Appartement Alkion**** in Kokkari Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.518 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Kokkari > Appartement Alkion****

Beoordelingen Appartement Alkion****

9 februari 2012

idem

Appartement Alkion scoort een 8,6 uit 10, op basis van 68 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Alkion****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Alkion**** in Kokkari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Appartement Alkion**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Alkion**** met andere accommodaties in Kokkari.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

68 beoordelingen over Alkion****

Rustig en prima
Nel
18-10-2011 We zijn net terug van 3 weken vakantie Alkion in app. nr. 21, een ruim en heel schoon 2-kamer appartement op de eerste etage met 2 ruime dakterrassen met grandioos uitzicht op de bergen. Heel rustig en heel privé, vooral op het voor- terras voorzien van 2 ligbedden en terrasscherm. De keuken is prima ingericht met koffiezetapparaat, maar geen waterkoker. Theodora was enorm aardig en hield alles goed schoon en ook de dochter van de bazin deed dat vanaf begin october en was een schat . We kregen van Theodora dekens om ze op de hardematrassen te leggen.
Schuin tegenover Alkion woont een jong stel die bij haar vaders restaurant Ammos Plaz werken aan het kiezelstrand waar je heerlijk kunt eten. Beneden staat een boekenkastje met boeken en tijdschriften.
We hebben iedere dag lange wandelingen gemaakt in de bergen en daar bramen en druiven gegeten.
Het is wel even slepen met de koffers maar als beloning zit je heerlijk rustig zonder verkeer, alleen musjes en het Alkionkatje.

Een appartement wat heel goed is
ria en gertjan
28-8-2011 alkion ik zou het iedereen aanbevelen,het poetsvrouwtje is heel schoon en aardig.de 1kamerappartementen zijn heel ruim.gratis airco en kluisje dat maak je niet veel mee.het ligt ook heel rustig en toch overal dichtbij.

Dit is echt vakantie!
Frank T.
28-7-2011 Net terug van onze vakantie op Samos. Kokkari is een ontzettend leuk plaatsje met veel taverna's, kleine winkeltjes, stranden met kiezels en vooral ontzettende aardige mensen. Alkion is ons erg goed bevallen en ligt rustig centraal tov strand en centrum dorp. Wij hadden een 2-kamerappartement voor 4 personen. Koken hebben we niet gedaan, uitgezonderd een eitje bakken, maar alles werd erg goed schoon gehouden en het appartement was voorzien van tv, airco, kluisje, in in ons geval zelfs 2 balkons! Gezien de hoge temperatuur in juli (momenteel 35 graden) was de Noorderwind die over Kokkari waait een zegen. Tevens erg leuk voor onze kinderen (14 en 16 jaar oud) omdat ze beiden een cursus windsurfing hebben gevolgd: www.samoswindsurfing.gr. Voor hen een enorme belevenis en deze school wordt geleid door zeer enthousiaste mensen van allerlei nationaliteiten.Superleuk! Verder hebben we bijna elke dag heerlijk gelunched bij restaurant Samia. Alles vers uit eigen moestuin, echt genieten.

Dit is een geweldige plek!
Robert en Ineke Tig...
10-8-2011 Voor de derde keer in vijf jaar tijd in Alkion geweest. 14 dagen absoluut perfecte vakantie. En weer nieuwe plekken op het eiland ontdekt. Alkion is helemaal top. Lekker rustig, heel goed gelegen t.o.v. winkels, restaurants en het strand, maar net ver genoeg om geen last te hebben van het (weinige) verkeer. En natuurlijk het haventje, waar je in de ochtend heerlijk in de schaduw je koffie of verse sinaasappelsap kunt drinken op één van de vele terrassen (bij Café Kalimera zit je geweldig). Dit was niet onze laatste keer hopen we. Gastvrouw/schoonmaakster Theodora is niets te veel, je voelt je meer dan welkom. Volgend seizoen te boeken via een touroperator. Overal kun je heerlijk eten, maar bij Samia is het eerlijk, goed en goedkoop. En ook nog eens met het geweldige uitzicht op de zee. Van de 6 Griekse eilanden die we inmiddels bezochten is Samos toch echt favoriet!

