Hotel Doreta Beach**** in Theologos / Tholos Griekenland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Doreta Beach****

6,7

29 mei 2012

Hotel Doreta Beach**** Theologos / Tholos

Beoordelingen Hotel Doreta Beach****

THEOLOGOS , THOLOS, 85106 , Theologos / Tholos
Hotel Doreta Beach scoort een 7,4 uit 10, op basis van 224 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Doreta Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Doreta Beach**** in Theologos / Tholos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 205 vakantiefoto's van Hotel Doreta Beach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Doreta Beach**** met andere accommodaties in Theologos / Tholos.

215 beoordelingen over Doreta Beach****

met vrienden, Sept. 2011
"Hier niet meer"
sijben
5-1-2012 Bar personeel gaat wel alleen moet je lang wachten op een drankje.
Je moet er voor in de rij staan.
Dit is `s avonds zeer vervelend ook omdat jeer verder weinig anders te doen is in de omgeving.Het eten was niet slecht alleen wat op was werdt soms niet meer aangevuld.
ik had liever wat meer betaald voor wat beters , dit is voor ons ook een les.

"Leuk hotel kom er nog wel eens terug"
Henk
28-2-2012 Ben hier in aug 2011 geweest en heb er wel een goed gevoel bij. Enkele opmerkingen. De bar aan het zwembad is vies en er werken jonge gasten die meer bezig zijn mat klieren onderling dan met zijn werk. In het restaurant is er best wel variatie met het eten en daar is goed personeel aanwezig. De animatie is ok. de hele dag door is er wel iets te doen. En ook met de bus naar Rhodos stad is voor een keer leuk. Het vliegveld is maar 10 minuten. Van de laag overvliegende vliegtuigen heb je geen last. De kamer was ook netjes en goed schoon.

"Beter dan de resencies weergeven"
martin
1-8-2011 Wij hadden met een ander stel 2 kamers gekregen op de 5e verdieping.Kamers waren geheel gerenoveerd en zelfs voorzien van een bad met een whirpoolfunctie.
De kamers worden iedere dag schoongemaakt en linnen en bedlakens worden ierder dag verschoond.
Eten was goed en er was een ruime keuze.
Het entertaimentteam is iedere dag druk in de weer om het iedereen naar zijn zin te maken.
Het strand bestaat uit kiezelstenen en waterschoenen zijn zeker aan te bevelen.
Tijdens ons verblijf is er een nieuwe badmeester aangesteld en dit had meteen effect op het bezet houden van de bedjes.
Er is nu een nieuwe regel:
Iedere dag om 18.00 uur worden alle bedjes opgestapeld en niemand mag meer bedjes reserveren.Liggen er wel handdoeken op worden deze zonder pardoen verwijderd en op een hoop gegooid.
De volgende dag vanaf 08.00 uur precies en niet eerder, heeft iedereen de gelegenheid om een bedje te pakken en een plek te zoeken.
Op deze manier heeft iedereen een faire kans.

"1. "
Sanne
24-7-2011 Vandaag terug gekomen van Tholos.
Prima hotel, goed eten, goed zwembad. Eten smaakte goed, was veel keus maar wel vaak wat eentonig.
Zwembad grenst aan het strand. Hier liggen alleen mensen van Doreta Beach. Dus lekker rustig.
Prima entertaining voor jong en oud.
All inclusive is tot 23:00. tot die tijd kun je drinken bestellen.
Zwembad was overal erg diep. Laagste punt was op een paar vierkante meter 1.60m.
verder zeker meer als 1.80. Voor de kinderen was een apart bad, maar deze zwommen ook onder toezicht in het grote.
Op het strand zijn veel grote stenen, neem dus schoentjes mee. Deze zijn erg handig.
Verder kun je na het avondeten nergens meer snacken, alleen nog maar drinken.
De ligging geef ik een 8, omdat het 10 minuten rijden is vanaf het vliegveld en dicht aan het strand ligt. Tegenover het hotel ligt een supermarkt.
Verder in de omgeving is er weinig te zien.
Met 'n bus kun je naar Rhodos stad, voor 2 euro.
Hier kun je goed winkelen en is erg groot.
Van de laag overkomende vliegtuigen heb je geen last, ze maken iets geluid, maar zeker niet vervelend.

Enige nadeel;
Iedereen reserveert eigen bedjes aan het zwembad. De handdoeken blijven hier 's nachts op liggen.
In het hoogseizoen is het erg druk, dan kan het zijn dat je de eerste dag gewoon op het gras moet liggen en 's avonds na het eten even opzoek moet gaan naar een bedje.
Verder heb ik niet gezien dat de handdoeken eraf werden gegooid, dus dat is wel fijn.

Verder veel Nederlanders, Duitsers, Noren, Zweedse etc.
Maar geen last van gehad.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prima hotel voor 10 dagen!"
Martin plus 2 kids
16-7-2011 Prima hotel, leuke ligging, Russisch personeel wel erg humeurig maar Grieks personeel erg vriendelijk. We hadden een niet-gerenoveerde kamer die eigenlijk te klein was voor 3 personen maar voor 10 dagen best te doen. Eten beetje eenzijdig maar wel lekker. Tholos als plaats stelt niets voor en taxi's zijn redelijk aan de prijs: enkele reis naar Rhodos stad e.24,- en dat tikt behoorlijk aan als je een paar keer weg wilt. Gasten vnl. Engels, Nederlands en Russisch en de sfeer was prima.
Ligbedden langs het zwembad en op het strand waren altijd bezet: het bekende, irritante handdoekjes neerleggen en vervolgens de halve dag wegblijven. Maar al met al best voor herhaling vatbaar!

"Veel gekregen voor weinig geld"
de Geluksvogels
15-7-2011 Al met al een prima vakantie gekregen voor het geld wat wij betaald hebben.
3 weken van te voren Maissonette geboekt maar een veeeel luxere kamer op de derde verdieping gekregen. De kamer was echt top en de badkamer groot met aparte douche en een bubbelbad. Het eten is inderdaad bedroevend maar wel te doen voor een week! Behalve het eten hebben wij verder niks te klagen maar dat is persoonlijk want we hebben meer gekregen dan wat we eigenlijk geboekt hadden. Volgend jaar wel gewoon weer all in naar Turkije!

"Meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding!!!!!"
carla
1-8-2011 wij hebben 2 weken verbleven op de 3e verdieping, klasse kamer!
wij hebben ons prima vermaakt, het entertainmentteam krijgt van ons een 10!
net hotel, fijn groot zwembad, na nieuwe regel voldoende bedjes, pal aan de zee, helaas kiezelstrand, goed eten, lekkere drankjes, wel druk aan de bars, over het algemeen aardig personeel, op een uitzondering na natuurlijk!
de omgeving is rustig maar dat kun je lezen in de reisgids en was dus geen verrassing. Rhodosstad is aan te bevelen en met de bus te doen, helaas staaktte bij ons de taxi dus was het wel druk in de bus. we hebben een auto gehuurd en zo het eiland verkend.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Rodos prachtig eiland"
fam..duursma
30-8-2011 wij zijn hier eind juni 10 dagen geweest..en zo te lezen hebben ze wat aan het probleem bedjes reserveren gedaan...goed zo...wijzelf hebben daar geen hinder van gehad..
meen de bus naar rodosstad...kost je 2 a 3 euro een enkeltje..ZEER de moeite waard..wij hebben 1 dag een auto aan te overkant gehuurd..susuki jimmy..voor 40 euro tewijl het in het hotel 90 kost..wij vonden het kiezel strand 3x niks..(strand was smerig,,lag vol met gedroogd wier,bekertjes,vuil etc.etc.)(misschien is het nu opgeruimd?)hebben daar dan ook niet gelegen..aan het zwembad dus..erg mooi groot zwembad...en bovenal schoon.geen haar zien drijven..eten..ach..voor 420 e all in p.p voor 10 dagen valt er weinig te klagen toch..vond het wel goed elkedag andere gerechten.e.a kon je nog naar de spagettie kraam..en iritante "Bassie"..is een schatje...was vet blij als je bleef wachten,zodat ie je naar een tafel kon brengen..dat mannetje zagen we om half 2 snachts nog rond lopen,dus respect voor em..

"Gezellig!"
Anna
21-7-2011 Ben samen met mijn vriend 10 dagen geweest. We hebben het erg naar onze zin gehad! Het hotel is prima (voor die prijs) en ik vond het eten ook prima. (Je moet gewoon niet iedere dag ALLES opscheppen!) Ontbijt was iets minder.
Wij hadden een scooter gehuurd. Dat is zeker aan te raden! Via de reisorganisatie kostte dit €90,- voor 7 dagen en hij reed 1-25! Rhodos stad ligt op +/- 35 min. met de scooter en verder hebben wij veel stranden aan de andere kant vh eiland bezocht. (Wel een eindje rijden maar dan heb je ook wat! Prachtige zandstranden met een rustige zee). De stranden aan de westkust (waar het hotel ligt) zijn namelijk kiezelstranden. Met waterschoentjes wel goed te doen hoor en bovendien prachtige zonsondergang! De cocktails bij de bar zin lekkerrrr! Neem de Doreta dream!!

met oudere kinderen, Juni 2011
"Prima hotel"
Familie uit Twente
6-7-2011 Prima hotel met vriendelijk personeel.
Ligging was bij ons bekend dat er weinig te doen was.
Wij maakten gebruik van openbaar vervoer /of taxi om naar andere stadjes te gaan.
Dit alles tegen redelijke prijzen.
De grootste ergernis is het reserveren van ligbedden bij zwembad/zee.
Je had alleen kans op een ligbed als je meedeed aan de gekte die maakte dat als je wegging je gewoon de handdoek moest laten liggen voor de volgende dag.
Sommige vakantiegangers werden zelfs agressief en weer anderen gooiden gewoon de handdoeken eraf en namen de bedjes mee.
Jammer dat het hotel hier niets aan deed.