Appartement Holidays*** in Trianda / Ialyssos Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Holidays***

6,4

29 mei 2012

Appartement Holidays*** Trianda / Ialyssos

Beoordelingen Appartement Holidays***

Mikinon str. 15, 851 01 , Trianda / Ialyssos
Appartement Holidays scoort een 7,5 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Holidays***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Holidays*** in Trianda / Ialyssos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 86 vakantiefoto's van Appartement Holidays*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Appartement Holidays*** met andere accommodaties in Trianda / Ialyssos.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Holidays***

6,4
met partner, aug 2011
"Erg vriendelijke mensen zeer gastvrij"
Jan
27-5-2012 Schoon om de twee dagen word alles verschoond, keurig zwembad. Als je van rust houd is dit ideaal, ook voor kinderen als je die niet in de drukte wilt hebben. Er zijn fietsen aanwezig dus in een korte trap zit je op het strand, vanwege trappen niet echt geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

"Goede lokatie, goed verblijf"
klaas
8-10-2011 Dit complex is een goede plek voor een goed verblijf. De 3 dames doen
uitermate hun best om je het naar je zin te maken. We waren de laatste
bezoekers van het seizoen. En dan kan er, in overleg, heeel veel :-)
De fietsen zijn oud, maar doen het goed. Wij zijn er mee de berg op geweest naar het kruis van beton. Complex ligt enkele honderd meters
verwijderd van het centrum, maar absoluut te bewandelen

met partner, 2011
"Heerlijk, rustig gelegen complex."
Rob Jonathans
20-9-2011 Een zeer vriendelijke familie. De kamers zijn weliswaar eenvoudig, maar worden heel goed bijgehouden. Om de andere dag schoonmaak, verwisselen van bed- en linnegoed. Het complex ligt wat afgelegen, maar daarom zijn er gratis fietsen. Lekker uit eten? Ga naar Semis.
Wil je een rustige en onbezorgde vakantie? Gewoon boeken.

"Gastvrije eigenaren een echte aanrader"
Fam. Snoek
8-8-2011 We zijn met een gezin met drie kinderen in de leeftijd van 14, 7 & 5 jaar een week in dit appartementen complex geweest. De eigenares en haar dochters zijn zeer gastvrij, hielpen je met alles. Wij hebben via hun een auto gehuurd, deze werd gebracht en ook weer opgehaald en was allemaal keurig geregeld. Het zwembad was heerlijk en het dorp en het strand waren op loopafstand goed te bereiken. Het appartement was schoon en het complex werd goed onderhouden. Een echte aanrader.

"Super lokatie als een rustige uitvalsbasis"
Annette Kreuger
14-8-2011 Wij (gezin met 2 jongens van 12 en 9) hebben hier een super vakantie van 2 weken gehad. Moeder Heleni en de 2 dochters Vaso en Themis zijn bijzonder gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Iedere dag staan ze voor je klaar. Om de dag werd hele apartement schoongemaakt, lakens en handdoeken verwisseld. Handig die fietsen, voor de boodschapjes of naar het strand. Lekker zwembad met bedjes en parasols. Iedere dag kookt 'mamma Heleni'de heerlijkste griekse gerechten voor haar gasten.
Wat ons betreft, net als hieronder door Yvette Broeders, Fam. Snoeks en Sven (we zaten er toevallig met z'n allen !!!) een absolute aanrader voor een heerlijke zonnige, relaxte valantie. Rustige plek en toch overal dichtbij !!! Wij komen zeker terug!

"Grandioos"
Yvette Broeders
12-8-2011 Wij (gezin met 3 kinderen, 17-12-11) hebben hier een fantastische vakantie gehad. De familie (moeder en twee dochters) die het complex runnen zijn zeer gastvrij en heel behulpzaam. Veel tips gekregen over omgeving en echte Griekse restaurantjes. De kamers werden om de dag schoon gemaakt, zijn eenvoudig maar netjes en schoon. Zelf koken is niet echt een optie, kookplaatjes zijn minimaal maar voor weinig geld kun je bij Holidays een echte Griekse maaltijd nuttigen. Voor de lezers: ze hebben een eigen Nederlandse "bibliotheek". De bijbehorende fietsen zijn een uitkomst, wel even zelf goed nakijken en afstellen. Wat ons betreft een echte aanrader!

"Heerlijk!"
Sven Versluis
8-8-2011 Heerlijk. Kan niets anders zeggen. Mijn vriend en ik hebben een fantastische week gehad. De eigenaressen (moeder en twee dochters) werken heel hard om het appartement gezellig en schoon te houden. Probeer vooral ook hun eigen, verse gerechten uit Griekse keuken.
De appartementen zelf zijn prima. Groot genoeg voor twee man (126: bovenste verdieping, einde), maar probeer vooral niet zelf koffie te zetten of te koken... Schone lakens, schone handdoeken, super!
Ligging is prachtig, op een berg, nét buiten het dorpje Ialysos zelf, maar alles op loopafstand. Gebruik maken van de gratis fietsen kan ook!
Al met al een heerlijk kleinschalig complex, met prima sfeer - ook met de (onbekende) buren aan het zwembad. Doen!

alleenreizend, Aug. 2010
"Even heerlijk tot rust komen"
Dave
22-5-2011 Het complex ligt aan de buitenzijde van het dorp, met fraai uitzicht over olijfplantages en natuurlijk de berg Filerimos. Er is voldoende ruimte voor het parkeren van de huurauto, of in mijn geval de huurscooter.

Mijn appartement (2-3 persoons) was eenvoudig ingericht maar uitstekend schoon. In de ochtend en avond was het heerlijk om in het zwembad te vertoeven en in 10 minuten wandel je naar het levendige centrum terwijl je ‘s morgens heerlijk rustig kan ontbijten terwijl de zon het terras verwarmd.

met partner, 2010
"Al ruim 20 jaar onze vaste plek"
Jan van Dalen
28-4-2011 Voor ons de place to be, lekker rustig op zijn tijd niet in de buurt van een disco enz. alles is op loop afstand te doen, mocht je iets niet weten dan vraag je het aan de eigenaar ze zijn altijd bereid om te helpen. Ook dit jaar zijn we weer van de partij. Jan en Joke

"Geen aanrader"
john tien
18-10-2009 Waren er in okt in een uitgestoven complex.
De inrichting is kaal en ongezellig
De ligging is niet ideaal in een woonwijk en dat moet je liggen.
De eigenaar is wel erg aardig en behulpzaam.
Het zwembad is klein en ons leek het een gezondheids risico, kan zijn omdat het einde seizoen was en wij de laatste gasten.
Geen aanrader

1 2 3 4 5 6 7 volgende