Appartement Dimitris in Kokkari Griekenland beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.518 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Appartement Dimitris

Beoordelingen Appartement Dimitris

9 februari 2012

4,3
5,9
6,3
studio 1 en 2 liggen in het steegje op de begane grond

Appartement Dimitris scoort een 6,9 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dimitris? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dimitris in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Appartement Dimitris vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Dimitris met andere accommodaties in Kokkari.

18 beoordelingen over Dimitris

Goedkoop, dus niet te veel verwachten
Martijn P.
12-9-2011 Mijn vriendin en & hebben vanaf eind augustus 2 weken in Dimitris gezeten. De maisonette is erg ruim, en de appartementen liggen erg centraal. Helaas hadden we niet altijd warm water bij het douchen en de schoonmaak kan ook echt wel stukken beter. Tip: neem wel airco! Balkondeuren 's nachts dichthouden maakt het veelste warm, laat je ze open dan ben je heel de nacht bezig met muggen meppen.. erg slecht geslapen dus! bedden zijn hard, maar als je de dekens onder de lakens legt is het prima te doen.
We kregen op een gegeven moment het slot van de voordeur niet meer open. Dimitri heeft er een nieuw slot in moeten zetten. Goed opgelost, maar geeft wel aan dat de appartementen al redelijk gedateerd zijn.
Voor weinig geld een prima locatie!

met partner, Mei 2011
Klein maar fijn
Hannie
4-6-2011 App. Dimitris is zoals de prijs al aangeeft, een niet al te luxe en absoluut klein app. Alleen is het niet gebruikelijk de hele dag in je app. te zitten, en alles is aanwezig om toch te douchen , te slapen en te ontbijten. Een min puntje is het kleine en korte bed.
Omdat we op de begane grond in studio 2 zaten hadden we geen balkon, maar een zitje met groet parasol achter ons app. Prima en rustige plek om bij te komen.

De beheerders zorgen goed voor je, regelmatige wissel van bed- en badgoed, en steevast was het vaatje opgeruimd, en toen het dreigde te gaan regenen was zelfs mijn wasje binnen gelegd.
Lekker dicht bij het strand en het centrum en de restaurants. kortom Prima Plek

met partner, Mei 2011
Eenvoudig
A de Haas
22-5-2011 Een eenvoudig appartement. De kamer/badkamer en het balkon zijn wel wat kein maar wel netjes. Helaas geen gezellig tweepersoonsbed maar aan elkaar geschoven bedden met dekens. We zijn één week geweest waarin ze 3 x binnen zijn geweest voor opruimen, schoonmaak, afwassen, schone handoeken en één keer schoon beddengoed. Je moet er niet te veel van verwachten maar daar was de prijs ook naar. Geen zwembad en andere luxe. Leuk centraal gelegen. Je loopt zo het dorpje in. Kokkari is een leuk pitoresk dorpje. Prachtig groen eiland, veel mooie strandjes. Wij zijn veel aan de zuidkant geweest i.v.m. de wind aan de noordkant van het eiland. De grieken zijn zeer vriendelijke mensen. Kortom Dimitris is goed te doen wanneer het mooi weer is en je veel buiten kan vertoeven.
Termperatuur begin mei nog wat instabiel. Beter eind mei te gaan.
O ja, het landen op Samos kan wat problematisch zijn. Na 3 mislukte landingen, zijn we eerst uitgeweken naar Kos om 12 uur later te landen op Samos

met vrienden, Okt. 2009
Erg enthousiast over het appartement!
Marjet
15-10-2009 Prima maisonette met een lekker balcon,boven geslapen op goede bedden,alleen een erg klein kussen.
Behalve de keukenkastjes en douchegordijn was alles heerlijk schoon.
Hebben ontzettend genoten van Samos en kunnen iedereen ons appartement aanraden! Op handdoeken (o.a.verschoning) en beddengoed was niets aan te merken,dus.....

