Vraag & Antwoord Trianda / Ialyssos

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

schaduw (0 reacties)
Mariannne Wiggers
24-5-2013
Zijn er voldoende schaduwplaatsen om met je ligbed bv onder een boom te liggen ? Mijn echtgenoot kan niet goed tegen de zon.

Strandlakens (0 reacties)
Cathy
23-5-2013
Weet iemand of er nog steeds strandlakens op de kamer liggen ? Wij zullen in een bungalowkamer verblijven.

Vrouwen (0 reacties)
Hotel Electra Palace*****
Mlizzym
22-5-2013
Moeten vrouwen ook met diner een lange broek aan ?????

hammam/zeetempratuur (0 reacties)
Hotel Sunshine Vacation Club (Sunshine Rhodos)****
Wies
13-5-2013
Hallo kan iemand mij vertellen of er een goede hammam in rhodos/trianda is en als je het een beetje kunt vergelijken met een turkse hammam .En met de prijzen kun je daar een beetje mee onderhandelenWij gaan eind september naar sunshine vacation club hoe is dan de zeetempratuur.Ben er zeer nieuwsgierig naar alvast bedankt voor jullie reacties. gr wies

Weer in augustus (0 reacties)
Hotel Electra Palace*****
Mlizzym
9-5-2013
Hoe warm is het dan in augustus?

Wifi ? (2 reacties)
Annemie Maesen
8-5-2013
Is er wifi aanwezig en wat moet je ervoer betalen ?

jannet kwekkeboom
21-5-2013
Voor WIFI moet je in het hotel zelf betalen. Voor een half uur 2,50. Maar op dichtbijzijnde terrasjes kun je gebruik maken van gratis WIFI. Dat is wat wij gedaan hebben, elke avond gezellig een cocktail drinken, en ondertussen "appen"met het thuisfront.

Cathy
24-5-2013
Hoi hoi, jullie zijn recent geweest denk ik. Wij vertrekken zondag. Weet je of er strandlakens op de kamers aanwezig zijn? Wij verblijven in een bungalowkamer. Alvast bedankt.

Lieke
5-5-2013
Hoi, Hoe zit het met het wifi in het hotel? Kan je hier een kaart voor kopen zodat je wifi kan installeren op je telefoon/ipad of zijn er alleen vaste computers aanwezig? Alvast bedankt.

mirjam
10-5-2013
Hallo Lieke, Wij zijn net terug van Sunshine, en je hebt diverse mogelijkheden. Je kunt diverse kaarten kopen voor een dag, week, maar ook aantal minuten 90 minuten voor 5 euro, 200 minuten voor 10 euro, werken met een code, kan op je laptop, ipad, iphone etc. staat allemaal bij de receptie, je kunt ook op vaste computers daar ter plaatse succes en fijne vakantie is een goede locatie

liekevannistelrooij
10-5-2013
Hallo Mirjam, Bedankt voor je reactie! Nog 1,5maand te gaan voordat we naar Sunshine gaan. Ik ben benieuwd. Groet, Lieke.

zwembad (2 reacties)
Angelique
5-5-2013
Kan iemand mij vertellen hoe diep het zwembad is en of dit afloopt. Dus niet dat het hele zwembad 150 cm diep is.

Fam. Teeuw
5-5-2013
Er is een ondiep gedeelte, waar je in kan met een trappetje, hier begint het op 1 meter, maar loopt snel af naar 1.50 m. Het diepere begint op 1.60 m. en loopt snel af naar ca. 2 meter. Ook is er nog een echt ondiep kinderbadje. Het geheel aan zwembaden is wel groot.

angelique de bruijn
6-5-2013
Bedankt voor de reactie. Onze dochter heeft al wel haar A en B diploma, maar zou het wel fijn vinden, dat er een stuk is waar ze kan staan. En dat is wel het geval?

Druk in oktober? (0 reacties)
Retsina
3-5-2013
Hoe druk is het 'nog in oktober? Volle bak nog?

ligbedden (1 reacties)
Yvonne
29-4-2013
Wij gaan volgende week naar Blue Horizon en ik lees bij veel mensen dat de ligbedjes zo slecht zijn, weet iemand of dat nog zo is? Ik heb nl. rugklachten en dan is het misschien verstandig om zelf een matrasje ofzo mee te nemen.. Ik hoop dat de bedjes inmiddels vervangen zijn!

jannet kwekkeboom
21-5-2013
Wij vonden de ligbedjes prima. Niet op alle ligbedjes zijn matrasjes, maar volgens mij als je de man vraagt die er over gaat, is dit te regelen. Wij hadden telkens wel matrasjes.

xxKimm
25-4-2013
Weet iemand ook toevallig of er excursies zijn om dolfijnen te zien of om met dolfijnen te zwemmen?

Gonnie
29-4-2013
Niets van gezien , maar wellicht kun je dat navragen via de hostess.

xxKimm
25-4-2013
Hoi, ik en mijn vriend willen graag boeken voor de periode augustus, hoogseizoen. Is het handdoekje leggen hier ook om 06:00 gaande? Of kan je nog een bedje weten te bemachtigen rond 09:00?

Is het slaapgedeelte van familiekamer gescheiden? (3 reacties)
Aparthotel D'Andrea Mare****
Rilana
23-4-2013
Wij hebben voor over 3 weken een familiekamer geboekt in de hotel. De dame van de reisorganisatie zei tegen mij aan de telefoon dat deze kamer een apart slaapgedeelte bevat. Is dit echt zo want op de foto's en in de brochure kan ik dit niet terugvinden. Bedankt!

tverhoeven
23-4-2013
Wij hadden vorig jaar een familie kamer. Het is één grote kamer met een badkamer. De bedden staan dus in dezelfde kamer, maar bij ons stond er een half muurtje tussen. Hopelijk heb je zeezicht want dat is echt spectaculair mooi. Fijne vakantie!

Rilana
23-4-2013
Bedankt voor je reactie! Dus niet een heel apart slaapgedeelte zoals bij een 2 kamer app? Misschien toch maar overboeken... Ik heb wel zeezicht geboekt!

tverhoeven
23-4-2013
Wij vonden het geen probleem, de kamer is in ieder geval nieuwer en groot genoeg. 's avonds zaten we op het balkon als de jongens naar bed moesten. Maar je zou het hotel een mailtje kunnen sturen info@dandreamare.gr Op de website van het hotel staan ook foto's van de kamers.

Wie weet of er strijkbout en strijkplank zijn? (1 reacties)
Ronald
21-4-2013
Zijn die aanwezig of te gebruiken??

Fam. Teeuw
5-5-2013
In het appartement zelf zijn die er niet.

temperatuur en tafeltennis (1 reacties)
Hotel Sunshine Vacation Club (Sunshine Rhodos)****
Evita
21-4-2013
Wieweet hoe de temperatuur is begin mei? En er staat bij de beschrijving dat er tafeltennis is, maar op geen van de foto's zie ik een tafeltennistafel; wie o wie weet het?! Alvast bedankt!!

Gonnie
29-4-2013
De temperatuur is lekker, rond de 25 graden. En er is een tafeltennistafel, tijdens ons verblijf was pingpong een van de activiteiten van het animatieteam.

Anja
21-4-2013
Is er een fitnessruimte met loopband?

piet_daphne
21-5-2013
Nee, er is wel een fitnessruimte maar daar staan alleen wat crosstrainers en fietsen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?