Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** in Trianda / Ialyssos Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.689 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Trianda / Ialyssos > Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)****

Beoordelingen Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)****

10 februari 2012

sunshine 2011

Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life) scoort een 8,1 uit 10, op basis van 616 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** in Trianda / Ialyssos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 621 vakantiefoto's van Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Sunshine Rhodos (vh Magic Life)**** met andere accommodaties in Trianda / Ialyssos.

581 beoordelingen over Sunshine Rhodos (vh Magic Life)****

met partner, 2011
Nee bedankt!
kristel
13-12-2011 Wij zijn hier in oktober twee weken geweest.
We kregen een hele kleine en vieze kamer, nadat we dit hadden gemeld kregen we precies de zelfde kamer alleen dan een aantal deuren verderop. We hebben er toen voor gekozen om geld bij te betalen ( 10 euro per nacht ) voor een familie kamer, dit was 100 keer beter. Alleen de badkuip liep over waardoor de badkamer de gehele dag met een laagje water bedenkt was. Maar hier hebben we gewoon extra handdoeken voor gekregen.
Het eten is ook niet heel bijzonder, er is genoeg keus alleen is het allemaal heel lauw/koud en weinig smaak. Ook het all-inclusief gaat niet helemaal op; de bar was op sommige dagen gewoon dicht en je kon niet elk moment van de dag iets te eten krijgen.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Super week gehad
fammartens
31-10-2011 Wij waren hier van 23 okt tot 30 okt ondanks dat het seizoen afliep hebben wij een super week gehad.
Goed eten,schone kamers de afwerking laat wat aan de wensen over,vriendelijk personeel.
Het animatie team was super en niet opdringerig
Ze zijn het gehele complex aan het renoveren hier geen last van gehad.
Dus we moeten zeker nog een keertje terug om te kijken hoe het geworden is.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Gezellig hotel met goede service
jon100
6-1-2012 we hebben een heerlijke vakantie gehad met leuke sportactiviteiten
voor iedereen wat te doen, zonder dat ze opdringerig zijn. voldoende personeel, vriendelijke bediening. eten goed, dagelijks variatie.
eerste 2 dagen wel veel regen en wind gehad, de temperatuur was goed en daarna was het heerlijk weer.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Alles prima behalve het eten
Joyce
25-10-2011 Wij zaten in een vernieuwde familiekamer met zeezicht.
+ Prima schone ruime nette kamer, aparte slaapkamer, slecht afgewerkt overigens. Vreemd dat er een fornuisje in zit maar geen pannen :S Niet dat wij wilde koken maar wel gek.
+ ligging aan zee en dichtbij winkeltjes, bushalte, restaurants en grote speeltuin. Fijn vertrekpunt voor tripjes. Dichtbij vliegveld.
+ zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
+ niet TE aanwezige animatie. Leuke miniclub en kinderdisco-avond
+ ontbijt prima
- Voldoende variëteit aan eten, maar alles smaakte hetzelfde. Doorgekookt, lauw, flauw en zeker niet gekruid. Verwacht dus geen heerlijk Grieks gekruide gerechten of andere tongstrelende taferelen. Die vind je overigens wel in de omliggende restaurants. Wijn en koffie waren flut evenals de aanmaak cola, sinas etc.
- eerder 2,5 sterren eten en 4 sterren voor de rest als je het vergelijkt met NL sterren.
- zwembadwater niet verwarmd dus ijskoud. Zee was heerlijk.
Wij waren er met 2 kinderen (1,5 en 6)

Heerlijke vakantieweek
Immens
18-10-2011 Net terug van een weekje Sunshine Vacation Club Rhodos. Helemaal top. Mooie ligging aan het strand en tov bezienswaardigheden (Rhodos-stad, Oost-kust en binnenland). Net buiten het complex zijn winkeltjes en restaurantjes. Wij hadden een mooie, nette familiekamer in gebouw 7. Buitenruimte netjes onderhouden. Super vriendelijk personeel, helemaal voor kinderen. Enthousiast animatie-team. Prima eten, voor ieder wat wils en elke dag wat anders. Direct naast het hotel is een prachtige openbare speeltuin met 3 grote speeltoestellen, waaronder een piratenschip waar ons zoontje van bijna 4 helemaal weg van was. Het water van het zwembad was wel erg koud, maar als je er door was, was het prima. Voor de zee zijn waterschoenen wel nodig ivm de stenen.
Drie dagen een auto gehuurd en veel leuke plekken bezocht.
Kortom een heerlijke vakantieweek.

