Hotel Arion**** in Kokkari Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.165 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Hotel Arion****

Beoordelingen Hotel Arion****

30 januari 2012

Hotel Arion**** Kokkari

Hotel Arion scoort een 8,7 uit 10, op basis van 127 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Arion****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Arion**** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 130 vakantiefoto's van Hotel Arion**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Arion**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Hotel Arion**** met andere accommodaties in Kokkari.

116 beoordelingen over Arion****

Echte aanrader!
Pien72
24-9-2011 Een heerlijk hotel, heel vriendelijk, behulpzaam personeel! Schone kamers, mooi uitzicht. Heerlijk rustig.
Voor mensen die wat minder ter been zijn, niet echt aan te raden. Steil paadje naar beneden (strand en Kokkari) en veel trappetjes. Er gaat wel een gratis busje naar het strand en Kokkari, maar niet heel de dag.
Echte aanrader voor strand, is Lemonakia en dan bij Andreas. Rustig, leuk restaurantje met prima eten! Voor 5 euro twee ligbedjes en een parasal.
Het is wel kiezelstrand.
Hoofdober Jamil is zelfs bereid in z'n vrije tijd met je te vissen op het strand.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Aanrader
fam. Koopman
21-8-2011 Dit hotel is top. Prachtige ligging en lekker eten.
Ideaal voor rustzoekers maar voor de jeugd eigenlijk weinig te doen.
Zwembad is naar mijn mening precies groot genoeg om even af te koelen en een baantje te trekken. Over het wandelpaadje naar beneden is hier al veel geschreven. Goed voor de conditie zullen we maar zeggen.

met partner, 2011
Geweldig, super schoon
Miekje
5-8-2011 Super mooi hotel, wij zaten in de bungalows die waren echt super. Gelegen aan het gras. De kamers zijn heel schoon. Ontbijt en diner heerlijk. Elke vrijdagavond juli/aug griekse avond met live muziek en eten .....heel gezellig!! Wij vonden het hotel niet geschikt voor mensen slecht ter been. Veel trappen lopen naar het strand.Kokkari is heel gezellig je kan er heerlijk eten bij de vele restaurants. Kortom wij vonden het super en komen hier zeker nog een keer terug

met oudere kinderen, Aug. 2011
Onvergetelijk !
Kristel
8-9-2011 Dit hotel was echt fantastisch ! Lekker eten, zéér vriendelijk en bekwaam personeel.
Mooie en propere kamers (bungalow), goede bedden, mooi terrasje met een tafeltje en ligzetels. Zeer vriendelijke poetsvrouw. Altijd staat het personeel klaar voor een vriendelijke babbel. Mooie zichten, waar je je ook bevindt in het hotel. Mijn dochter van 13 jaar weende omdat ze naar huis moest. Wij komen zeker nog eens terug !

Zeer goed hotel voor Griekse normen!
melanie_grooten
9-8-2011 Prachtige ligging, in het rustige deel van het al rustige Samons. Bungalowes mooi verdeeld in park. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime keuze ontbijt en avond eten ook voor ons vegetariers. Goede wijnen aan mooie prijs-kwaliteit verhouding. Zwembad aan de kleine kant maar dat vonden wij net fijn, dan voorkom je dat het een massale bedoeling wordt.
Enige minpuntje is dat het eten wel vet is , maar eerlijkheid gebied te zeggen dat dit ook bij de griekse keuken past waar veel olie wordt gebruikt. Ook als "verwende" reiziger die ik ben kan ik dit hotel adviseren aan iedereen die rust, kwaliteit en hoge service zoekt.

met oudere kinderen, 2011
Overboekingen
M elsing
6-7-2011 de reisorganisatie had bij deze wel doryssa ( pythagorion ) aangeboden,ook ****,op het moment dat je dit weigert mogen ze een verlaagde aanbieding doen. in dit geval goed uitgepakt!

Nooit meer Arion!!!
H&D
1-7-2011 Bij aankomst op de luchthaven kregen we het bericht dat het Hotel was overboekt! Was niet de eerste keer. Dit gebeurt volgens de resileiding elke week wel een of meerdere keren. We hadden ons er zo op verheugd na jaren weer eens terug te zijn op Samos (Kokkari). Het tegendeel was waar. Als alternatief werd aangeboden Hotel Doryssa in Pythagorio. Dacht het niet. Onacceptabel als je voor Kokkari kiest. Uiteindelijk is met de reisleiding gezocht naar een acceptabele oplossing. Het werd App. Angela in Kokkari achter de kerk. Dit app. maakte onze vakantie meer dan goed. Zeer nette kamers voor een 2-sterren en bijzonder vriendelijke en behulpzame eigenaar. Volgende keer App. Angela en nooit meer Arion.

Super netjes, zeer goed ontbijt en avondeten
Ron
17-6-2011 Alles is er zeer schoon, vriendelijke en betrouwbare mensen van het gehele Hotel.
Zeer behulpzaam, echt geweldig ontbijt en ook zeer goed avond eten, als wij nog eens terug gaan, wordt het dit hotel weer

met oudere kinderen, Mei 2011
Hotel Arion is een fantastisch hotel.
Fam. Wijnveen
6-6-2011 Hotel Arion is een zeer goed hotel met buitengewoon vriendelijk personeel en een zeer goede keuken. Het eten is in buffetvorm en zeer gevarieerd en uitgebreid.
Van de 9 hotels die wij op verschillende Griekse eilanden hebben bezocht is Arion veruit het beste. In de omgeving zijn prachtige wandelingen te maken. Nauwkeurige routekaarten zijn te koop tegenover de kerk van Kokkari

Annie en Wim

met partner, Mei 2011
Het was een fantastische plek
Pieter en Lidy
31-5-2011 mooie ligging,goed eten , zeer schoon ,vriendelijk personeel , niks op aan te merken,
Wel een trap naar het dorp

met een groep (1)