Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** in Trianda / Ialyssos Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)****

28 mei 2012

sunshine 2011

Beoordelingen Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)****

RAPTI SQUARE 1, 85100, Trianda / Ialyssos
Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life) scoort een 8,1 uit 10, op basis van 625 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** in Trianda / Ialyssos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 610 vakantiefoto's van Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** met andere accommodaties in Trianda / Ialyssos.

591 beoordelingen over Sunshine Rhodos (vh Magic Life)****

met partner, mei 2012
"Waar voor je geld."
sannr6
26-5-2012 Mooi gelegen hotel met veel mogelijkheden. Helaas een ruime kamer die nog niet gerenoveerd was maar waar wel alles aanwezig is. Iedere dag goed eten met veel afwisseling.
In de ochtend leggen veel mensen al handdoeken neer bij het zwembad zodat er al snel geen bedjes meer over zijn. In hoogseizoen zal dit vechten worden.......

"Fijne vakantie gehad"
jindy
22-5-2012 sobere kamer, vies eten, prachtige ligging, vriendelijk personeel.
koud zwembad. toch een leuke week geweest!!!!

met partner, Mei 2012
"Geen plek om naar terug te gaan"
Ellen
20-5-2012 Wat vooral opviel was het onvriendelijke personeel. Vooral in het restaurant.
Kamers oké maar 4 kledinghangers en geen legruimte verwacht je niet bij een 4 sterren hotel. Voor een week een prima plek maar het is geen 4 sterren locatie. Bus stopt ook niet, zoals in de touroperator gids vermeld, op 100 meter. Wellicht ooit maar nu niet meer. De bushalte is op ca. 15 minuten loopafstand.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Super locatie, kindvriendelijk, mooie familiekamer"
Jeroen
17-5-2012 Animatie was voor onze kinderen top! zowel door het zeer goede animatieteam van het hotel als van de Nederlandse Kids & Go

met een groep, 2012
"Heerlijke plek voor een fantastische vakantie"
Tess
16-5-2012 Prima hotel met 2 grote zwembaden en aan het kiezelstrand gelegen.
Leuk animatie team van de touroperator Kelly en Marten doen er alles aan om de kids een leuke vakantie bezorgen. Er is ook een animatieteam van het hotel die doen van alles voor jong en oud.
Hotel ligt in het centrum met barretjes, restaurantjes en winkeltjes.
Met het openbaar vervoer naar Rhodos stad kost 5,30 (2 volw en 2 kids) per enkele reis. Taxi naar Rhodos stad kost 10-12 euro.

alleenreizend, Mei 2012
"Prima relaxweekje"
Sunshine
12-5-2012 Via touroperator eerste week van mei hier verbleven. Prima eten, ligging, weer, etc. Zeewater nog iets te koud om te zwemmen in mei.
Centraal en redelijk rustig gelegen. Af en toe vliegtuiglawaai en vrij gehorige kamers. Russen zijn luidruchtig, maar over het algemeen valt de overlast mee. Receptie/overig personeel behulpzaam. Eten is gevarieerd en goed, restaurant-eten helemaal prima. Bij aankomst om 11u pas om 14u op de kamer, maar geen bagage-room en omkleedfaciliteiten. Reisleiding touroperator prima. Tip: eiland tour!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Super vakantie"
Jolanda
10-5-2012 We zijn net terug van vakantie in dit geweldige hotel. Supervriendelijk personeel en een enthousiast animatieteam. Wij hadden een familiekamer met groot balkon en deze was zeer netjes en schoon. Gevarieerd eten en een mooie ligging direct aan hget strand. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de zwembaden en bij de kidsclub van de touroperator. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen.

met partner, Mei 2012
"Super vakantie....echte aanrader !!"
Peter & Ada
14-5-2012 We zijn van 6 t/m 13 mei in dit hotel geweest, echt een aanrader, heel vriendelijk personeel, gevarieerd aanbod buffetten, prijs/kwaliteit prima.
Hostess touroperator compliment voor de aandacht die jullie schenken aan vakantiegangers, ook tijdens de prachtige eilandtour.

Echt een aanrader voor mensen die een goede combinatie zoeken van rust en cultuur ontdekken van het eiland Rhodos.

met een groep, Mei 2012
"Prima plek, leuke kinderanimatie"
charlotte Molenaar
14-5-2012 Prima plek om te verblijven, wij, gezin met twee jonge kinderen (2,5 en 4) hadden een ruime familiekamer, die bijna dagelijks werd schoongemaakt. we kregen nieuwe lakens en handdoeken wanneer nodig. Eten is prima, maar niet exclusief. De mensen van de kids club hebben een erg leuk programma, wat ze ook afstemmen op (de leeftijd van) de aanwezige kinderen.

met partner, Mei 2012
"Super mooie ligging met eigen strand en prima eten"
Ypie
14-5-2012 We zijn hier in de meivakantie aangekomen Dit hotel kan 1100 gasten herbergen, maar door de verschillende zwembaden en eetzalen merkte je hier weinig van. We zaten in het eerste gebouw en hadden een ruime kamer voor ons tweeen met een flatscreen tv. Mooi balkon met zitje en ruime badkamer met bad. De airco deed het nog niet (pas in juni), wat wel jammer was. Zodoende sliepen we 's nachts met de balkondeur open en was het lawaaierig en kregen we last van muggen. Verder is alles prima schoon en netjes, zowel in de kamers als op het terrein. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het eten was zeer gevarieerd en goed warm. Jammer dat de kluiskastjes niet goed werken. Het animatieteam is top, ook voor de middelbare leeftijd categorie. Geweldig wat deze jongelui allemaal presteren. Een aanrader is dit hotel zeker!