Appartement Dimitra** in Kokkari Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.349 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Appartement Dimitra**

Beoordelingen Appartement Dimitra**

9 februari 2012

Voorzijde appartementen.

Appartement Dimitra scoort een 8,3 uit 10, op basis van 75 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dimitra**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dimitra** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Appartement Dimitra** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Dimitra** met andere accommodaties in Kokkari.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Dimitra**

Heerlijk
Renate
27-8-2011 Het is een prima appartement, schoon, netjes en simpel, maar volgens mij zijn alle appartementen simpel. Niks mis mee. Ongeveer 10 minuten lopen tot de eerste leuke en lekkere restaurantjes en 15 minuten tot aan de boulevard, waar de meeste gezelligheid is. Als je de andere kant op loopt, ben je in 10 minuten bij Lemonakia beach en 5-10 minuten verder bij Tsamadou beach, allebij leuke strandjes, vonden wij leuker dan long beach in het centrum, maar dat is wat je zelf leuk vindt natuurlijk.
Verder voornamelijk lekker gegeten bij restaurant Dionyssos, de andere rest. waren ook prima, maar deze stprong er wat lekker vlees betreft er bovenuit (varkenshaas en peppersteak waren helemaal top!!!) Er was erg veel wind, maar daarom heerlijk uit te houden in de zon. Ik wou dat we een paar dagen langer hadden geboekt!!

Prachtige lokatie
Gerrit en Corrie
5-9-2011 We hebben erg genoten van ons verblijf in Dimitra. Mooi gelegen net iets buiten het dorp. De surfschool voor de deur zorgt voor een gezellige bedrijvigheid. Ook de lekker frisse wind zorgt voor dat je geen last hebt van de warmte. het strandje bij de surfschool is ook leuk en lekker ongedwongen.
Wandelend naar het dorp is niet vervelend.
Het enige minpuntje is, dat je geen privicy hebt op de balkons. Maar gaan we weer eens naar Kokkari dan zeker weer naar dit appartement.

Mooi appartement in het leukste dorpje van Samos!
VakantieSamos
17-8-2011 Dimitra is een mooi en klein appartementencomplex. Het is vernoemd naar een van de twee zussen die elke dag langskomen en het zeer goed onderhouden. Zij zijn erg aardig en ook opa vertelt je graag over Griekenland.

Punten om rekening mee te houden zijn inderdaad het gebrek aan horren en de beperkte inventaris, geen koffiezetapparaat, fohn, sinasappelpers, spatels, bakjes om bv sla in te doen etc,. Verder zijn de bedden inderdaad niet zo fijn, je kunt de matrassen door de grote harde bedranden ook niet tegen elkaar aan schuiven. En mocht je ook via suddtours geboekt hebben: er is GEEN zandstrand, deze informatie uit de folder klopt niet!

Het dorpje is super, je kunt heerlijk eten bij Meltemi en Nereas. Tsamadou beach is een echte aanrader! Pas als je naar Ephesus gaat erg op voor allerlei verkooptrucs. Je wordt met de bus verplicht langs allemaal winkels en restaurants gereden, waar ze proberen je van alles aan te smeren.

Al met al is Kokkari een prima vakantieplek!

met vrienden, Juni 2011
Goed en schoon appartement
stung
29-6-2011 Appartement Dimitra voldeed aan onze verwachtingen. Het appartement was schoon en de dames (eigenaresse) hielden het goed bij. Ze waren altijd in en om het appartement. Ze hielden zich wel erg op de achtergrond. Wij zaten op de begane grond en onze vrienden op de bovenste verdieping. Boven heb je een prachtig uitzicht over de zee, maar wel een klein balkon. Ons terras beneden was iets groter en ook hier uitzicht op zee, maar wel beperkt omdat er een surfschool aan het strand zit. Tevens is bij de surfschool een speeltuin en ruimte voor recreatie en dit maakt het allemaal erg druk. Er waren dagen dat kinderen behoorlijk wat drukte maakten. het appartement ligt aan het einde van de weg naar Kokkari, maar met tien minuutjes zit je in het gezellige centrum van Kokkari. Wij hebben een super vakantie gehad en Samos staat in onze top drie van Griekse eilanden.

