Aparthotel Latino Bay**** in Trianda / Ialyssos Griekenland beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Latino Bay****

Rhodos 2008

Beoordelingen Aparthotel Latino Bay****

Elef. Venizelou 1, 85101, Trianda / Ialyssos
Aparthotel Latino Bay scoort een 6,7 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Latino Bay****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Latino Bay**** in Trianda / Ialyssos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Aparthotel Latino Bay**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Latino Bay**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Aparthotel Latino Bay**** met andere accommodaties in Trianda / Ialyssos.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Latino Bay****

5,3
4,1
6,6
met partner, 2011
"Wat een slecht hotel"
P.Rieu
21-10-2011 Zit nu reacties te lezen over dit hotel,waar ik in 2007 ben geweest.Zo te lezen is het alleen maar slechter op geworden.Ook toen al was er veel achterstallig onderhoud en was de eetzaal al van matige kwaliteit.Zo te lezen is het eten er zeker niet op vooruit gegaan.Beste mensen ga hier absoluut niet naar toe.Wat is dit een slecht en smerig onderhouden hotel.Ga naar Rhodos huur een auto en geniet van het prachtige eiland,maar ga absoluut niet naar dit "hotel".

"Ronduit smerig!"
Alma
19-9-2011 We zaten in een suite, kamer 40, oftewel de kelder. Kakkerlakken, muggen en ander ongedierte in alle kamers. Lekkage bij het keukentje, douchekop werd met hanssaplast bij elkaar gehouden. Gordijnen allemaal stuk of verrot. Zijraam stuk, traptrede naar zee gebroken en zelfs gevaarlijk. Stinkt oud (schimmel) en muf. Water in badkamer kan niet weg, schimmel. Alle meubels plakken en stinken. Deze klachten bleken ook te gelden voor kamer 41, 42 en 43. Maria, receptioniste van het hotel heel erg aardig, zij kan er ook niets aan doen. Na 1 nacht slapen (we kwamen pas om 1.30 aan) direct door geboekt naar Forum Beach; dit blijkt van dezelfde eigenaar...?

"Leuk hotel maar geen 4*"
Marja
2-9-2011 Voor ons doen gingen we "goedkoop" op vakantie en hadden na het lezen van de slechte recensies weinig verwachtingen. Maar het viel mee. Ja, het interieur is erg verouderd. Ook het strand en de tuin kunnen een tuinman gebruiken i.p.v. alleen 5 minuten per dag sproeien. Het zwembad is echter top met een leuke (pool-)bar en fantastisch (Lets) personeel.
Het eten is niet bijzonder, maar smaakte over het algemeen goed. Restaurant Zorba aan de overkant is een prima en relatief goedkoop alternatief voor wat afwisseling.
Omdat we al 2 nachten geen airco in onze ruime 4-persoonssuite/appartement hadden, 1 nacht doorgebracht in een souterrain-kamer (naar zeggen niet in het assortiment bij onze reisorganisatie), maar dat is inderdaad niets. Redelijk ruim nog, maar door vocht hangt er een muffe lucht. De volgende dag is de airco gelukkig gerepareerd.
Het schijnt eind dit jaar over te gaan op een andere eigenaar, dus als die er wat geld in stopt, wordt het weer een 4* i.p.v.nu hooguit een 3*

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Latino Bay**** bij:

met partner, Mei 2011
"Zeer slecht hotel nooit meer"
anne-marie v.d.hors...
5-6-2011 latino bay is een verwaarloosd hotel zo slecht onderhouden dat inbrekers zo naar binnen kunnen er is ingebroken bij ons en onze buren, ze stonden naast ons bed we zijn ons rot geschrokken we hebben 3 dagen in een ander hotel geslapen . dit was omdat we ons niet meer veilig voelde in dit hotel ik ga hier nooit meer heen en raad dit andere mensen ook aan anne-marie v.d.horst

met partner, Sept. 2010
"Prachtige ligging maar verder......."
wilma rigter
7-10-2010 sterk verouderd slecht onderhouden ..erg jammer want het had zo mooi kunnen zijn . doorgezakte bedden kapotte gordijnen en vitrage ook niet schoon.
strand / ligweide droog en rommelig. trapje naar stand gevaarlijk met ijzeren staven uit de grond en paaltjes met uitstekende spijkers.
veel mooie planten in de tuin bij zwembad maar ook niet verzorgt,
zwembad was mooi en schoon meubilair aan vervanging toe .
schoonmaakster deed wel haar best.maar kalkaanslag en slijtage deed haar wek teniet. personeel uit letland erg vriendelijk vooral het bar personeel.
het eten was ronduit slecht niet te weinig maar smakeloos en fantasieloos en soms de volgende dag hetzelfde maar dan wat "versiert" wij zaten in de laatse week voor sluiting van het seizoen misschien daarom ( restjes opmaken).

