Appartement Mariette*** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 6.9 | Zoover

Appartement Mariette*** Rhodos Stad

Beoordelingen Appartement Mariette***

Them. Sofuli St. 20, 851 00 , Rhodos Stad
Appartement Mariette scoort een 6,9 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mariette***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mariette*** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Appartement Mariette*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Mariette*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Appartement Mariette*** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Mariette***

6,2
6,1
"Ruim appartement"
Kees en Lies
11-10-2011 Mariette ligt in een woonwijk aan een vrij drukke straat er wordt soms behoorlijk hard gereden. De kamers zijn ruim en er wordt 6 x p/w schoongemaakt. De keuken en badkamer zijn behoorlijk oud ons raam was aan de buitenkant dicht gemaakt met een gipsplaat dus weinig frisse lucht. Ik zou wel aanraden een airco te huren a 8 euro p/d dan kan je 's-snacht je ramen dicht houden heb je geen last van het verkeer of vliegtuigen. Receptie is open tot 15:00 uur en de dame is zeer behulpzaam en spreekt goed Engels. Op 200 meter is de supermarkt waar je alles kan kopen. Naar de oude stad is ongeveer 15 min lopen je moet wel een drukke weg oversteken en voor zebra's stoppen de Grieken niet dus let op. Taxi is niet duur wij hebben voor alle 5 euro per rit betaald.

"Heerlijk rustig op de heuvel"
Justus & Katty
5-9-2011 Er is nogal wat veranderd bij Marietta sinds de laatste beoordelingen.
Er is geen bar/snackbar meer. Waar voorheen de opgravingen plaats hadden staat nu een groot nieuw apaprtement gebouw precies naast het zwembad.
Alleen 's morgens is er een receptioniste en een schoonmaakster. De rest van de dag is er geen personeel. De kamer was ruim maar oud, de keuken nog ouder.
Wij zaten heerlijk rustig aan de zijkant van het gebouw. Zowel oude als nieuwe stad prima te bereiken (wel heuvel op/af). Taxi terug kost 5 euro en bespaard een behoorlijke klim. We zouden hier zo weer naar toe.

met partner, Sept. 2010
"Prima accomodatie!"
Véronique & Jeff
24-9-2010 Leuke accomodatie op een goede centrale plek (ongeveer 10 min. lopen naar zowel oude als nieuwe stad).

Leuk zwembadje erbij met (net genoeg) ligbedden. Zeer vriendelijke receptie, bijna elke dag prima schoonmaak.

Het nadeel van de ligging in een woonwijk vonden wij dat je redelijk veel drukke straten moet oversteken voor je bij het centrum bent. Daarnaast is de terugweg een behoorlijke klim, de heuvel op, die je na 10 keer wel een beetje zat bent..

Wij hadden een kamer (studio, lekker ruim) aan de zwembadzijde en hierbij totaal geen last van het verkeer van de weg-kant.

Rhodos-stad is verder erg mooi en gezellig (wel erg groot met de 2 stadsdelen). Zowel de stad als dit appartement kunnen wij zeker aanraden.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Mariette*** bij:

met vrienden, Sept. 2009
"Goede prijs kwaliteit verhouding"
cindy
10-10-2009 Hotel heeft goede prijs/kwaliteit verhouding. De kamer was ruim, eenvoudig, en er was een redelijk groot balkon. Basis faciliteiten als koelkast, waterkoker ook allemaal aanwezig. Vriendelijke kamermeisjes en receptie. Ze spraken alleen niet zo goed engels, maar we zijn in Griekenland niet Engeland! Min puntje waren de matrassen en om naar Rhodos oude of nieuwe stad te gaan toch 10 a 15 min lopen over drukke of juist donkere weggetjes. Strand is goed bereikbaar. Douche en bedjes zijn denk ik niet praktisch voor lange mensen maar wij zijn gelukkig maar klein.

met oudere kinderen
"Prima"
G en M
12-7-2009 Goed appartement vooral voor de lage prijs die wij betaalden. We hadden er niet veel van verwacht, dus viel het mee. Dichtbij de oude en nieuwe stad, ligt in een woonwijk. Geen probleem vonden wij. Prima uitgangspunt om Rhodos te verkennen. Zeer vriendelijk personeel. Knus zwenbadje. Appartementen wel een beetje oud, "griekse" badkamer= alles een beetje gammel.Airco vonden we duur en die heb je wel nodig (8 euro per dag).

