Hotel Semiramis*** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Semiramis*** Rhodos Stad

Beoordelingen Hotel Semiramis***

18 John Metaxa, 85100, Rhodos Stad
Hotel Semiramis scoort een 7,7 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Semiramis***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Semiramis*** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Hotel Semiramis*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Semiramis*** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Semiramis***

"Fantastisch"
Bas
30-9-2011 Geweldige vakantie gehad mede dankzij dit hotel.
Zeer nette kamers die iedere dag worden gepoetst en waarbij ook de handdoeken en het beddengoed werd verschoond.
Het eten was ook goed te doen, alleen waren wij het de laatste 2 dagen wel beu en zijn we elders gaan eten maar de kwaliteit was goed en zeer afwisselend.
Korte afstand van het strand/barstreet/nieuwe en oude stad. Enig klein nadeel was het kiezelstrand, wil je naar een mooi strand pak dan de bus (2,20euro) naar Kalithea. Hier hebben wij een mooie baai bezocht waar het rustig was en het water helder was met veel koraal en vissen.

Zeker nog een keer!!

"Goed hotel"
Wim
30-9-2011 Deze week teruggekomen van 10 dagen Rhodos in hotel Semiramis
Prima vakantie gehad in dit hotel
Er is altijd wel iets aan te merken door sommigen mensen
maar ik heb het er goed naar mijn zin gehad
Eten is goed diner niet altijd even warm maar lauw opgediend wat een klein minpuntje is
Verder goede service van het over het algemeen vriendelijk en behulpzaam personeel
Mooie kamers die iedere dag schoon gemaakt worden
Douche misschien wat klein maar ik sta niet de hele dag in de badkamer
Mooie ligging vlakbij het strand en oude stad
Kortom een goed hotel ga er nog wel eens terug

met vrienden, Juli 2011
"Geweldig hotel"
kevin mooren
27-7-2011 wat een super hotel is dit met super vriendelijk personeel je word goed geholpen door het personeel.
Alleen het personeel in het restaurant haalt alleen soms erg vaak snel het bord voor je neus weg.
Het eten was overigens best goed te eten alleen soms lauw en niet goed op smaak gebracht maar verder prima ook het ontbijt was goed te doen en ook best uitgebreid.
De kamer was super netjes iedere dag word het schoon gemaakt en krijg je nieuwe handoeken alleen enig minpuntje vond ik net als alle andere de douche erg klein maar dat vind ik niet zo erg omdat je er toch niet veel bent.
ik ga zeker er nog een keer terug.

Dus zeker een aanrader om er naar toe te gaan.

"Fantastisch hotel"
sannemar
1-9-2011 Een fantastisch hotel.
Snap de negatieve reacties niet.
Zoveel gevarieerd eten krijg je niet in Spanje.
Ook de ligging is goed.
En het is er super schoon.
Alleen de douche is wat klein.

met partner, Sept. 2010
"Goed, gezien prijs /kwaliteit"
guus
30-10-2010 Eind september /begin oktober 2010
Gezien prijs /kwaliteit een goed hotel. Kamers niet groot, maar erg schoon. Elke dag schone handdoeken en lakens. Prima ontbijt. Ligging op kwartiertje lopen van de stad en 100 meter van het strand. Beste kamers: met zeezicht derde verdieping of hoger.

alleenreizend, Sept. 2010
"Prima"
Debbie
9-9-2010 Mijn ervaring: Prima hotel, te bereiken vanaf de boulevard via een aardig hellende straat. Old town Rhodos, met zijn vele straatjes en winkeltjes, is op loopafstand, maar je bent wel eventjes onderweg via een langere, leuke wandeling over de boulevard, of binnendoor, door een van de drukkere straten.
Het hotel is me prima bevallen. Vriendelijke mensen. Het eten is natuurlijk geen haute cuisine, maar gewoon van alles wat met een redelijke variatie en ik vond het eigenlijk best lekker. De kamer vond ik ook prima, gewoon een eenvoudige kamer en fijn dat er een koelkastje aanwezig was. Smal balkon, maar wel kamerbreed. En door de constante wind was het niet bloedheet in de kamer, op het balkon of aan het strand. De douche in de badkamer is inderdaad klein, maar ja.. De kamer wordt iedere dag schoongemaakt en ik heb geen ongedierte gezien. Zwembad niet groot en niet diep, maar altijd wel een ligbed beschikbaar. Genoeg supermarktjes in de gehele regio. Ik heb i.i.g. een fijne week gehad!