ligging en concept alleen volwassen stellen was perfect .

maar ga nooit meer terug.....

"Goed"
Robin Wood
27-7-2010 Ronduit prima! Een kanttekening: de kamers voor 2 personen zijn te klein en liggen aan een drukke straatkant. De appartementen en studios daarentegen zijn gelegen op het strand en grenzend anderzijds aan de tuin en dus geluidloos. Houd daar met boeking rekening mee! Het eten is tamelijk gevarieerd maar niet bijzonder.(Dat was het overigens nergens!) Het concept "geen kinderen" is heeerlijk! Geen gegil, gekrijs of heen en weer geren: iedereen relaxed, zo ook het buitengewoon vriendelijk personeel. Geen animatie, geen luide muziek, in de nabijheid van diverse uitgaans- en winkelmogelijkheden en goede en makkelijke busverbinding met Rhodosstad. Een absolute aanrader voor diegene die vakantie-rust wil!

met partner, Juni 2010
"Mooie plek, hotel gaat gerenoveerd worden."
jm.kruit
12-11-2011 lekker rustig zonder kinderen in een kindervrij hotel.

"Heerlijke plek voor vakantie"
H. van der Zanden
10-6-2010 Zo, we zijn net terug uit rhodos en waren er 12 dagen.
Latino Bay was een mooie ervaring. Het personeel was geweldig, het eten prima.
Onze kamer had zeezicht en was ronduit geweldig. Ruime Suite met keuken, aparte TV/kamer en slaapkamer.
En wat zijn de Grieken toch een enorm gastvrij volkje, ze maken het je graag naar de zin.

Latino Bay een aanrader.

met partner, Juni 2010
"Redelijk. Absoluut geen 4 sterren!"
Mack
9-7-2010 Bij aankomst werden we 'tijdelijk' in een kamer in de kelder gestald, met de opmerking dat we de dag erna van kamer konden wisselen als het niet beviel. Bij het openen van de deur van de hotelkamer was al duidelijk waarom die opmerking werd geplaatst: één donker hol met allemaal doodgeslagen muggen, een versleten badkamer en een piepklein balkonnetje met één stoel. Oftewel: wegwezen daar. Dag erna in een kamer geplaatst op de eerste verdieping. Beter balkon, lekker groot, maar de kamer was ook niet echt geweldig. De badkamers zijn erg klein, overal kom je dode muggen op de muur tegen (wij hebben ook extreem veel last van muggen gehad, klamboe in kamer heeft totaal geen nut) en bovendien veel geluidsoverlast (verkeer) in kamers aan de straatzijde.

Over het personeel niets dan lof. 80% studenten uit Letland, allemaal even vriendelijk. Buffet met eten is redelijk, maar begint na verloop van tijd te vervelen. Dorpje is na een week ook wel saai.

met vrienden, Juni 2010
"Nooit meer!!!"
familie Keizer en f...
1-7-2010 Wij zijn 13 dagen in dit hotel geweest met vrienden maar hebben zoiets nog nooit meegemaakt!! Kamers klein, vol en meubilair wat op instorten stond. Linnengoed goor en stuk!! Eten, geen variatie en dat voor Ultra all inn! Je kon zelfs kortingsbonnen krijgen om ergens anders te eten. Hotel zeer slecht onderhouden (dekzeilen op het restaurant) een beachbar die niet open was want er zat geen dak op!!! Personeel was wel heel vriendelijk werkten erg hard voor een hongerloontje (kwamen dan ook uit Letland) Voor ons nog geen ster waard!! dus prijs/kwaliteitverhouding een dikke nul!!! want het was echt geen goedkope reis!!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende