Hotel Blue Sea*** in Kokkari Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Blue Sea*** Kokkari

Beoordelingen Hotel Blue Sea***

Kokkari, 831 00 , Kokkari
Hotel Blue Sea scoort een 7,8 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Blue Sea***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Blue Sea*** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Blue Sea*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Hotel Blue Sea*** met andere accommodaties in Kokkari.

9 beoordelingen over Blue Sea***

6,3
6,6
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Uitstekende prijs kwaliteit verhouding"
Dija Wijman
5-5-2012 Een leuk en knus hotel van een ouder echtpaar. Zij doen dit al vanaf 1981.
Het hotel is afgelopen winter helemaal opgeknapt. Nieuwe Badkamers etc.
Hotel ligt bijna direct aan de zee. Alleen de straat voor het hotel oversteken en je staat aan zee. Hotel aan het begin van een winkelstraat met tavernes, cafeetjes en coktailbars. Taverne Galini, een echt grieks familie-restaurant, is echt aan te bevelen. Hier is de ontvangst zo hartelijk en het eten zo heerlijk grieks dat je zeker nog een keer terug komt. Probeer zeker ook eens het dessert dat gemaakt is naar een geheim familierecept. Deze taverne ligt in de hoofdstraat langs het Long Beach strand. Ook is het aan te raden om bij Pappa Beach vlakbij Ireon een dag door te brengen aan het strand. Want ook hier wordt het strand met taverne, ligbedden, parasols en heerlijke loungestoelen gerunt door zeer hartelijke mensen. Al met al hebben wij hier een heerlijk vakantie gehad afgelopen week.

met vrienden, Aug. 2011
"Goede ligging vlakbij strand en centrum"
Jolanda
24-8-2011 Hotel Blue Sea is een fijn hotel vlakbij een mooi kiezelstrand, long beach. Lemonakia beach is ongeveer 15 minuten wandelen. Het centrum ligt op 10 minuten loopafstand. Het zwembad is erg fijn, vrij rustig. De badkamer is erg klein en wat ongemakkelijk. De eigenaar is wat afstandelijk, maar de personeelsleden zijn verder erg vriendelijk.

"1 van de betere van Kokkari"
J. Durlinger
26-7-2011 Vandaag teruggekomen van twee weken Hotel blue sea. Ik en mijn vriendin (20 en 19 jaar) hebben twee weken prima vakantie gehad! Kokkari is het leukste stadje van Samos. Hotel ligt prima, wel wat drukke weg. Kamer is prima badkamer valt wat tegen beetje overleven. Eigenaar is een norse man, waar je niks aan hebt. Kamers worden vaak genoeg verschoond evenals de handdoeken. Zwembad is heerlijk na een dag zee. De bar en het restaurent is niet de moeite waar zit bijna nooit iemand plus het centrum van kokkari is leuker. wij hebben 5 dagen een scooter gehuurd en vanuit kokkari de hoofdstad Vathi, karlovassi en pythagorio bezoekt allemaal prima. Kostte ons 50 euro p.p. voor 5 dagen en ongeveer 15 euro benzine, maar dan tour je veel. Zeker de moeite waard voor twee weken, wij vonden het een goede keuze.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Blue Sea*** bij:

"Mooi zwembad, keurige kamers, eten kan beter"
Th. van der Werf
2-7-2011 Kamers netjes en schoon eventueel voorzien van airco (€ 6,- per dag), badkamers erg klein. Kluisje op de kamer(gratis). Mooi zwembad. Ontbijt matig, elke dag hetzelfde en het brood was beslist niet vers.Je luncht in de bar waar grote tv-schermen staan opgesteld. De tv staat ook s'morgens al zeer luidruchtig aan. Eigenaar komt wat nors over en is niet spraakzaam. Onze airco was kapot en na enig aandringen kregen we een andere (grotere) kamer. Gegeten hebben we er verder niet want er zat nooit iemand, bovendien zijn er er vele gezellige en voortreffelijke restaurantjes vlakbij. Mooie locatie vlak bij het kiezelstrand.

"Prima hotel, centraal gelegen, rustig en schoon"
Julia en Johannes
2-7-2011 Zojuist terug van een week Samos (Kokkari) en dat is ons erg goed bevallen!
Bij aankomst in hotel Blue Sea was de kamer zeer schoon, dagelijks nieuwe handdoeken en tweemaal per week schone bedden. De kamers waren ruim genoeg, bedden van goede kwaliteit. Kleine koelkast op de kamer, airco tegen betaling (was bij ons niet nodig eind Juni). Mooi rustig zwembad aan de achterzijde, (zelfde zijde als ons balkon, schijnt ook de stillere kant te zijn). Al met al prima hotel!

In Kokkari zijn er tal van goede restaurants op loopafstand aan de strandstraat van hotel Blue Sea (bijv. Meltemi) (minder goed vonden wij Butchers Taverne), ander goede restaurants zijn te vinden bij de haven op 5 min. lopen (bijv. Prima Vera). Een scooter of jeep huren is aan te bevelen om wat van het eiland te zien, onze highlights: bergdorp Manoulakis, Potami watervallen, paardrijden in noordoosten (Panouris ranch), Psiliamos strand.

met partner, Juni 2009
"Appartementen oké, eigenaar kontaktarm !!"
v d kraats
19-7-2009 het personeel was uiterst vriendelijk en correct. De eigenaar was nors, sprak weinig en heel afstandelijk. De ligging en faciliteiten waren oke

Janny
25-9-2005 Wij zijn net weer terug uit Kokkari.
Wij hadden een over boeking en kwamen toen terecht bij Hotel Blue Sea.
De Hotel kamer was schoon en netjes badkamer ook schoon maar de toilet was bijna onder de douche.[erg krap]Eigenaar was vriendelijk en behulp saam.
En wij waren in het hotel bijna de enige.
Het was goed maar wij zouden er niet voor kiezen.Wij komen al heel wat jaartjes in Kokkari en hoeven beslist geen luxe.Je zit heel centraal en dat is ook wel erg fijn.

Meriam
18-7-2005 Blue Sea is echt een aanrader! Alles vlak in de buurt (strand, winkels, restaurantjes, noem maar op) en de mensen van het hotel zijn hartstikke lieve mensen! Dus mensen boek bij Blue Sea, je zult er geen spijt van krijgen!

Marian
24-6-2005 Dit jaar voor de eerste keer Blue Sea geboekt. Maar we kennen de mensen van vorig jaar. Erg vriendelijk en gastvrij, alles keurig netjes. De ligging is ook perfect, straat over en je zit op het strand en ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum.
In verhouding ook nog veel goedkoper, dus echt waar voor je geld. Een aanrader dus!

Marian