op zee hebt (alleen naar de zijkanten). Maar ach, je hebt drie ruime balkons, dus altijd een goed plekje uit of in de zon/wind. Lekker eten kun je bij de directe buren, bij Metemi, Samia en Prima Vera. Onze ervaring met autoverhuur is minder goed, onze bestelde auto was kapot. Jammer... Tips op Samos: Pythagorio en Platanos.

Topper
Dirk & Jeanine
2-8-2011 Heel mooi gelegen direkt aan strand.
Zeer ruim en compleet ingericht wij hadden het appartement en dit had een terras aan strand en een terras aan de straat .
1 min puntje wat een ongelovelijk slecht bed
snoeihard en erg veel geluid als je je omdraaid.
Verders nix op aan te merken.

Uitstekend
Rinus en Judith
14-7-2010 Wij zijn dit jaar voor de 2e keer naar Dioni geweest. Dit jaar hadden wij de grijze maisonette. Is zelfs geschikt voor 5 personen. In de woonkamer een slaapbank voor 2 pers., een 2 pers. slaapkamer en een ruime vide waar een 1 pers. bed staat. Alle 3 etages zijn voorzien van aparte (gratis) airco's.

met oudere kinderen, 2010
Super uitzicht
VHMR
28-5-2011 Vorige zomer met mijn moeder een weekje in app Dioni doorgebracht.
Keurig complex, zeer kleinschalig. Keuken en badkamer voor Griekse begrippen ook heel prima. Bedden zijn vrij hard (maar waar niet in Griekenland?)
Aan deze kant van het eiland staat vrijwel altijd een harde wind, maar dat is ook wel lekker als het zo warm is. In een paar minuten ben je bij het gezellige haventje waar genoeg lekkere restaurantjes zitten. Wij aten tussen de middag elke dag bij Nikos, de eigenaar van het restaurantje direct naast Dioni (met je rug naar de zee aan de rechterkant). Kijk niet naar de verpauperde toestand van het pand en de plastic stoelen! Al zijn producten komen of vers uit de zee (octopus hangt aan de waslijn te drogen) of vers uit de groente tuin van zijn ouders. De laatste dagen bestelden we niet eens meer van de kaart, we kregen gewoon wat hij op dat moment vers had gekookt. Elke keer super, en elke keer gratis fruit/frappe toe. Echte Griekse gastvrijheid!

Fantastische ligging
Jacky
9-7-2009 Goed appartement met een fantastische ligging, direct aan het kiezelstrand.
De studio heeft toch voldoende ruimte
door dat het slaapgedeelte op de vide
is gelegen. Verder een groot terras
(wel veel wind) met vaste ligbanken en zeezicht. Schoonmaak 2x per week is misschien wat weinig maar het gebeurt dan wel zeer grondig.

met oudere kinderen
Geweldige maisonette!!!!
Henriëtte/Willy
5-6-2009 Eerste week van mei geweest,4 pers.maisonnete Ariadne.
Het enige nadeel is dat het wel giga gehorig is.Elke zuchtje/kuchje kun je van elkaar horen en soms leek het alsof het verkeer dwars door je kamer reed.Nu was het gezien het seizoen nog relatief rustig,maar denk dat dit in het hoogseizoen weleens irritant kan zijn.Nu zaten we vanwege de kou 's avonds binnen,wat natuurlijk in het hoogseizoen niet het geval zal zijn! dus... een super maisonnete,op een super plek ,op een fantastisch eiland!!

met oudere kinderen, Mei 2009
Geweldige maisonnette!!!
henriëtte/willy
5-6-2009 Eerste week van mei,4 pers. Maisonnette Ariadne.
Het enige nadeel is dat het wel giga gehorig is.Elk zuchtje/kuchje kun je van elkaar horen en soms leek het alsof het verkeer dwars door de kamer reed.Nu was het nog rustig,maar denk dat dit in het hoogseizoen wel eens irritant kan zijn.Nu zaten wij vanwege de kou 's avonds binnen,wat natuurlijk in het hoogseizoen niet het geval zal zijn,dus......'n super maisonnette,op een super plek,op een fantastisch eiland!