"Heerlijke vakantie gehad"
Natascha van Vliet
30-9-2010 Wij kwamen 's avonds laat aan in Hotel Semiramis. Het was toen niet meer mogelijk om in het restaurant te eten en kregen daarom een lunch of avondeten op de vertrekdag aangeboden. De lift is erg klein en die hebben we dan ook alleen gebruikt voor de koffers. De kamer was schoon, maar er hing wel een lucht van sigarettenrook die er ook niet gemakkelijk uit ging. De kamer werd iedere dag schoongemaakt en er werden nieuwe handdoeken neergelegd. De airco op de kamer is heerlijk! De ligging van het hotel is fantastisch: dicht bij het strand en de stad, maar geen last van lawaai. Wij hebben iedere nacht rustig geslapen en de bedden lagen ook prettig. Eén dag hebben we met de quad Rhodos en omgeving verkend, dit is leuk om te doen en niet duur (25 huur + 10 euro benzine voor één dag). Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad!

"Lekkere vakantie"
Jorg en Maaike
24-9-2010 Ligging van hotel is dicht aan het strand en centraal genoeg om alles te kunnen belopen. Oude stad was een kleine 15 minuten lopen. Hellende weg vanaf hotel naar het strand kan voor mensen een probleem zijn. Zwembad was klein maar je kon er wel rustig liggen en voor wat verkoeling prima water. Service in het hotel was vriendelijk. Het eten was redelijk. Vaak lauw en niet echt super smakelijk. Ook niet slecht maar verwacht er niet heel veel van. Ook is het restaurant ook niet echt uitnodigend om lekker lang te zitten. Personeel is ook rap met alles voor je neus weg te halen. De kamers zijn schoon. Geen ongedierte gezien. De bekende douche is inderdaad een ramp. Klein en meeste water ligt naast de douchebak. Wel goede straal. Bedden waren ook minder. Vaak last van de rug. Verder hebben wij een lekkere vakantie gehad en was dit hotel een prima plek om de vakantie door te brengen.

"Mooi hotel"
johnny&fokkelina
22-8-2010 ja de douche is klein maar alles werkt
aico ,tv , wifi perfect
vooral op 5e verdieping mooi uitzicht
koelkastje op de kamer zeer makkelijk
schoon en iedere dag schone lakens en handdoeken
eten kan beter maar wel keus
vriendelijk personeel
als je er al met al niet zo veel eisen stelt is dit een prima hotel

met vrienden, Juli 2010
"Buiten en onderkant mooi de rest valt tegen"
martijn
9-8-2010 11 dagen Hotel Semiramis, 11 dagen wel iemand die wat te klagen had.
Zo viel er wat op te merken over de Airco, Tv, douche, het uitzicht, de grote van de kamer en nog het ergste het eten.
Dat had weinig variatie en was vaak lauw.
Schijnbaar zijn er mooiere kamers die gerenoveerd zijn, maar daar lagen wij niet. Dit hotel word aan geprijsd als een 4 sterren hotel, maar maak er maar 2 sterren van.
Het hotelpersoneel was deels best vriendelijk, dat kon je niet zeggen van het restaurant personeel.
De buitenkant en de hal ziet er niet verkeerd uit en buiten kan je op zich best leuk zitten(rijdt wel verkeer langs).
Het zwembad is maar klein, maar niet verkeerd om te relaxen en even af te koelen.

1 2 3 4 5 volgende