met partner, Okt. 2011
Hotel met veel pluspunten
Fred
12-10-2011 Een superligging direct aan zee met een wijds uitzicht zowel naar Rhodos-stad, het achterland met zijn bergachtige groene omgeving, als Turkije. Direct buiten het hotel zijn er veel winkeltjes en restaurantjes. Goed en gevarieerd eten en drinken in overvloed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel waar menig hotel jaloers op kan zijn. Hun motto is dat vakantie vakantie moet zijn in de ruimste zin van het woord. Sommige kamers zijn wat verouderd maar wel goed schoon. Vertier is er in voldoende al verdienen de tennisbanen wel een puntje van aandacht. Een prettige bijkomstigheid is het eigen parkeerterrein waar men een huurauto mag parkeren. Vergeet niet dat het een groot hotel is, wat zowel te merken is in het restaurant als in de bar, echter buiten is hiervan door de grote van het complex niks te merken.

Prachtige vakantieplek
J. Randshuizen
13-10-2011 Wij zijn hier geweest eind September / begin oktober en het is hier goed
vertoeven. Alle eerdere berichten op deze site over slecht dit en slecht
dat zijn zwaar overtrokken. Vriendelijk en behulpzaam personeel,
goed en gevarieerd eten, ruimte genoeg bij zwembad en strand ( wel op
tijd je handdoek neerleggen, maar dat doet iedereen) leuke omgeving
rond het hotel etc. Kortom, wij hebben ons prima vermaakt en gaan hier
zeker nog een keer heen.

Een woord geweldig
Dirk van Pelt
23-9-2011 wij waren er voig jaar ook geweest met 12 personen dat was goed,we zijn er in september ook weer geweest met 14 personen eigenlijk vond ik het dit jaar nog beter dan vorig jaar,wij hadden geweldige mooie grote kamers met een eethoek en een paar slaapbanken extra, netjes en schoon en twee balkons.
annimatie was heel goed ze hielden iedereen lekker bezig en onze Roos was echt een toppertje die meid is er volgens mijn voor geboren alles wat ze deed was echt goed.
service was echt 100% wij hadden wat met gezonheids problemen ze hebben er alles aan gedaan wat ze konden (wij hebben ook veel steun gehad van de reisorganisatie er werd door hun ook goed geholpen)
eten is gevarieerd genoeg van alles wat echt super (er is uiteraard ook wel eens wat men niet lust en dan is het slecht zegt men).
het gehele personeel verdiend echt een pluim wij hebben het met z'n allen weer heel goed en gezellig.

Heerlijk vertoeven
Bart en Elke
6-10-2011 Eind September 9 dagen in dit hotel verbleven, het weer was er nog steeds schitterend alhoewel we 1 nacht een hevig onweer gehad hebben, de volgende morgen was er helemaal niks meer van te merken. Dit hotel is heeft een heel goede ligging, de animatie is super en het personeel is heel vriendelijk. Het eten vonden wij persoonlijk iets minder en de dranken aan het zwembad zijn ook niet wat het moet zijn. Verder niks negatiefs aan dit hotel!! Tien minuten van de oude stad, welke heel romantisch en mooi is.

Supervakantie!
Nick
2-10-2011 Wat een vakantie!

Het hotel, (het vele)eten en de ligging zijn erg goed, personeel is erg vriendelijk.
Wat het meest indruk maakte was toch wel het animatieteam!! Wat professioneel! Door de shows en activiteiten hoef je écht niet van het resort af.
Het is zeker de moeite waard om dit hotel te bezoeken.
Voor ons waren de vijftien dagen nog te kort...

Kortom, een geweldige vakantie die voor herhaling vatbaar is.

met een groep (17)
alleenreizend (4)