Geweldig!
Toine en José de Jo...
29-5-2011 Alkion is mooi app-complex; alles ruim voldoende aanwezig. Zeer ruim en schoon.zaten in 2 kmr-app.
Rustig gelegen, maar alles op loopafstand; stadje met veel taverna's, terrasjes, strand. Het nadeel is wel dat de bus niet bij Alkion kan komen en je moet met je koffers een eind lopen.
Op Samos kun je heerlijk wandelen.Een auto huren is ook zeker een aanrader. Een prachteiland om te ontdekken!

met oudere kinderen
Super!
Stoffelen
25-10-2010 Wij zijn in augustus geweest met onze dochter (15 jaar). Prima schoonmaak! Ik merkte dat zelfs onze vaatdoeken uitgewassen en gestreken waren. Hoefden we niet te vragen, werd zo gedaan! Vriendelijke en hardwerkende mensen. Niets was teveel. Heerlijk rustig. Strand en dorpje op korte loopafstand. Prima om te doen! Mochtten we nog een keer naar Samos gaan, dan gaan we zeker weer naar dezelfde accomodatie! Succes verzekerd

met partner, Sept. 2010
Een prima plek voor een rustige vakantie.
Diana
29-9-2010 Alkion is kleinschalig en charmant.
Rustig gelegen.

alleenreizend
Mooi appartement op gunstige rustige locatie
G.T.
4-9-2010 Kleinschalig appartementencomplex, zeer centraal gelegen. Strand op 100 meter afstand en haven met terrasjes en restaurantjes op 400 meter. Ruime studio's en goede schoonmaak( 6x per week)

met partner, Juni 2010
2 kamerapt is een aanrader
PPK
27-7-2010 We zaten hier eind juni 2 weken. De eerste dag regen en 's avonds een trui nodig op het terras, daarna werd het steeds warmer. Alkion is een prima kleinschalig appartment in het rustige dorpje Kokkari. Wij hadden een 2-kamerapt met dakterras op het zuiden. Hier 2 ligbedden aanwezig en overkapping als je niet in de zon wilt liggen. En hier heb je tov de 1-kamerappertementen wel privacy op je terras. Binnen airco, kookplaat, en koelkast. Iedere dag (behalve zondag wordt er schoongemaakt). Alkion wordt alleen verhuurd door Nederlandse touroperators, vandaar dat je hier alleen Nederlanders zult aantreffen. Bij hotel Venus kun je voor 4,- pp per dag een dagje aan het zwembad liggen. Wel relaxed.
Kokkari prima dorpje met kiezelstrand. Ligbedden zijn bij sommige restaurantjes zoals Alpha gratis als je er iets drinkt/ eet. Eten aan de boulevard is een afrader als je lekker en verfijnd wilt eten. Eten aan kiezelstrand is een aanrader. Vooral bij restaurant Meltini en Itarestaurant Girasol.

met partner, Juni 2010
Net en schoon appartement, ideaal gelegen
Sander Matla
18-7-2010 Schoon en netjes. De kamer is ingericht met een eenvoudige keuken en koelkast. In de kledingkast bevindt zich een gratis kluis. Ik vond het ideaal gelegen ten opzichte van het strand en centrum ( beide 10 min. lopen), zodat je na het eten / borrelen nog een lekkere avond wandeling hebt. We hadden geen tweepersoonsbed, maar twee enkele bedden aan elkaar geschoven. De matrassen zijn wat aan de harde kant, maar daar hadden we totaal geen last van. De douche is zoals je van Griekse douches gewend bent, klein maar fijn (lekkere straal). Klein tvtje bij het bed, met CNN/BBC/BVN (= NLse, BE programma's). Er wordt elke dag schoon gemaakt(behalve zondags). Om de dag krijg je schoon beddegoed / handdoeken. Als je niet te veel poespas zoekt, maar wel een schoon, goed gelegen, net appartement is dit een ideaal appartement. Beschikt niet over een zwembad, maar je kan 20 mtr verderop (richting andere kant van centrum) gratis zwemmen bij ander hotel, maar je bent wel verplicht een consumptie te nemen

alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 6 7 volgende