met vrienden, Mei 2011
Leuk appartement naast een surfschool.
Anneke en Koos Warm...
9-8-2011 Het appartement is gelegen aan het water, met aan de achterzijde (waterkant) eerst een surfschool met ligweide. Toen wij er waren (in mei) was het erg rustig en hadden we van de surfschool geheel geen last. De appartementen liggen iets buiten het stadje, maar wel op loopafstand (naar het centrum ongeveer 15 a 20 minuten lopen). Dimitra is erg sober ingericht en van enige luxe is geen sprake, maar heeft wel een prima zwembadje). Het stadje Kokkari is erg gezellig, maar wellicht in het hoogseizoen wel heel erg druk en veel Nederlanders. In mei is het gezellig rustig en om te wandelen geweldig. De directe omgeving nodigt uit voor wandelen en met een huurauto (voor een paar dagen) kom je ook op de vele andere locaties om te wandelen. Samos stad is er bus goed te bereiken, maar vonden wij niet veel bijzonders (veel achterstallig onderhoud). Wel hebben we er een goede wandeling van 4 a 5 uur aan overgehouden op het schiereiland en rond Samos stad.

met partner, Sept. 2010
Rustig, netjes, eenvoudig appartement
Lieke
22-10-2010 In september twee weken verbleven in appartement Dimitra. Het complex is rustig gelegen net buiten Kokkari aan een doorgaande weg. Bij het appartment ligt een mooi zwembad. Klein complex met 10 kamers. We zaten op de begane grond met mooi utzicht op zee (dat hebben overgens alle kamers). Als je op de begane grond zit moet je wel van katten houden. Deze waren overigens erg lief en aanhankelijk.

Ruime kamer, maar eenvoudig. Erg veel last van muggen. Tip, koop een spuitbus met gif in de grote supermarkt (vlakbij de kerk).
Wij hebben 2 weken een scooter gehuurd en het eiland op deze manier verkend.

Kortom een rustige, maar heerlijke vakantie!

met vrienden, Sept. 2010
Keurig verzorgd appartement
Fam.Westerhoff
14-10-2010 Van 10-09-2010 t/m 24-09-2010 zijn wij met 4 personen in dit appartement geweest op de bovenste verdieping met vanaf balkon leuk uitzicht op zee en richting Kokkari. Mooi schoon complex waar 2 zussen elke dag in en rondom de boel schoon hielden en s'avonds een man die het zwembad schoon hield. Appartement word 2 keer per week schoon gemaakt en elke dag werden de emmertjes uit de douche geleegd en toiletpapier aangevuld. Appartement goed onderhouden, bestek zoals overal in griekenland een aller gaartje maar wel genoeg. Mischien 1 min puntje en dat is de haan van de buurman.Centrum 10 min lopen met heel veel leuke restaurantjes naar ieders smaak, kan beter naar 2e supermarkt gaan deze heeft meer spullen. Verder een leuk eiland waar je goed met scooter rond kan rijden naar bv de watervallen en de div leuke strandjes.

Schoon maar je moet er wel vroeg voor opstaan
Dick en Marianne
9-9-2010 3 dag na aankomst troffen we een bordje in de kamer aan dat we het appartement om 9.30 uur verlaten dienden te hebben. Voor een vakantie appartement vonden we dat te vroeg. Ook bij anderen werd deze tijd gehanteerd. Na een klacht werd e.e.a. met een uur verlaat naar 10.30 uur.
Verdere opmerkingen:
Vriendelijke eigenaresse
Vanuit balkon mooi uitzicht op zee
Echter:
* Geen horren
* Speeltuin voor kleine kinderen voor balkon
* Bed 1.80 dus te kort
* Beperkte dagelijkse schoonmaak
(verwijdering huisvuil)en
verwisselingen van handdoeken
* Geen douche bij zwembad

met partner, Aug. 2010
Knus, Kleinschalig appartement
Samos liefhebber
1-10-2010 Leuk appartementje. Mooi uitzicht. Bed inderdaad aan de harde kant en het douchegordijn is zoals in heel Griekenland aan de korte kant. Wij hebben het prima naar ons zin gehad.

met partner, Juni 2010
Perfect appartement, aanrader!
Frank en Anneke
9-7-2010 Dimitra is een prima appartementencomplex betaande uit 10 appartementen. De kamers hebben allemaal zeezicht en zijn zeer schoon. Klein keukentje, douche (uiteraard alles nat na het douchen maar dat is Grieks), genoeg kastruimte en een tv met o.a. BVN. Het zwembad is niet heel groot, maar altijd genoeg ligbedjes en schoon. Aan zee is een surfschool, maar daar heb je absoluut geen last van, juist wel leuk om naar te kijken.

De ligging is prima, ong. 5 min. lopen tot begin van de straat waar je de eerste supermarkt vindt. Ook ong. 5 min. lopen naar het strand (lemonakia bay).
Wij vinden het een aanrader!

alleenreizend (2)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende