99x.xxx beoordelingen - 39.715 bestemmingen - 235.943 accommodaties - 13.304 bezienswaardigheden - 3.064 bezoekers online
Home > Europa > Griekenland > Samos > Kokkari > Appartement Christinangela***

Beoordelingen Christinangela***

9 maart 2010

Algemene indruk

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Christinangela***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Christinangela*** in Kokkari, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Christinangela*** bij:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

105 beoordelingen van Christinangela***

NL (105)

Algemene indruk

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (27)
Fam. met jonge kinderen (1)
Met partner, Sept. 2009 Dick en Wil , 3-12-2009
Beste appartement ooit
Een absolute topper. Goed verzorgd ruim appartement. Geen hinder van verkeerslawaai terwijl je wel de golfslag hoort. Dicht bij strand (overkant van de straat). Restaurantjes in overvloed. Onze absolute favoriet is restaurant Meltimi. Goede sortering verse vis die zeer betaalbaar is en geweldige biefstuk. Meestal moet je wachten op een tafel, maar je krijgt altijd een drankje om de tijd te doden.

Met partner, onbekend sjan, 20-10-2009
Heerlijk appartement
Zijn van 6 t/m 16 0ktober op Samos geweest. Waren er vaker maar voor het eerst in Christinangela. Prima plek: rustig, centraal, veel ruimte, uitstekende bedden, mooie tuin.
Wat verder opviel was dat er vele eetgelegenheden,winkeltjes dicht gingen of al waren tijdens ons verblijf.

Met partner, Sept. 2009 Wim van der Lugt, 23-9-2009
Absolute topper
Voor de 6e keer in Kokkari, de 1e keer in Christinangela. Vraag me af waarom ik hier niet eerder ben geweest. Mooie, rustige ligging vlak bij het strand en het centrum. Ruim en goed onderhouden 2-kamerappartement. Vriendelijke eigenaren en personeel.
We komen hier zeker weer terug.

Met partner, Sept. 2009 Nathalie, 21-9-2009
Mooie appartementen
Mooie appartementen.
Vriendelijke personeel, aardige eigenaar.
Schoon, en rustige ligging. Gezellig plaatsje.
Zeker een aanrader!!!!

Met partner, Sept. 2009 Michael van Daal, 21-9-2009
Mooi complex
Zeer mooie appartementen.
Vriendelijk personeel, aardige eigenaar.
Schoon, lekker rustig. Zeker een aanrader!!

Met partner, Sept. 2009 Arjen en Cisca, 13-9-2009
Algemene indruk
Dit kan gewoon niet beter!!!
We zijn voor de 2e keer in Kokkari te gast geweest in 1 van de appartementen van Angelo en Kostas Prentas van Christinangela, we kunnen dit appartementencomplex alleen maar aanraden voor iedereen. De service is geweldig, elke ochtend tussen 9.00 en 10.00 en s´middags tussen 17.00 en 18.00 was Angelo of Kostas aanwezig in de grote centrale ontvangstruimte met tv, bibliotheek en gratis internet. 6 keer in de week werd het appartement schoongemaakt en alle vuile handdoeken vervangen de bedden opgemaakt en alle vuilnisbakjes geleegd, compliment voor de dame(s van de huishoudelijke dienst!)
Wij hadden een kapot toilet dat binnen een uur gerepareerd was. Deze mensen doen hun uiterste best om van je vakantie een succes te maken, uiteraard zijn er regels op het terrein maar dat is alleen om rust en ergernis te voorkomen. Het appartement is dan ook altijd ruim van te voren volgeboekt, dus wees er vroeg bij!

Met partner, onbekend marianne, 12-9-2009
toppie
Net terug uit Kokkari na 5 jaar Kreta heel wat anders dus.
Erg rustig, keien op het strand, en om 22.00 uur alle restaurant leeg.
Aan zee erg veel wind maar daardoor goed uit te houden qua temperatuur.
Onze accomodatie was perfect, bij aankomst dacht ik dat we in een rustoord terecht waren gekomen maar het was er heerlijk.
Mooi ruim en schoon, mooie tuin en totaal geen "buitengeluiden".
Samos is erg groen en schoon perfect.
Zeker een aanrader.

Gr. Marianne

Met partner, Aug. 2009 Kirsten, 29-8-2009
Super vakantie!
Wij zijn net terug en hebben een super vakantie gehad. Wij zaten in Appartement Christinangela. Dit is een erg mooi, goed onderhouden en rustig gelegen accomodatie. Ons 2-kamerapp. was ruim, erg schoon en zeer comfortabel. We hadden ook een lekker balkon met uitzicht op de mooie tuin, het Ambelos gebergte en een heel klein stukje zee. Door de flinke wind die er stond was het vooral 's avonds wel wat fris om op het balkon te zitten, dat was eigenlijk het enige nadeel. Christinangela heeft een goede ligging, het strand is aan de overkant van de straat en het centrum is 5 minuten lopen. De zee (die overigens zeer helder is) bij Christinangela was door die wind wel wat ruiger (hoge golven). Kokkari zelf is niet zo groot maar is wel een erg gezellig en sfeervol plaatsje. Je hebt verschillende restaurants en barretjes direct aan het strand en in het centrum aan het haventje. Ook wij vinden dit een echte aanrader!

Met partner, onbekend Natasja , 24-8-2009
Heerlijke vakantie gehad!
Voor het eerst in Kokkari geweest en gelijk het geluk hebben om in dit appartementencomplex te verblijven. Kleinschalig, elke dag schone kamer, netjes, rustig en centraal gelegen.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Katja, 23-8-2009
Geweldige accemodatie
Geweldig appartement.Werd heel goed schoon gemaakt en zelfs de afwas gedaan .Gaan er volgend jaar zeker terug.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?