Aparthotel The Residence*** in Trianda / Ialyssos Griekenland beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel The Residence***

6,1
6,4

29 mei 2012

Aparthotel The Residence*** Trianda / Ialyssos

Beoordelingen Aparthotel The Residence***

Ferenikis 14 - Ialyssos Beach, GR 85101, Trianda / Ialyssos
Aparthotel The Residence scoort een 6,8 uit 10, op basis van 191 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel The Residence***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel The Residence*** in Trianda / Ialyssos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 101 vakantiefoto's van Aparthotel The Residence*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Aparthotel The Residence*** met andere accommodaties in Trianda / Ialyssos.

185 beoordelingen over The Residence***

6,4
5,9
6,2
"Geweldige vakantie!"
Martinavanderberg
17-11-2011 We hebben 7 dagen bij Residence Hotel en we hadden geweldige vakantie. Leuke mensen, goede service, schone kamers voor 4 personen, uitstekende bar :)

"Wat een baggertent"
cor en iris
26-8-2011 wat een baggertent met vies opgewarmd eten en arrogant personeel .. nooit meer !!

"Super vakantie!"
Marco
6-9-2011 Het hotel ziet er in zijn geheel erg verzorgd uit. Wij kregen met 2 personen een hele ruime familiekamer (4pers) in het bijgebouw en deze was bij de tijd en goed schoon. Het eten was goed en lekker, maar erg gevarieerd was het niet. Wij zijn dan ook twee maal buiten het hotel gaan dineren.
Het zwembad ziet er verzorgd uit, vooral de poolbar in het zwembad is een pluspunt. Hier kan je tevens gratis lekkere cocktails verkrijgen. Animatie slechts tweemaal per week.

De ligging van het hotel is gewoonweg top te noemen. nog geen 100m van het strand en je bent met een paar stappen in het gezellige centrumpje van Trianda, waar je overigens voor het stappen niet hoeft te zijn. Maar voor slechts 12 euro sta je met de taxi in de barstreet van Rhodos-stad!
Tenslotte nog even een aanrader: Lindos, een mooi authentiek Grieks stadje met een accropolis vanwaar je een beeldschoon uitzicht heb over de baai aldaar. (€15 pp. Captains Tours, zit in het centrum van Trianda

"Goed hotel"
Rosa
14-8-2011 Ik vind al deze negatieve berichten echt onzin. Tegenwoordig kan iedereen lekker overdrijven.
De sterke punten van het hotel zijn:
- Goede ligging
- Mooi zwembad met bar
- Aardig personeel en goede service.
- Mooie, grote en verzorgde kamers
- Eten was redelijk gevarieerd en lekker. Niet heel verassend.
- Volop keuze van drinken. Heerlijke cocktails.
- Aardige animatie(wel maar twee keer in de week)
- Strak en mooi ingericht hotel.
- Elke dag schoonmaak.

Mindere punten:
- weinig te doen voor kinderen.
- Eten is niet heel verassend.

Aanraders:
- Lindos
- Rhodos stad(oude centrum)
- taxi naar Rhodos is 12 euro.

Mensen die willen gaan, moeten gewoon gaan want het hotel is echt een tophotel.
Let dus niet op al deze negatieve berichten.

"Niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen"
Fam. te Hofstee
7-8-2011 Na het lezen van alle beoordelingen durf je haast niet meer te gaan, maar wat viel dat mee!!!! We hadden een mooie ruime familiekamer in het oude gedeelte. Mooi zwembad, met leuke bar in het water!! Je moest wel 's morgens heel vroeg je handdoek neerleggen wilde je een bedje hebben. Het eten was inderdaad (net als de meesten al wel hadden gezegd) niet al te best. Wat flauw van smaak, veel te lauw, maar als je niet heel kieskeurig bent, zit er altijd wel iets voor je bij. Wel 2 keer in een ander restaurant uit eten geweest 's avonds om goed te eten. Het hotel is alleen echt niet kindvriendelijk. De beloofde animatie was voor kinderen alleen 2 x per week s avonds een disco, verder niks. 'De ligging is ideaal, tegenover het strand, wat wel allemaal stenen zijn, dus je kunt er niet echt lekker gaan zwemmen. Je zit tussen alle winkeltjes en er zit gelijk een supermarkt naast. Wij vonden het na het lezen van alle beoordelingen erg meevallen, maar met de kids zouden wij toch niet teruggaan.

met vrienden, Juli 2011
"Nooit meer"
F. Hurkmans
4-8-2011 Wij hebben hier 8 dagen gezeten. De kamers erg slecht onderhouden, overal gaten in de voegen waar kakkerlakken zich huishouden. Het eten was redelijk er was altijd wel iets van je gade bij. Het zwembad was klein, te weinig ligbedden deze waren altijd bezet. De handoeken werden niet weggehaald. Dit hotel is zeker niet voor herhaling vatbaar. Personeel was vriendelijk. Al met al een onvoldoende voor prijs kwaliteit verhouding.

