Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort**** in Trianda / Ialyssos Griekenland beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.143 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Trianda / Ialyssos > Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort****

Beoordelingen Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort****

10 februari 2012

6,5
6,7
4,5
5,7
6,5
T complex en zwembad

Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort scoort een 7,0 uit 10, op basis van 1171 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort**** in Trianda / Ialyssos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 646 vakantiefoto's van Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort**** vinden. Je kunt 7 video's van Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Vakantiepark Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort**** met andere accommodaties in Trianda / Ialyssos.

1157 beoordelingen over Aqua Beach Club Sunland - Blue Bay Resort****

met jonge kinderen
GA ER NOOIT HEEN
wit
Onderkomens
18-1-2012 Ga er nooit heen in de maanden juli en augustus.

Vorig jaar zijn wij er geweest en echt nooit meer.

Eten zeer slecht en koud, verder is het erg smerig en zijn ze zeer onvriendelijk.

Complex bestaat uit 3 gedeeltes, bij het hoofdgebouw is er van alles te doen, maar lig je op elkaar zowel in het water als daarbuiten, Veel te weinig ruimte. Bij het andere bad moest je ver lopen voor drank.

Voorheen waren het 3 hotels, nu opgekocht door 1 eigenaar,en deze begrijpt er echt niets van.

Wij waren niet de enige die klaagden, verder waren er veel russen. Vreselijk volk.

met jonge kinderen
Kleine maisonette zonder zeezicht
Marjas
Onderkomens
8-12-2011 Let op: brochure kidsworld geeft geen eerlijke informatie over glijbanen bij aquapark. Er staat dat je vanaf 7 jaar van de glijbanen kan, maar dit is niet het geval, het gaat op lengte. Elke keer bij binnenkomst worden de kinderen gemeten.Let hier dus goed op en denk hieroverna voordat je boekt. Pas vanaf zo'n jaar of 10, min. 140 cm, mag je van alle glijbanen af, mijn zoon van 8 mocht dat dus dit jaar niet en had hier niet opgerekend. Doorgegeven aan kidsworld en zij hebben dit niet gewijzigd in nieuwe boruchure/site. Ook staat er bij maisonette zeezicht, ook dit klopt niet, er zijn geen maisonettes in matoula met zeezicht, dit geeft op zich niet, maar dan mag je het er ook niet bij zetten, staat wederom opnieuw op de nieuwe site. maisonettes schoon, maar erg klein en balkon waar je met 2 pers. nauwelijks kan zitten.
gelukkig maakt de dagelijks schijnende zon veel goed.

met vrienden, Sept. 2011
Geen 4 sterren
HenkvT
Onderkomens
4-10-2011 Door ervaren Rhodos gangers. Blue Bay kindvriendelijk hotel met goede animatie. Het eten is redelijk tot voldoende in een zeer rumoerige ongeorganiseerde grote eetzaal. De all in formule klopt absoluut niet. Je krijgt je drinken in vieze afgekaagde bekers bij de bar aan het zwembad. De hoofdbar is gewoon het volle pond betalen € 6,00 voor n cocktailtje. Bedjes aan het strand gewoon € 3,00 n handoek € 3,00. In VIP restaurant is alles het zelfde als in het gewoon restaurant je mag alleen € 6,00 p.p. meer betalen. De Griekse avond op maandag ging wel, de BBQ was koud maar goed.Deze avond zit ook niet in het pakket en kost dus € 18,00 p.p. Zelf zijn wij geen all inclusief gangers en hebben dus vaak elders gegeten en gedronken De kamers waren netjes en schoon. vertoonde wel wat mankementen. Zwembad was goed. Blue Bay ligt te ver van trianda zodat je wel afhankelijk bent van je scooter bus of taxi. Absoluut geen 4 sterren, trianda of overig plaatsen hebben wel degelijk betere hotels.

met oudere kinderen, Sept. 2011
Misleidend
stel
Onderkomens
29-9-2011 Wij zaten in sunland; in de reisbrochuretouroperator...staat een misleidend plaatje.Het lijkt 1 groot park...maar niet heus !!
2 hotels Matoula en Bleu Bay liggen aan het strand,Bleu Bay een geweldig mooi hotel...Matoula lijkt ook mooi (ben ik niet ingeweest)..maar t strand is een zooitje..je ziet tegen een vuilniszooi op.Achter de hotels over de weg naast een parkeerplek is het grote zwembad met glijbanen (trekpleister op het plaatje),dan loop je een wegetje af met gebouwen wat niet is afgemaakt en allemaal troep langs de kant van de weg naar hotel Sunland....wat een armoedig zooitje lijkt vergeleken bij de 2 andere hotelsde helft is niet in gebruik bij de receptie en de koelkast bij de bar (zwembad) is leeg. Verder eten is prima en de bedden lagen goed.