met jonge kinderen, Juli 2009
"Simpel appartement"
Tess en Erik
11-7-2009 app waren schoon en de handdoeken werden vaak verschoond.leuk begroeidt met allerlei groen en bloemen.vriendelijk personeel,en de schoonmaaksters waren vriendelijk .het is een rustig complex met een gemoedelijke sfeer .iedereen gaat lekker zijn eigen gang .twee badkamers hadden wij ,vond ik wel luxe makkelijk met twee kinderen.zwembad was ook leuk en schoon.verder moet je er wel rekening mee houden dat je in een grote stad zit.naast een hele drukke weg .het is soms net de TT van Assen door lawaai van verkeer ,maar goed dat mag de pret niet drukken maar houd er rekening mee...rhodos was prachtig en goed te bekijken met een auto,op een scooter is het toch wel gevaarlijk om uit rhodos stad te rijden...richting andere plaatsen .al met al is het een leuk app en voor de liefhebbers dievan wat drukte houden een goede bestemming....rhodos stad het oude gedeelte is super ...en marriete met een auto een goede plaats

met partner, Juni 2009
"Eenvoudig app."
Jan en Yvonne Bolij...
28-6-2009 Er wordt iedere dag schoongemaakt behalve op zaterdag, ook vaak schone handdoeken en lakens, bedden niet super maar vallen mee. Wij zaten in een 2kamer app. beneden bij de ingang dus lekker koel. De kortste weg naar de oude stad is rechtsaf en dan links naar beneden alsmaar rechtdoor, alleen terug is erg klimmen dus een taxi kost maar 4euro. Wel lekker met een zwembad maar de ligstoelen zijn wel erg versleten. De receptioniste is wel vriendelijk maar spreekt geen Engels en weet niet veel. Toen wij om 22.30 aankwamen stonden we voor een gesloten deur, ze was er niet eindelijk na een kwartier kwam ze. Je krijgt ook weinig voorlichting. Wij waren even wat gaan eten en toen we terug kwamen was de deur op slot. Na enig roepen kwam er een jongen uit een kamer ernaast en die zei dat we de andere ingang moesten nemen die 'savonds open is, dat wisten we dus niet. Rhodos-stad is erg leuk vooral de oude stad. Tip: rest.Romeo veel keus en gezellig.

met partner, Mei 2009
"Prima app. mits je goed ter been bent !!!!"
Fam. van Zeben
19-5-2009 Een prima app. heel schoon. in een week zijn de bedden 3 maal verschoond en om de dag schone handdoeken. Personeel bijzonder aardig. In de straat rechts af een supermarkt op ong. 200 meter. Wij hebben een dag bijgeboekt. Kosten: tot 18.oo uur 30 euro daarna 40 euro. Wel een flinke klim vanuit Rhodos-stad naar het app. Veel verkeer langs een drukke weg. Ze rijden als gekken.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Geen 1e keus!"
k van eijsden
8-5-2009 tja.. de foto's beloven wat.. Maar "tuin" is rigoreus gekapt! Appartement ligt aan lawaaierige, zeer drukke weg. Bedden zijn keihard. Huisdieren in de vorm van piepkleine mieren en muggen.Warm water alleen als de zon geschenen heeft, dus in onze tijd helaas sporadisch..
Dode kat pal voor de deur wordt pas na 2 dagen verwijderd, leuk voor kinderen.. Appartement is wel schoon en handdoeken genoeg! Electra in douche hangt pal naast douchekop! Zwembad is mooi, maar ligbedden zijn oud en slecht, waardoor ongelukken ontstaan. Nee, voor ons geen 2e keer!

met partner, Okt. 2008
"Prima appartement."
Annelé van haver-To...
13-10-2008 Voor 2 personen kregen wij een groot appartement met 2 badkamers en aan beide kanten een balkon. Dit alles voor een heel lage prijs. Ook een gelukje dat we niet aan de straatkant zaten! Aan die kant nl erg veel lawaai vanwege het verkeer dat daar langs raast. Wij zaten wat meer naar achter met uitzicht op het zwembad. Personeel erg vriendelijk. Schone kamers en geregeld verschoning van handdoeken en beddengoed. Verder vlak bij de oude stad gelegen. ongeveer 10 min. lopen. Al met al een geslaagde vakantie.

1 2 3 4 5 6 volgende