met partner, Sept. 2009
Gehorig en ingebouwd.
kardemon
4-2-2011 Het appartement staat dichtbij zee, maar verwacht geen fraai uitzicht vanuit de meeste appartementen. De stalen trappen galmen door het hele gebouw. De maisonnettes zijn wel groot, maar wel somber door weinig lichtinval. Kokkari is een mooi dorpje met een winderig strand, voor wat rustiger wateren moet je 3 km lopen.

met partner, Juli 2009
Wat een armoedig appartement
Mary
3-8-2010 Wij zijn wel wat gewend in Griekenland, maar dit sloeg alles. Uitzicht was om te huilen, tegen andere gebouwen en armoedige tuinen aankijken. Balkon was zo klein dat je je buik in moest houden om te kunnen gaan zitten. Badkamer was zo klein dat wij het vieze douchegordijn weggehaald hebben om een beetje ruimte te hebben. Eigenaren waren niet te vinden, dus de hostess maar bellen. Wel kort bij het strand, maar daar waren de golven altijd zo hoog dat je daar niet echt lekker kon zwemmen. Beter strand lag aan de andere kant van het dorp. Dus dan maar met de quad een baai verop bezocht.

met partner, Aug. 2008
Niet wat we gehoopt hadden....
Margreet
8-8-2009 Dimitris en zijn vrouw zijn zeer vriendelijk, echter pas aanwezig om 11 uur 's ochtends. Je zult dus moeten wachten, een briefje achterlaten of de hostess bellen. Een studio is klein, dus dat weet je van te voren. Het is een zeer verouderd gebouw, als we de kraan open draaiden stonden we onder stroom! Schoonmaak stelt niet veel voor, maar dat zijn we ook wel gewend in Griekenland. Wij zaten beneden en dat is een donkere studio, airco hebben we niet nodig gehad (is vijf euro per dag) Niet geschikt voor kinderen en invaliden. Balkonnetjes erg klein boven.
Kokkari is top, Dimitris ligt centraal. Vergeet niet de jeeptour van Joe te boeken, dat is echt de moeite waard. Mooi eiland, vriendelijke mensen, zon, lekker eten, prachtige natuur en geen criminaliteit (ja onder de toeristen!)
Genieten dus!

met partner, Juni 2008
Studio Dimitris
Loes en Jan
4-7-2008 Als ervaren Griekofielen schrokken wij van deze studio's (nr.1 en 2) zijn erg verouderd en zeer klein en donker, er is geen airco, geen waterkoker,"badkamer" is cel waar 1 normale volwassene nauwelijks z'n kont kan keren. Het is ook niet schoon en wordt niet onderhouden tijdens je vakantie. Alleen het "emmertje" wordt geleegd.De "tuin" heeft wel mooie fruitbomen maar wordt verder overwoekerd door bergen hout en andere rommel.
Pluspunt is dat de ligging perfect is, de straat over en je bent op het strand en midden i.h. centrum. Eigenaars Popi en Dimitris zijn heel vriendelijk en doen hun best maar het blijft behelpen in deze accomodatie. Kokkari en Samos een dikke 10 maar Dimitri accomodatie nooit meer.

fam.verhoef
31-10-2007 wij zijn van 9t/m30okt 2007geweest om de 2dgn schoon beddegoed en 2te kliene handdoeken zeer aardige mensen (popi) en (dimitris )app. wel wat klein maar goed tedoen voor 2pers.kokari is naar mijn mening het leukste plaatsje op samos overal lekker eten en voetbal kijken bij andreas in bar goal alleen in okt is het wat stil iederedag sloten er winkels en rest.rantjes

C en A
10-10-2007 de indruk over het app. was zo wel goed maar er was weinig aperatuur. de handdoeken waren klein en maar 1 per persoon,en werden net als de lakens 2 maal per week verschoond.
Wij waren aan het einde van het seizoen, dus werdt het schoon maken wat minder (de mensen zijn moe aan het einde van het seizoen)

4,3
5,9