Nee geen tweede keer
tineke
Onderkomens
7-10-2011 bij de receptie onvriendelijke mensen,het was zoiets van zoek het maar uit
het eten was keus genoeg.maar niet altijd warm.
de kamer was schoon,en vriendelijk schoonmaakster.
en dan al die verschillende kleuren bandjes om je arm de een mocht dit wel en de andere niet,heel raar.
en veel en bij sun beache zwembad kon je niet drinken, moest je vooraan drinken halen.
niet dat ik het erg vind om een stukje te lopen,maar dat is geen all inclused.verder klaag ik niet prachtige omgeving,en oud en nieuw Rhodos is prachtig,verder prima vakantie gehad

NOOIT MEER
kees de koning
Onderkomens
29-9-2011 ik ben afgelopen maandag terug gekomen .....we zaten in sunland een bijgebouw van blue bay....wat een verschikkelijk gebouw ....oud helemaal niet meer van deze tijd .....een badkamer waar je je kont niet eens kan keren ......koud eten alleen de frietjes werden heet aangeboden .....kinder menu`s staan ergens in een hoekje uitgestald .....nou ja kindermenu.....ik geloof niet dat de kids asperges als echt eten zien en zo af en toe een pizza puntje of kipnuggets of wat er op lijkt .....nee het eten was slecht en zeker niet variabel ......en als klap op de vuurpijl ...bar personeel wat niet aanwezig was of lekker op hun kont bleven zitten zodat jezelf je drankje in kon schenken .......oh ja er is 1+ puntje .......Het weer ......nee nooit meer blue bay cq sunland .....zonde van je gled .......Nooit meer

met jonge kinderen, Sept. 2011
Echt nooit meer!
danielle
Onderkomens
4-10-2011 Wij zaten in Matoula. Vorig week terug gekomen. Daar zelf heb ik niks op aan te merken. Kamers waren schoon, elke dag schone handdoeken. gewoon goed.
Maar verder.... Ik had via kidsworld geboekt. Plaatje is mooier dan het is. Aqua park is oud en niet bijzonder en geen all inn. wat wel op de site stond. Alles zit bij elkaar Matoula, sunland en hotel blue bay.
Blue bay is hoofd gebouw. Eten is koud en elke dag bijna hetzelfde! Kinderbuffet is er eigelijk niet. ja alleen patat. Persooneel is ook niet vriendelijk en niet behulpzaam. Drinken ook niet goed. Alleen vieze spuit limonade en drank ja, wodka, gin en ouzo. Animatie doet ze best. Ligbedjes bij het zwembad, moet je om 7 uur je handdoek neerleggen, anders geen plek. En nog 1 belangrijk punt. De Vliegtuigen! Vliegen om je oren! Je kan ze bijna aanraken!

Nooit meer
joost
Onderkomens
16-9-2011 club sunland. Kregen een heel kleine kamer boven op het hotel zonder uitzicht.
Konden hem gelukkig na veel praten omruilen.
Zijn er verschillende jaren geweest maar deze keer vonden we het sterk achteruit gegaan.
Konden eerst overal eten maar werden nu gewoon weggestuurd uit blue bay alsof we niet welkom waren. Ook bij het eten goed op de boorden letten want soms zitten de etensresten er nog aan van de vorige.
De bediening is wel erg vriendelijk in Sunland.

met een groep, 2011
Fijne vakantie
theo_bressers
Onderkomens
29-8-2011 We zijn hier geweest voor ongeveer 1 week, en we hebben er een fijne vakantie gehad. Het entertainment is goed, dus de kinderen vermaken zich er prima!
Ook de ligging is goed, het ligt namelijk redelijk dicht bij Rodhos-stad. Vooral het oude cemtrum is geweldig om te bezoeken. Het enige nadeeltje zou zijn dat er voortdurend vliegtuigen laag over komen vliegen, aangezien het vliegveld een eind verderop ligt. s'nachts hebben we daar niet zoveel last van gehad, aangezien het echte luchtverkeer overdag land. Het eten is er goed, maar na een paar keer aan het buffet gegeten te hebben, besef je dat het steeds hetzelfde is. Er zit dus redelijk weinig afwisseling in het eten, maar stadjes als Trianda hebben ook wel wat eetgelegenheden, dus daarover hoef je je geen zorgen te maken.

met vrienden, Aug. 2011
Prima hotel
niki
Onderkomens
2-9-2011 Wij hadden het Blue Bay hotel geboekt, prima familie kamer met nieuwe matrassen op de bedden, prachtig uitzicht over de tuin en de zee. Personeel is zeer vriendelijk
als je zelf ook vriendelijk tegen hun bent. Ze wisten allemaal na een dag wie we waren en groeten iedere dag en maakten een praatje en vroegen ons of we het naar ons zin hadden. Zeer schone kamer en het eten vonden
wij ook prima, je kunt altijd wel iets kiezen wat je lekker vind. Het animatie team
was geweldig. Wij hebbben het geweldig naar ons zin gehad.

6,6
6,7