Hotel Electra Palace***** in Trianda / Ialyssos Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Electra Palace*****

29 mei 2012

Hotel Electra Palace***** Trianda / Ialyssos

Beoordelingen Hotel Electra Palace*****

Triante Beach, 85101, Trianda / Ialyssos
Hotel Electra Palace scoort een 8,3 uit 10, op basis van 371 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Electra Palace*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Electra Palace***** in Trianda / Ialyssos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 168 vakantiefoto's van Hotel Electra Palace***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Electra Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Electra Palace***** met andere accommodaties in Trianda / Ialyssos.

336 beoordelingen over Electra Palace*****

met partner, Mei 2012
"Ik zeg DOEN !"
Thijs&Lianne
18-5-2012 Algeme indruk van het hotel is goed te noemen. De omgeving is minder en er vliegen een hoop vliegtuigen over dit kan als hinderlijk worden ervaren. Wel lekker dicht bij de luchthaven.Eten was heerlijk en afwisselend persoonlijk zelfs beter dan de betere hotels in Turkije. Animatie is matig. Kamers waren groot en schoon en service is van het personeel is goed.
Rodos is een mooi en groen eiland en er valt genoeg te beleven.
Al met al een top vakantie zeker voor de €440,- pp die wij hebben betaald.

met partner, Mei 2012
"De moeite waard, prima hotel!"
Laura Berkhout - Sc...
18-5-2012 Mooi hotel 50 meter vanaf de kust. Prima verzorgd, netjes en schoon. Helaas waren de bedden wel erg hard. Airco aanwezig, ligbad en keurig badjassen en slippers in de kast om te gebruiken. Zelfs badhanddoeken voor bij het zwembad! De werden elke dag verschoond. Hotel is wel gehorig, je kan de buren horen snurken. Het eten was per dag verschillend, ieders eigen smaak. In het hotel is een Italiaans restaurant en een Chinees. Hiervoor moet je wel reserveren. Het is ook mogelijk om te lunchen bij de Italiaan. De entertainment was gezellig, elke avond wat anders, ook genoeg voor kinderen te doen. Elke middag om 16.30 uur was er een high tea. Binnen het all inclusief was er een ruime keuze aan drank. All in is zeker aangeraden. Lunchpakket wordt verzorgd en meegegeven in koeltasje als je de hele dag op pad gaat. Dag van te voren aangeven. Door de wind voelt het aangenaam, 27 graden is al best warm! Smeren aangeraden.

met vrienden, Apr. 2012
"Heerlijk, zonder zorgen!"
gruijters
8-5-2012 Lekker hotel, helaas een mindere ligging. Met de bus was het 10 minuten naar Rhodos Stad. Personeel was vriendelijk, behalve de meneer aan de lounge bar! Zwembad was heerlijk. Temperatuur eind april/begin mei was 27 graden! Er stond wel veel wind. Excursie eillandtour was erg mooi. Boottocht Lindos duurde heel lang ca 3 uur. Lindos welf was geweldig! Ezeltocht kost 7 euro, maar ik vond het zielig voor die beestjes. Wel vreemd dat je in Griekenland het wc papier in de prullenbak moet doen ipv in de wcpot! Gelukkig hoefde dit bij het hotel niet. Kamers werden goed gepoetst. Eten was erg lekker, vooral de Gyros op de Griekse avond! Friet was bijna altijd lekker en niet slap. Koffie was van goede kwaliteit. Animatie team was een beetje matig. Wel leuk dat er 3 Nederlanders waren bij het animatieteam. Hotelliedje 'Sunshine for me, sunshine for you' was leuk. Al met al een toffie vakantie! Oh ja de lift is slecht! Max 340 kg anders OVERLOAD en blijft hij staan. 2 kleine liften waren er.

met vrienden, Okt. 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar"
marianne
5-11-2011 het was voor ons drie gezusters de eerste keer in rhodos, wat een super hotel eten, bediening, schoonmaak alles was geweldig en dat voor de laaste week van oktober, alleen de animatie was minder maar daar gaan we niet voor. En Rhodos -stad zeker de moeite waard met de taxi goed te doen voor 4,00 euro is wel te doen , zeker de old-town bezoeken heel gezellig en mooi en het plaatsje Lindos niet vergeten schitterend is goedkoper in de winkelstraat bus only kost 14,00 ezel rijden 5,00 en 6,00 entree in de acropolis .We komen zeker terug echt een aanrader dit hotel Electra Palace Bedankt voor de goede zorgen.

met partner, Okt. 2011
"Tweede keer en weer tevreden"
Sabine Aerts
18-10-2011 Dit is de 2e keer dat wij Electra Palace bezochten omdat we zo tevreden waren van vorig jaar. Deze keer hadden we een standaardkamer, maar waren nog aangenaam verrast door de inrichting en ruimte. Eten zoals vorig jaar zeer goed en veel afwisseling, zwembad en tuin zeer mooi. Alleen was er dit jaar animatie en deze was er vorig jaar niet. Voor ons persoonlijk niet nodig omdat we op zoek waren naar rust. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader!

"Een aanrader"
N & F
3-10-2011 Vorige week terug gekomen van een heerlijke vakantie in Electra Palace.
Mooi hotel met een mooie kamer en lekker schoon.
Goed eten en genoeg variatie, heerlijke toetjes, taart, gebakjes, pudding enz.
Lekker ruim en schoon zwembad en heerlijk stand (wel kiezel, maar met waterschoenen opgelost).
Met de plaatselijke bus naar Rhodos-stad voor 2,20 euro, is goed te doen.
Voor een auto huren kan je in het hotel terecht . Zij komt uit Nederland. Een auto huren voor twee dagen kost maar 60 euro.
Auto staat voor de deur en service is uitstekend, een aanrader.
Nog even een tip, reserveer ook een tafel bij de Italiaan en Chinees, heerlijk gegeten en leuke bediening.
Een geweldige vakantie!

"Prima nazomerakantie"
W. de Groot
26-9-2011 Dit is een prima hotel, ondanks een paar kanttekeningen:
De bedden zijn wat hard - opgelost dmv wat dekens uit de kast op het matras onder het onderlaken te leggen.
Je zit precies onder de landingsroute naar de luchthaven - mooi vliegtuigen bekijken, maar heel even wat herrie, vooral in de weekenden.
Het animatieteam was niet erg professioneel bij de avondinvulling - maar de drankjes 's avonds maakten alles goed
Wij hadden de pech om met onze kamer precies boven het restaurant te zitten, dus al die herrie van airco's en ventilatoren maakten dat we nooit lang op ons balkon zaten - maar prachtig uitzicht over de mooie diepblauwe zee, en met een muziekspelertje-headset los je dat probleem weer op.

En om positief te eindigen:
Heel erg schoon hotel
Prettige temperatuur op de kamers vanwege de airco
Heel vriendelijk, hard werkend personeel, erg goed!
Mooi strand, echt met zon, schaduw, en altijd een heerlijke bries
Geweldig eten
Goede keuze bij de all-in aan drankjes etc.

Hotel=aanrader!

"Luxe, goed eten, dicht aan zee"
B en I
25-9-2011 Heerlijke luie vakantie gehad. Goed eten en veel keuze. Locatie is minder, veel leegstand in de omgeving en hotel ligt in de aanvliegroute van het vliegveld en hierdoor overlast van overkomende vliegtuigen. Personeel is over het algemeen vriendelijk. Na onze mening is het hotel geen 5 sterren waard, eerder 4 sterren. Hotelkamers waren netjes , alleen harde bedden.

"Een absolute aanrader"
yvan
13-9-2011 zeer prachtig hotel
vriendelijk personeel eten altijd varieerend
zeer ruim zwembad met meer dan voldoende ligzetels.
ook aan het strand zetels genoeg en een verkoelend windje.
een absolute aanrader

"Zeker een herhaling waard"
Ton en Nina
11-9-2011 Een schitterend hotel, gewoon perfect, super schoon. ook de tuin en het strand.

Ruime en gevarieerde buffetten, goede kwaliteit. vriendelijk personeel.

Wij hebben geen min- puntje kunnen ontdekken.