Appartement Agios Konstantinos in Agios Konstantinos Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.425 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Agios Konstantinos > Appartement Agios Konstantinos

Beoordelingen Appartement Agios Konstantinos

10 februari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Appartement Agios Konstantinos scoort een 7,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Agios Konstantinos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Agios Konstantinos in Agios Konstantinos, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Agios Konstantinos met andere accommodaties in Agios Konstantinos.

4 beoordelingen over Agios Konstantinos

met jonge kinderen
Leuk app. !
iris
31-12-2008 Wij waren hier in het voorjaar met ons gezin heen geweest en werden prima ontvangen!
Het zwembad was nog erg koud...
Vlak achter het app. ligt de zee. Lekker om in te zwemmen, alleen wel met zee egeltjes!!
De supermarkt en restaurantjes zijn lekker in de buurt en je kunt er prima wandelen! De natuur is er erg mooi!

Toen wij hiet waren waren eer bijna geen kinderen, dat was jammer.
We zijn hier een week geweest en daarna doorgetrokken naar een ander app. aan de andere kant van Samos.
Een week voor dit app. was wel genoeg! Als er kinderen waren gwesst had ik er best 2 weken willen blijven!

met partner, Sept. 2008
Uitmuntend
rob sant
8-10-2008 Heerlijke accommedatie, rustig gelegen, supervriendelijk personeel.
Favoriete taverne, Paradisos, goedkoop en lekker.
Huurauto is wel nodig, en voor de wandelaars een paradijsje.

Familie
Goed appartement (auto aan te raden)
brigit riphagen
24-8-2008 We zijn net terug uit samos en hebben daar een geweldige vakantie gehad!
App agios Konstantinos(oftewel villa agios) is een klein maar goed appartement!Wij hadden zelf een 3 kamerapp en dat was super ruim. Zwembad is klein en koud maar heerlijk om even in af te koelen.
Schoonmaak vond ik wat aan de mindere kant maar het was er niet vies!!

met partner, Mei 2008
Het is goed toeven in Agios
Theo en Riet v Wijk
11-7-2008 Het balkon heeft zeezicht, ook zeewind. Dit kan hinderlijk zijn. In de middag komt de zon op het balkon, of net niet. Het nachtegalen dal is vlakbij en het is prachtig! Indien u slecht ter been bent is dit appartement geen aanrader, er is geen lift en heel veel op en afstapjes. De meeste kamers bevinden zich op de 1ste etage. Zwembad is kraak helder, ijskoud en niet groot. Winkelen? Alleen 2 supertjes, 1 souvenierwinkeltje en wat tavernes. Ga hierheen voor de rust, dat gaat dan zeker lukken. We hebben genoten in mei 2008, het is goed toeven in Agios.