Vakantiepark Aqua Beach Club in Trianda / Ialyssos Griekenland beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Aqua Beach Club

4,7
6,2
5,2
5,5

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiepark Aqua Beach Club

Xenofondos str., 9736GB, Trianda / Ialyssos
Vakantiepark Aqua Beach Club scoort een 6,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Aqua Beach Club? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Aqua Beach Club in Trianda / Ialyssos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Vakantiepark Aqua Beach Club vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Vakantiepark Aqua Beach Club met andere accommodaties in Trianda / Ialyssos.

6 beoordelingen over Aqua Beach Club

4,7
6,2
5,2
5,5
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Niet wat we er van verwachtte!"
Leonie
Onderkomens
21-9-2011 Helaas is de all inclusive niet echt all, de bar in matoula was tegen betaling, en de poolbar was gesloten. Met als resultaat een heel stuk wandelen om drinken te kunnen halen.
Verder zijn de kamers met een vides niet erg kindvriendelijk, geen traphekje en spijlen die erg ver uit elkaar staan en waar kleine kindjes zo doorheen kunnen.
Het kinderbedje is bij ons 5 keer vervangen, omdat de bedjes van slechte kwaliteit waren en de bodem gewoon doorzakte.
Ook werd pas na een opmerking het bed op de vide geplaatst, eerder stond er een houte bed langs het twee persoonsbed waardoor je helemaal geen ruimte hebt op de kamer.

De kinderstoelen in het restaurant zagen er ook slecht, scheuren, vies, afgebroken enz.
Het eten was erg eentonige vooral voor de kids, steeds maar 3 bakken. 1 pasta, 1 friet en eentje wisselend met kipnuggets/ worstjes/vissticks.

"All inclusive????"
Manuela
Onderkomens
8-8-2011 Hoezo All inclusive? Eerst krijg je te horen dat je moet betalen voor de ligbedden op het strand. Ook handdoek leggen voor de zon op is. Misschien horen bij het all inclusive-pakket ook de vliegtuigen die laag over vliegen, wanneer je op het strand ligt?Dan nog de bar binnen in het hotel, is tegen betaling. buiten aan het zwembad, rijen dik mensen voor de bar! Even lekker uitzakken op het terras bij de strandbar aan het einde van de middag...? Vergeet het maar, wegwezen, want dit wordt klaargemaakt voor de eters die een Vip-arrangement hebben?! Nee, voor ons nooit meer! Prijs en kwaliteitverhouding, ligt ver uit elkaar. Het geld is hier blijkbaar al verdient en het succes van dit hotel, komt waarschijnlijk uit het verleden. Kamer wel ok, wel erg harde bedden, veroudert sanitair. Schoonmaak ok. Eten ok, maar geen pizza-punt te vinden voor de kids in de snacktijd. Dit waren restanten van de lunch! Animatie doet zijn best, maar kan weinig met de beperkte middelen waarover ze beschikken.

"TO, dacht 't niet. Wat een waardeloos hotel!"
revanbergem
Onderkomens
6-8-2011 Aqua beach club is een verzamelnaam van drie hotelcomplexen. Dit hotel gewoon niet boeken. Op de website van TO staan foto's van het naastliggende aquapark. Dat staat los van het hotel en kan je gewoon apart betalen. Er wordt echt een verkeerde indruk gegeven van het hotel. Noem even de minpunten:
- iedere minuut komt er een vliegtuig heel laag over
- kamers zijn sober ingericht en vies, veel kakkerlakken aanwezig
- Lawaaierig. Midden in de nacht zijn de russen nog aan het schreeuwen etc.
- Restaurant: rommelig, onvriendelijk personeel en niet altijd even goed eten
- Geen viersterren hotel

Kortom: laat de inkoop van TO eens haar best doen. Als onderdeel van TO kan je best wel wat eisen. Dat het hotel aan de zee licht betekent nog niet dat het dan helemaal perfect is. We hebben ons bij TO gemeld en onze ontevredenheid geuit. Dan wordt er gezegd dat we wel naar een ander hotel konden gaan, maar moesten wel even 1100 euro bijbetalen. Dit hotel niet boeken dus!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Aqua Beach Club bij:

met een groep, Mei 2011
"Super animatie"
Miranda
11-5-2011 Wij zijn net terug van dit complex.
Het ligt in de niddle of nowhere.
Het personeel was op een goede dag vriendelijk andere dagen weer niet.
Het eten was prima de keuze was ruim genoeg.
De snacks daarentegen waren de overblijfselen van de lunch en het diner.
Het aquapark is wel leuk maar als je er 1 keer geweest bent dan heb je het wel gezien.
De animatie was echt super !!!
Vooral Billy,Dex,Judit en Vera waren geweldig leuk.
De kamers waren netjes en schoon en de handoeken werden 6 keer per week gewisseld.
Wij hebben een leuke vakantie gehad maar 1 week was wel lang genoeg

met jonge kinderen, Mei 2011
"Leuk hotel voor kinderen"
laura
18-5-2011 Wij zijn van 10 mei -t/m 17 mei een week naar Aqua beach hotel geweest. Wij hadden geboekt voor Matoula pas toen wij de kamer in kwamen zagen we dat we nietr in Matoula zaten mar in de Family kamers. matoula was gesloten waarom? geen idee. maar de family kamers zagen er goed uit werden goed schoon gemaakt misschien beetje kaal qua aankleding. Hotel ligt wel ver afgelegen dichtsbijzijnde pinautomaat is 30 min lopen. Ook zijn er geen winkels in de buurt op 2 kleine supermarkten na. Waterpark is leuk niet erg groot en was maar open van 10-14.00 uur. Eten was wat eenzijdig maar wel voor ieder wat wils dus was goed te doen. De main bar in het hotel is niet all inc daar betaal je gewoon voor je drankjes.. Voor de kinderen is er genoeg te doen de meiden van kids club veel voor de kinderen ook zijn er 2 speeltuintjes voor de kinderen. Een nadeel is wel dat er in de family kamer in totaal maar 2 stopkontakten waren. Wilde je TV kijken dan moest je de koelkast er uit trekken en andersom.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Wat een gezeur van sommige mensen"
sonja heino troy il...
Onderkomens
26-8-2011 wij gaan hier nu al 6jaar heen, 2xper jaar en het is gewoon super en 2 speeltuintjes hoe kom je erbij er zitten er al 4 om het gebouw heen dus schijnbaar wordt er niet goed gekeken, het eten is ook goed en ja in het buiteland is het altijd wat kouder het eten maar dat is overal een tip roer door de bakken heen als je gaat eten onder is het wel warm/heet. wij gaan lekker weer 1 september en kunnen niet wachten.
blue bay here whe come