Aparthotel D'Andrea Mare in Trianda / Ialyssos Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.791 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Trianda / Ialyssos > Aparthotel D'Andrea Mare

Beoordelingen Aparthotel D'Andrea Mare

10 februari 2012

Uitzicht  op het zwembad

Aparthotel D'Andrea Mare scoort een 8,2 uit 10, op basis van 586 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel D'Andrea Mare? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel D'Andrea Mare in Trianda / Ialyssos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 481 vakantiefoto's van Aparthotel D'Andrea Mare vinden. Je kunt 5 video's van Aparthotel D'Andrea Mare bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Aparthotel D'Andrea Mare met andere accommodaties in Trianda / Ialyssos.

570 beoordelingen over D'Andrea Mare

met jonge kinderen, Okt. 2011
Redelijk maar geen 4 sterren
Van Seggelen
31-10-2011 We zijn hier een week geweest, het is een leuk hotel maar naar ons idee geen 4 sterren.

De kamers zijn redelijk wij hadden een kamer in het oude gedeelte schimmel bij het bad douchen kan niet omdat de douchekop niet opgehangen kon worden.

Het eten moet je opdelen in ontbijt wat naar ons idee totaal geen variatie heeft, de lunch die goed is. De tussendoortjes is schandalig 2 schalen met koekjes die ook bij het ontbijt staan en wat opgewarmde stukjes pizza. Onze zoon mocht geen ijs eten omdat dit de smerig voor woorden is de bakken gaan geopend in de viezer en komen er de volgende dag weer uit. 3 bakken ijs met 1 scheplepel het ijs was onherkenbaar.

Het diner is op zich goed, maar niet veel variatie, ik denk dat de beoordeling hier wat aan de hoge kant is.

Wij zaten met ongeveer 50 gasten in dit hotel, ik moet er niet aan denken om hier met 300 gasten te zijn.

Het zwembad is mooi maar ijs en ijs koud water waar ik het ongeveer 1/2 uur vol hield.

met vrienden, Okt. 2011
Geweldige week gehad
Van der Gaast
21-10-2011 Samen met onze vriendenclub hier net een week geweest. De accommodatie is prima, ligging is een beetje afgelegen maar wij vonden dit geen punt. Kamers/appartementen kijken veelal uit op zee of op zwembad. De tuin, het zwembad etc., het is allemaal erg verzorgd en schoon. Ook de kamers zijn netjes en schoon. Wij vonden het eten er prima met voldoende variatie. Personeel is bijzonder vriendelijk. Het animatie team organiseert van alles en nog wat, voor elk wat wils.
Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding naar mijn mening erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

Dit nooit meer
jan
16-9-2011 Door overboeking hier terrecht gekomen maar wat slecht.De bedden zijn waardeloos het appartement is smerig en oud het eten is ronduit slecht lauw of soms zelfs koud weinig variatie.De animatie is ook matig geen variatie om halfacht al een bedje reserveren het zwembad word wel elke dag schoon gemaakt maar wel zeer veel overlast van zwerfkatten die steeds om je tafel lopen en tijden de bbq zelfs over het buffet lopen smerig.Rondom het hotel lijkt het wel een vuilnisbelt maar zo ziet heel Rhodos eruit.

met jonge kinderen
Fijne vakantie gehad
Claudia
12-9-2011 Fijne vakantie gehad. Voor de kinderen heerlijk zwembad. All Inc. is goed. Er is voldoende keuze en het wordt snel bijgevuld. Wel alles uit plastik bekers bij de bar. Kamers schoon, gedatteerd en gehoorig. Vliegtuigen laag over maar daar hadden wij geen last van. Met de taxi naar Rhodos stad is prima te doen. Handdoekje leggen wordt door de mensen zelf in stand gehouden. Ook wij deden er ongewild aan mee en hebben de wekker om 6.45 uur gezet! Belachelijk!! Maar zolang iedereen dit blijft doen verandert er niets! Dat kun je het hotel niet kwalijk nemen. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad maar gaan er niet nog een keer naar toe. Wel naar Rhodos want Rhodos-stad is een bezoek zeker waard!

met jonge kinderen
Nooit meer...
Patricia Gouder
12-9-2011 Wij zijn de eerste 2 weken van augustus hier geweest.Viel erg tegen.Accomodatie op zich erg smerig vooral het buiten gedeelte . Tafels en stoelen plakten en veel bedjes kapot. Zwembad werd bijna nooit schoon gemaakt .Eten weinig keus en lauw. Eetzaal erg kil ingericht deed aan een kantine denken.Je mocht per keer maar 2 consumpties nemen. Dus als je met gezin bent moet je steeds weer opnieuw bestellen.Het drinken was vies.Alles nep volgens ons.

Volgend jaar echt wel weer terug
els
28-9-2011 D'Andrea Mare is een fantastische plek om vakantie te vieren. Wij komen er al zo'n 14 jaar en het verveeld nog steeds niet.
Al die mensen die klagen (en dan vooral over het eten ) die moeten vooral niet terug komen. Het eten is echt goed en smakelijk. Als je je verdiept in de griekse cultuur zou je weten dat de grieken het eten lauwig eten.De appartementen worden elke dag schoongemaakt dus vies zijn ze zeker niet. En dat je de bedden niet lekker vind liggen dat kan (ligt er aan wat je thuis gewend bent)Maar wij slapen er dus heerlijk op.
\wij hebben er echt heerlijk gehad en gaan volgend jaar graag weer terug

Goede vakantie gehad
Don en Jose
1-10-2011 Een prima hotel, mooie kamer met een prachtig uitzicht, het eten is er goed en het personeel is vriendelijk. Er is een goed Animatie team die de mensen elke dag weet te vermaken, bv. Darts, waterpolo, Volleybal enz..'s Avonds is er eerst Kinderdisco en daarna Karaoke, Bingo, Film-quiz, en de meisjes van het Animatie team dansen zelf stukjes uit allerlei musicals. Een maal per week komt er een Fakir optreden en op Dinsdag is er een Griekse avond met BBQ en Live muziek. Al met al wij hebben ons prima vermaakt. Ik begrijp niet dat er mensen zijn die zo kunnen klagen. Er is een klein minpunt, en dat zijn de vliegtuigen die laag over komen, maar daar wen je snel aan en dan let je daar niet meer op.

Heel goed
piet en riny
22-9-2011 ik snap niet dat mensen klagen over dit hotel.dat de poesen over het bufet lopen hoe komen ze erbij.er lopen inderdaat veel poesen rond maar komen echt niet op tafel.de bedden zijn ook heel goed.die dit vertellen dat het slecht is zijn volgen mij niet daar geweest.wij hebben genoten.en gaan zeker nog terug

met oudere kinderen, 2011
Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen
Jasper
31-8-2011 Goed verzorgd complex. Prachtig zwembad en ligweide aan het strand. Zeer schoon, en personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Eten is prima, gevarieerd en smaakvol. Fantastisch uitzicht vanaf het balkon van onze kamer, kamer zeer schoon (een haak voor de douchekop zou wel fijn zijn). Overzichtelijk complex, ideaal voor kinderen. Uitgaan kan in het nabijgelegen dorp als je het kiezelstrand trotseert (ong. 10 minuten lopen). Rhodos-stad ongeveer 15 minuten met de auto(aanrader). Mensen die houden van veel uitgaan kunnen beter een andere locatie zoeken.
Animatie erg amateuristisch, alleen meisjes,en jongens van jonge leeftijd zullen het erg naar hun zin hebben.
Nadeel is het tekort aan ligbedden, met alle handdoekleggers (vanaf 6 uur 's morgens!) van dien. Ook een nadeel is het tekort aan toezicht, waardoor de wat minder sociale mensen weinig gecorrigeerd worden op hun gedrag.
Al met al een erg fijne vakantie gehad

Geweldig Hotel
pvisser
13-9-2011 Ligging in 1 woord geweldig. Een prachtig uitzicht, met in de verte de heuvels van Turkije.

Het eten in 1 woord geweldig, wij zijn al in veel landen geweest, maar dit was echt het beste eten wat we ooit hebben gehad. De kip was zo mals dat het van je vork af gleed. Vooral thema avond Grieks op dinsdag avond, heerlijk bbq in de buitenlucht met de ondergaande zon.

We zaten in het oude gedeelde van het hotel. Was nog niet zo slecht, hier en daar licht bruine kit randen, maar ja wie heeft dat thuis niet. voor de rest perfecte kamer met goede airco.

Strandbedjes, daar moet ik iedereen gelijk geven. Het zijn er te weinig. Dus wij ook om 7 uur eruit om handdoekje te leggen. Het is niet anders.

Al met al een geweldig hotel.

zakelijk (1)
met een groep (4)