"Mooi van buiten, slecht van binnen"
R Cornelissen
4-8-2011 wij zijn 13 dagen naar dit hotel geweest .
bij aankomst (s'nachts) kregen wij een kamer aangewezen.
toen we de deur opende van die kamer rende er al een kakkerlak weg over onze voeten en zat er ook nog een hele dikke aan de muur. dit pikten wij niet en kregen een andere kamer die leek in eerste instantie groot mooi en schoon maar de volgende dag bleek anders ik heb die 2e nacht niet geslapen en maar liefst 8 kakkerlakken moeten verwijderen 3x naar de receptie geweest maar die doen er helemaal niets aaan die zeggen zelfs dat je er op moet staan (nooit doen) ik heb met tape zelf gaten en kieren moeten dichten de dagen erna hebben wij er nog 5 gehad.
dan het eten of eigenlijk niet want eten kun je daar niet het is heel vies, weinig keuze en koud dus elke dag uit eten en dat is duur als je all-in boekt en je moet 2x per dag ergens anders eten personeel aan de bars zijn aardig en goed maar dat kun je van de receptie niet zeggen (slechte service) vooral als het om klachten gaat

"Waardeloos"
marco faasen
3-8-2011 Wij kwamen 15dgn geleden aan in dit hotel aan komst was een goede indruk later bleek heel anders hou het kort eten slecht iedere avond uit eten geweest zwembad met een mooie lens groot maar in werkelijkheid best klein voor de mensen kinderbadje is gewoon vies het was voor ons best balen dat we vaak uit eten moesten want het bracht toch een groot kosten plaatje erbij waar je niet voor geboekt had de meisjes worden ahter mekaar op het matje geroepen en komen dan jankend terug maar ze durven helemaal niks tezeggen maar gelukkig zijn ze voor ons goed dat is 1 pluspunt toen wij kwamen waren er zweden en russen (paar hollanders)paar dgn geleden kwamen er meer hollanders en bracht wel meer gezelligheid in iedergeval al met al wel goed vermaakt met de andere mensen maar nooit meer teug wel jammer voor de restaurantjes in de buurt want die waren wel blij met hollanders in de residence want bijna iedereen ging uiteten savonds.

met vrienden, Juli 2011
"Nooit meer!"
Shellie
1-8-2011 wij zijn vrijdag terug gekomen. voor het geld dat wij betaald hebben viel het echt super tegen! het eten was héél slecht. bijna geen keuze. gelukkig waren er wel veel restaurantjes in de buurt waar je heel lekker kan eten. ook moest je heel vroeg de handdoeken neerleggen voor een bed aan het zwembad. we stonden zelfs een keer om 5 uur op het zwembad, toen was bijna alles al bezet!
personeel was wel heel vriendelijk

met jonge kinderen, Juni 2011
"Nette kamers en vriendelijk personeel"
Ronald
3-7-2011 Wij waren 11 dagen in juni in de residence, het hotel en de kamers vonden wij netjes iedere dag handdoeken en er werd schoon gemaakt het eten in de restaurant vonden wij niks zelf het ontbijt niet maar als ik om me heen keek waren er heel veel mensen die wel lekker aan het eten waren, maar goed wij kwamen niet voor het eten in het hotel je kan heerlijk eten in het stadje zelf. Het hotel ligt op steen worp afstand van het strand en je zit midden in het centrum het is niet al te groot. Je kan heel makkelijk een auto huren bij sky rent a car grieks man met een nederlandse vrouw, net om de hoek veel goedkoper als bij de reisorganisatie. Het Balkon is voor hele kleine kinder best gevaarlijk daarom waren wij er altijd bij als hij op het balkon was.
Beneden heb je de absolutbar met een zeer vriendelijke personeel, een blonde poolse meid en een griekse eigenaar altijd ons glas vol gehouden!!!
Maar we hebben met onze kleine man een heerlijke vakantie gehad op het mooie rhodos