Tips over Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort**** in Trianda / Ialyssos | Zoover

Tips Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort****

Xenofondos str., 85101 , Trianda / Ialyssos

3 tips van Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort****

30-12-2010
klaas

Lees alleen recente beoordelingen!!! Beoordelingen van jaren geleden zijn wellicht niet meer van toepassing

23-8-2010
monique

De koffie die inbegrepen is bij het all inclusive concept vinden wij persoonlijk niet zo heel erg lekker. Bij de Irisbas bij hotel Blue Bay schenken ze Illy koffie, heerlijke koffie. Er is cappucino, ijskoffie en gewone filterkoffie. Helaas wel tegen bijbetaling maar echt een tractatie voor een echte koffieleut.

25-7-2010
Rene

Probeer iets mee te nemen van een matje of iets wat je op het matras kan leggen,bij de meeste bedden voel je de veren.
Laat je hierdoor niet ontmoedigen.Wij (gezin met 2 jonge kinderen)hebben hier in 2009 de vakantie van ons leven gehad.

Nog een tip:Trek je niet teveel aan van negatieve beoordelingen,we zijn erachter gekomen dat ze vaak niet kloppen of erg overdreven zijn.Een geslaagde vakantie maak je zelf,en dat kan zeker in dit hotel.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip