Vakantie Beoordelingen Theologos / Tholos Rhodos vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Theologos / Tholos

3,8
5,3
5,8

28 mei 2012

Theologos / Tholos

Beoordelingen Theologos / Tholos

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Theologos / Tholos. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Theologos / Tholos. Ben je zelf op vakantie geweest naar Theologos / Tholos? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Theologos / Tholos scoort een 6,3 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 5 Appartementen, 3 Aparthotels en 9 Hotels in Theologos / Tholos. Op Zoover vind je bovendien 14 vakantiefoto's van Theologos / Tholos. Je kunt 1 video van Theologos / Tholos bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Theologos / Tholos. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos.

22 beoordelingen over Theologos / Tholos

met een groep, Okt. 2011
"Nooit meer"
C.J.N. Molenaar
Sfeer
19-10-2011 Er is werkelijk niets te beleven, we hebben 4 dagen een auto gehuurd maar dan heb je het eiland van onder tot boven helemaal gezien.
Rhodos stad en Lindos zijn wel heel leuk

met vrienden, Sept. 2011
"Nooit meer"
sijben
Sfeer
5-1-2012 In Theologos is gewoon weg niks te beleven het noemen niet waardt.
Een goed restaurant en dat is het.
Verder kun je alleen naar Rhodos

"Niet bijzonder"
Stefan en Daisy
Sfeer
1-10-2011 Wij zijn tijdens onze vakantie op Thassos naar het dorpje Theologos geweest.
We hoorden iedereen hierover dat het erg mooi moest zijn.

Persoonlijk vond ik er niet veel aan, het waren hele smalle straatjes, en echt heel gezellig vond ik het er ook niet uitzien.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Klein dorpje met wat winkeltjes"
Jolanda
Sfeer
1-3-2012 zeer rustig, af en toe komt de bus langs. Wel wat lekkere restaurantjes gevonden daar

"Alleen het strand stelt iets voor."
Haico Niele
Omgeving
7-11-2009 Alleen het strand stelt iets voor. Theogolos is een gehucht waar niks te beleven valt. Faliraki is veel leuker.

met oudere kinderen
"Rustig"
fam. Hendriks
Omgeving
3-9-2009 Theologos is vrij rustig er valt weinig te beleven of te zien, tegenover Doreta Beach waar wij verbleven waren een paar winkeltjes en autoverhuurbedrijven. Deze mensen zijn wel erg vriendelijk en behulpzaam. voor de drukte en veel winkeltjes moet je echt naar Rhodosstad, super gezellig!!

Familie, Aug. 2008
"Niks"
Fam de Lint
Omgeving
24-8-2008 Niks te doen,stelt weinig voor als dorpje.
Je moet vervoer hebben om wat te kunnen zien.

met oudere kinderen, Juli 2008
"Een beetje saai"
fam. Bolman
Sfeer
1-7-2010 Tholos is een klein en een beetje een saai plaatsje, we hebben wel lekker gegeten in de gezellige kleine eettentjes.

Ineke
Omgeving
3-1-2008 Als je rust zoekt zit je hier perfect. Op het strand heb je plek genoeg en een fraai uitzicht op de Turkse kust in de verte. In het dorp, links en rechts van de 'snelweg' langs de kust is weinig te beleven dan een paar winkeltjes. De bewoners zijn wel supervriendelijk. Er is een busverbinding naar Rhodos Stad en voor een paar tientjes per dag kun je een auto huren en het eiland verkennen (Zeer de moeite waard!)

mub
Omgeving
6-8-2007 van een klein plaatsje moet je nooit veel verwachten in alle brochures kun je zien dat het 20 km van rodos stad af is maar voor 30 euro kun je voor een dag een auto huren terwijl een taxi retour 40 kost en een groot voordeel is dat je binnen 10 min op de luchthaven bent!