Hotel Parthenon** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Parthenon** Rhodos Stad

Beoordelingen Hotel Parthenon**

Anthoula Zervou Str., 851 00, Rhodos Stad
Hotel Parthenon scoort een 7,9 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Parthenon**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Parthenon** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Parthenon** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Parthenon** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

6 beoordelingen over Parthenon**

6,3
6,1
met vrienden, Sept. 2011
"Aanrader!!"
maggi
18-9-2011 wij zijn hier 10 dagen geweest met vrienden het Hotel is een echte aanrader
Alles ligt op loopafstand zoals: strand/zee, winkels, bars en taveerne,s het Oude Rhodos enz....
de douche is inderdaad wat aan de krappe kant maar verder is de kamer goed hoor lekker met airco wat wel prettig is
ontbijt was eenvoudig maar goed
Tzan de barkeeper was erg leuk sprak behoorlijk goed nederlands stond altijd voor je klaar
Al met al ik zal het iedereen aanraden!!!

"Redelijk voor twee sterren"
M en E
29-7-2011 De geboekte hotelkamer bleek met het balkon in het restaurant te zitten. De kamer was vies, en de douche lekte enorm. Koelkast werkte niet, meubilair beschadigd en gerepareerd met plakband. Nieuwe kamer gekregen met fikse bijbetaling, deze was schoner. Personeel is vriendelijk, en de ligging is erg goed. Al met al geen aanrader.

met partner, Mei 2011
"Super op alle gebied !!!"
Sonja en Frank
11-5-2011 Zéér vriendelijk onthaal en perfecte service. De 2 broers (Kaloudis en ?) doen er alles aan om je van dienst te zijn. Wat wij als minpunt ervaarden is dat de douche héél klein is. De laatste avond kregen we zelfs een fles wijn + glazen + kurkentrekker op de kamer !!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Parthenon** bij:

met vrienden, Aug. 2008
"Not all that!!"
Stefanie
20-8-2008 De ligging van het hotel is prima, binnen 5 minuten ben je bij het mooie(re) strand Aquarium.
De kamer is vreselijk, een tweepersoonskamer heeft een badhokje waar een gemiddelde volwassene zich niet in kan douchen. De bedden waren hard en de veren staken er door heen.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Het ontbijt stelt niets voor. Drankjes in het hotel zijn wel erg goedkoop.
Om een beetje te genieten van Rhodos kan je het beste de oude stad in gaan. Rhodos centrum is echt een bouwval op plekken. Straalt niet veel allure en stijl uit. Barstreet is leuk maar verwacht er niet te veel van.
Ik kom hier zeker niet meer terug, maar dat lag meer aan Rhodos stad dan aan het hotel. Dat valt nog enigzins te overzien....

"Super leuk en netjes hotel"
Erika en Ben
28-7-2008 Wij zijn juli 2008 in dit hotel geweest.
Super mooi hotel, alles was net gerenoveerd , het zag er heel netjes uit. De kamer is wel klein, maar je hebt alles wat je in een kamer moet hebben.
Het enige nadeel vonden wij dat de bedden hard waren en niet lekker lagen. Maar je vraagt bij de receptie een matrasje en je krijgt het en dan slaap je heerlijk!!!

De ligging is top, Je hebt alles op loop afstand zitten.

Ik vind het zeker een aanrader!!

jes
8-1-2006 wij hebben in dit hotel verbleven in oktober 2005.Er verbleven toen ook veel plaatselijke bevolking in het hotel. Het is in prima hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Enige nadeel was dat het zwembad toen gesloten was, maar veder niks dan lof over dit hotel.