Hotel Meliton*** in Theologos / Tholos Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Meliton*** Theologos / Tholos

Beoordelingen Hotel Meliton***

Theologos, 85106, Theologos / Tholos
Hotel Meliton scoort een 8,0 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Meliton***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Meliton*** in Theologos / Tholos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Meliton*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Meliton*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Meliton*** met andere accommodaties in Theologos / Tholos.

17 beoordelingen over Meliton***

6,5
"Fantastisch!"
hylkekoers
11-9-2011 Wat een mooi hotel in Tholos, gratis minibus naar het strand, gatis WIFI-internet, all-inclusive formule prima in orde, schone kamers, zeer vriendelijke eigenaren met evenzo aardig en servicegericht personeel. Wat een rustige omgeving om bij te komen! Eten is prima, niet zeer uitgebreid, maar dagelijks vers! Griekse avond, Karaoke en filmavond 1x per week. Mensen die hierover klagen, wonen thuis in een villa met bediening. Met dank aan Yvonne en Frenkel voor een gezellig samenzijn.

met vrienden, Juni 2010
"Aanrader"
Peter
31-7-2010 Dit hotel is een aanrader voor mensen die rust zoeken en een goede en vriendelijke
ontvangst en omgeving waarderen.
Wij zijn in juni 2010 geweest. Prima plek.
Eten,drinken,kamers alles prima.
Dimitri en zijn gezin en personeel willen het je graag naar de zin maken.
Voor jonge kinderen is het niet een super locatie.

"Geweldig"
joke
1-1-2009 Wij zijn hier in sept 2008 11dagen geweest en hadden een supervakantie.
Als je er op uit wil dan pak je de bus of huurd een auto.
En wil je lekker luieren dan ben je hier aan het goede adres en wordt je heerlijk verwend.
Wij gaan zeker nog eens terug.

met partner, Okt. 2008
"Je voelt je erg welkom"
lapre
15-10-2008 Hotel is prima eten goed en voor die prijs geweldig.
Dimitri en zijn familie en staf staan echt klaar om iets voor je te doen. Een hard bed neem net als wij een stevig luchtbed mee. Een auto huren is zo gedaan en voor de kosten hoef je het echt niet te laten.
Er valt veel te zien, en met de auto ben je er zo.
Het was erg leuk om op donderdag avond de Griekse avond mee te maken echt door het personeel en Dimitri en zijn vrouw geweldig en het menu was dan ook speciaal Grieks.We hebben ook door deze vakantie leuke mensen ontmoet.
Wie weet dat we nog eens terug gaan, wie nog wil gaan volgend seizoen vooral doen en geniet.

met partner, Okt. 2008
"Enorm genoten"
hugo en joke
13-10-2008 Wij hebben een geweldige vakantie gehad in hotel Meliton.
Wij wisten van te voren dat het ver van het strand en het centrum lag.Dus daar hoef ik dan ook niet over te klagen.Want als je dicht bij alles wil zijn moet je hier niet naar toe gaan.Het ontbijt was eenvoudig maar goed. De lunch en het avondeten vonden wij erg goed. Er was elke keer wel weer wat anders.De gastvrijheid van Dimitris en zijn vrouw en de rest van de staf vonden wij geweldig.
Voor kinderen is er weinig te beleven.
De bus naar Rhodos stad stopt s'ochtends rond 10 uur voor het hotel en voor 2 euro 50 ben je in het centrum van Rhodos stad en je kan de hele weg er naar toe zitten.
Als het aan ons ligt komen we zeker nog eens terug op dit gezellige en rustige stekje op Rhodos.
Hugo en Joke

"Perfect gezien de prijsverhouding"
Eveline
24-9-2008 Het hotel wordt zeer goed onderhouden en het personeel is erg behulpzaam. Het eten is warm en er is genoeg keus en elke keer wat anders. Alleen het ontbijt is standaard. Het strand is aan te lopen, maar er is ook een hotelbusje die 2x in de ochtend op en neer rijdt. Verder stopt er 1x per dag een bus bij het hotel die naar Rhodos stad gaat. Wil je eerder of later weg, dan kan je ook naar de hoofdweg lopen (500m.). Je zit ook maar 8km van de vlindervalei vandaan. Zeker de moeite waard. Al met al een heerlijke vakantie gehad. Als je niet elke avond op pad wilt, zul je hier een super vakantie hebben.
Mvg. John en Eef.

"Gaat wel"
Kelly en Andrea (Am...
5-10-2008 Bij aankomst doet dit hotel vermoeden dat het kwaliteit heeft, gezien de mooie lounge van het hotel, heelaas kwam die droom tot een abrupt einde toen we de kamer kregen of was het bezemkast???zonder uitzicht. De andre kamer die we toen kregen toegewezen was niet veel beter:( irritante afzuiger van de keuken was het uitzicht en de bedden en het meubilait is zeer aan vervangen toe. Buiten de kamer om is het hier prima toeven qua prijs kwaliteit verhouding(320euro allincl.) Het eten: onbijt zeer simpelham ,kaas en jam en die vieze houdbare melk werkelijk niet te vreten die kaas en ham. daarin tegen waren de lunch en diner goed verzorgt en gevarieerd! verder is Rhodos voor z`n historische culturen zeer intressant en hier is er veel te vinden mooie stranden heerlijk weer slecht onderhouden golbaan van Rhodos werkelijk schiterend gelegen aan zee maar door het heerlijke droge en warme klimaat leuk om te spelen, voor mij was het helemmal top deze vakntie

"Onverwacht goed!!!"
Marinus Smegen en R...
1-10-2008 Er is maar één keer plaats voor een eerste indruk. Onze eerste indruk was goed en is na 11 dagen verblijf juist gebleken. Een persoonlijke ontvangst door een enthousiaste eigenaar in een keurig nette receptie zonder overbodige toeters en bellen. Persoonlijke aandacht en inzet van alle medewerkers in een keurig en netjes verzorgde en schoongemaakte omgeving (kamers, eet-, bar- en ontspanningsruimte, tuin en zwembad). Met het goed verzorgde en afwisselende ontbijt-lunch en dinerbuffet en met barpersoneel dat weet waar het voor staat, is het eten en drinken hier ook prima geregeld. Je voelt je hier als vakantieganger echt een welkome gast. Met de minibus als taxi van de eigenaar paraat, met de busstop voor de deur en met een auto/scooter te huur aan de balie is ook Rhodos gemakkelijk te ontdekken. En dan voor ons als een onverwacht fijne extra, de bijzonder prettig doorgebrachte uren met onze vakantievrienden Annet, Hans, Anne-Marie en Franky. Bedankt iedereen.

"Geweldig"
Franky en Anne-Mari...
24-9-2008 We hebben een heerlijke tijd gehad. Lekker gegeten volop te drinken. Vriendelijk personeel, vooral de eigenaar doet alles om het zijn gasten naar de zin te maken. De vakantie is zeker geslaagd door onze vakantievrienden. Annet, Hans, Marinus en Roelie. Bedankt.

met oudere kinderen, Juli 2008
"Leuke vakantieplek"
Marjo
22-7-2010 het hotel is ver afgelegen, maar met het hotelbusje of de lijnbus kan je overal naartoe. De eigenaar en familie doet alles om het je naar de zin te maken. Het eten is niet heel uitgebreid, maar wel afwissellend en lekker klaargemaakt. Wij hebben hier in ieder geval genoten.