Hotel Mediterranean**** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.559 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Rhodos Stad > Hotel Mediterranean****

Beoordelingen Hotel Mediterranean****

10 februari 2012

6,1
Indruk van de kamer

Hotel Mediterranean scoort een 8,2 uit 10, op basis van 126 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mediterranean****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mediterranean**** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Hotel Mediterranean**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Mediterranean**** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

120 beoordelingen over Mediterranean****

met vrienden, 2011
Super goed hotel en ligging
petra
3-10-2011 super goed hotel een aanrader vriendelijke personeel
eten super goed er is niet een ding dat we zeggen dat het niet goed was zeker gaan we terug naar dit hotel lekker overal in de buurt
voor ons een dikke 10 we zijn net een dag terug en heimwee

alleenreizend, Sept. 2011
Fantastisch hotel op een fantastische plek
Mevr.G.A.Van der Ve...
25-9-2011 Hotel Mediterranean is een fantastisch hotel, bestuurd door fantastische mensen
Vele medewerkers ken ik omdat ik er al zo'n 20 jaar kom.

Nooit meer naar dit hotel
Joep
18-9-2011 De kamer was klein, maar netjes en hygienisch. Het meubilair was gedateerd. Het personeel was onvriendelijk en de bediening in het kleine restaurant was chaotisch en gejaagd. Er was dagelijks keuze uit een vlees- en vismenu, dit was redelijk, er lag jammergenoeg altijd een plens saus eroverheen. Het saladebuffet echter was goed met veel keuze. De ligging van het hotel was goed, alles op loopafstand van het centrum en de haven.
Wij vonden het een sfeerloos middelmatig hotel, beslist geen 4 sterren waardig en wij komen hier ook niet meer terug.

Matig hotel.
Hans Rietveld
21-9-2011 Ligging tov oude stad is goed. Ontbijt is redelijk. Schoonmaak kamers is slecht. Veel linnengoed is aan vervanging toe. Het diner is een gehaast gebeuren. Het geserveerde eten is fantasieloos en saai. Smaakloos. Zeer kleine lift zonder airco. 3 sterren is nmm al te veel.

Degelijk hotel - super ligging
Sara
16-8-2011 Het hotel heeft een goede ligging. Een kleine wandeling en je bent zo in het centrum.
Kamers zijn bescheiden maar in orde. Het hotel is erg proper.
Het eten valt mee. Er is altijd wel iets wat je lust. Het eten is allemaal vers bereid.
Zwembad is klein maar erg schoon.
Op dit hotel valt echt niets aan te merken. Vooral de ligging is super en voor de rest is het een degelijk 4-sterren hotel.

Geweldige ligging
Henk en Kina
19-7-2011 Hotel is 4 sterren waardig, aardig personeel, gelukkig geen buffet, schoon en nette kamers, hadden zeezicht, perfect uitzicht, s'middags geen zon op het balkon "lekker" .Ontbijt goed, avondeten goed, voorgerecht in buffetvorm daarna bediening aan tafel, perfect. Geen verspilling door mede globegenoten. Tip: de lunch is kwalitatief beter dan het diner, ruilen kan in dit hotel. De koelkast is te gebruiken voor de eigen drankjes, wel driemaal een flesje water van het hotel gebruikt. Kortom een aanrader.

Tophotel met zeer goede ligging.
De Rhodosgirls
11-6-2011 een weekje in Rhodos met 4 vriendinnen en in dit hotel. SUPER!! Zeer vriendelijk en correct
personeel. Kamers met frontaal zeezicht super in orde. Minpuntje was wel dat de ijskast enkel mocht gebruikt worden om drank van het hotel te
koelen en te verbruiken.
Verder alleen maar positieve dingen. Ook de bar
met goed verzorgde cocktails verdient een extra punt.

met vrienden, Juni 2011
Hotel vóór en bediend dóór oude mensen
Mieni
8-6-2011 Zéér onvriendelijke ontvangst. Kamer met uitzicht op de keuken en kruin van boom.
Constant lawaai van de afvoer van de keuken.
Balie man was zeer onvriendelijk en wilde geen andere kamer geven. (was lang niet vol).
Nee, geen aanrader. Hotel voor oude mensen en je wordt bediend door zéér oud en meest onvriendelijk personeel. GEEN UITSTRALING

Prima, echt hotel, schoon.geen vreetschuur.
van V
23-10-2010 In oktober 2010, 8 dagen in dit uitstekende hotel vertoeft. Geboekt zijzeezicht, HP. Onze kamer was op de 5e verdieping(op het zuiden, volop zon). Kies je voor kamer met zeezicht moet je wel rekening houden dat je weinig of geen zon op je balkon hebt. Balkons zijn ruim genoeg voor 2 pers. Kamers: groot genoeg,wat overdadig gevuld met meubilair maar met prima bedden. Niet gehorig. Iedere dag schoonmaak (vriendelijk) met verschoning handdoeken.Uitgebreid buffet-ontbijt koud en warm. Koffie en thee wordt geserveerd. Dinner: 'vooraf' 0ok alweer zeer uitgebreid. Hoofdmenu: ' vis of vlees' en iedere dag afwisselend wordt geserveerd. En dat beviel ons zeer goed. Prima, soms wat paniekerig overkomend bedienend personeel, maar vriendelijk en hard werkend. In dit hotel geen gedoe bij het buffet-dinner of veel onnodig verkwisting van eten. Wij komen hier graag nog een keer terug.

Geweldig hotel
Truus en Anne-Marie
13-9-2010 Mijn moeder en ik zijn hier voor de derde keer geweest. Wat een vriendelijke ontvangst en wat een prima verzorging. Hotel ligt perfect t.o.v. de oude stad. Ontbijt vonden wij juist ontzettend uitgebreid. Hebben dan ook heerlijk genoten.

6,3

alleenreizend (1)