Aparthotel Majestic*** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover

Aparthotel Majestic*** Rhodos Stad

Beoordelingen Aparthotel Majestic***

A. Zevrou 3, 85100, Rhodos Stad
Aparthotel Majestic scoort een 7,5 uit 10, op basis van 177 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Majestic***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Majestic*** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 113 vakantiefoto's van Aparthotel Majestic*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Majestic*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Aparthotel Majestic*** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

175 beoordelingen over Majestic***

5,9
6,2
met partner, Okt. 2011
"Netjes"
11sept
28-3-2012 goed verblijf, uitzicht aan de achterkant op leegstaand complex, wel rustig gelegen, en een groot balkon. Vlakbij de restaurants en bij de befaamde barstraat, echter wel ver genoeg om geen last te hebben, in maand oktober niet veel hinder van. zwembad wel aan de koude kant

"Dik tevreden !!"
Walther Heijnen
14-10-2011 Gisteren teruggekomen van 15 dagen appartement Majestic. Supervriendelijke mensen, Heleni en Mike zijn perfecte gastvrouw en -heer. Het appartement was schoon, heel ruim, had een goede douche en toilet, goede bedden. Er werd iedere dag, behalve zondag, schoongemaakt, er waren iedere dag nieuwe handdoeken en regelmatig schone lakens. Kleine probleempjes (kapot lampje, batterij afstandbediending) werden meteen opgelost. We zaten op de 6e verdieping van het gebouw met uitzicht op zee: prachtig !! Voorzijde is hotel, achter en zijkant appartement. Enige extra kosten: € 20,- voor 14 dagen kluishuur, geen airco nodig gehad. Er is geen koffiezetapparaat, dus thermoskannetje met filterhouder en -zakjes meenemen

"Prima zaak"
Bertus
30-9-2011 prima zaak kamers worden zeer goed schoongemaakt,ontbijt goed,
zeer vriendelijk pesoneel prijs-kwaliteitsverhouding Prima, Zeer goede ligging vlak bij zee 15 minuten lopen van de oude stad. Koptom een aanrader

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Majestic*** bij:

"Aanrader"
Adrie de Ronde
4-10-2011 wat een gezeur over die sleutels zeg, we legden ze in het mandje en de oude baas legde ze in het vak,ontbijt schijnt inderdaad niet geweldig te zijn,maar dat hadden wij niet.Personeel was wel vriendelijk,maar dan moet je het zelf ook zijn / het heeft een geweldige ligging,strand super dichtbij en de stad ook en het is erg schoon,in 15dagen 14 x schone handdoeken en 4x bed verschoond.

met vrienden, Aug. 2011
"Leuk hotel met goede cocktails in de bar"
Petra
31-8-2011 Hier 8 dagen 23-8/30-8 verbleven in een twee kamer app. Prima app, helaas wel hele harde bedden waardoor slapen niet helemaal comfortabel was. Schoonmaak uitstekend 6 x pw. behalve op zondag.
Wij hebben geen gebruik gemaakt van de airco, er staat veel wind waardoor je alleen maar de deuren van het balkon hoeft open te zetten. Binnen no time is het lekker afgekoeld. Door de vele jongeren kan het wel rumoerig zijn s' nachts.

Goede ligging, 10 a 15 min. van de oude stad (eten is daar duur!!) 2 min. van het strand af. wel veel wind maar niet hinderlijk.
Bar street eveneens 2 min. Hier heb je geen overlast van.

Excursietips:
-Bezoek de Acropolis van Rhodos rond zonsondergang. Heerlijke temperatuur en mooie fotomomenten;
-Lindos, oude tempel ook erg mooi
- Jungletour, DOEN, leukste excursie van de vakantie. Doe wel goede schoenen aan en neem waterschoenen mee!! Grote handdoek niet nodig.

"Prima hotel voor een eenvoudig budget"
Rico
15-8-2011 Hotel wordt in de zomermaanden inderdaad druk bezet door uitgaande jongeren. Weinig last van gehad. Geluidsoverlast is minimaal. Kamers zijn zeer eenvoudig, daar moet je niet te veel van verwachten. Bedden zijn inderdaad niet van de allerbeste kwaliteit. Alles is wel goed schoon en wordt iedere dag goed bijgehouden (schone lakens en handdoeken). Personeel is vriendelijk en behulpzaam, zolang je zelf ook vriendelijk bent. Zwembad is erg klein. Airco kost 6,- per dag, kluisje 10,- per week, koelkast 6,- per dag
(hotelkamers, bij de app. is het gratis).

Ligging is ideaal. Kiezelstrand is tegenover de deur. Zandstrand is 10 minuten lopen. Barstreet is om de hoek. Oud Rhodos-stad (erg leuke en authentiek) is slechts 15 minuten lopen (vraag naar de kortste route bij de receptie).

Ideaal hotel/appartement voor jongeren en jonge stellen die zich niet zo snel ergens om druk maken. Het kost in verhouding niet veel, dus verwacht ook niet te veel. Gewoon basic, gewoon prima en degelijk.

met vrienden, Aug. 2011
"Geschikt hotel voor jongeren"
Chantal
8-1-2012 Majestic was een mooi hotel voor een week. De ligging was goed. Het was maar een klein stukje lopen naar het strand, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Onze kamer vond ik wel een beetje tegenvallen. Het was best klein en we hadden alleen onze bedden waar we op konden zitten, of buiten op het balkon. Sanitair was prima en we kregen iedere dag nieuwe en meer dan genoeg handdoeken.

Het zwembad was ook goed. Soms wel net te weinig ligstoelen. De bar bij het zwembad was ook ok. Je kon er op zich prima maaltijden eten. Bij het ontbijt was niet erg veel keus, maar ik denk dat er voor iedereen wel wat bij zit.

Nadeel was dat het 's nachts heel erg gehorig is, omdat er veel jongeren in het hotel verblijven. Het personeel is vriendelijk.

"Top lokatie, slechte bedden"
Bram
8-8-2011 Samen met mijn vriendin 8 dagen verbleven via TO.

Lokatie is prima. Voor het zandstrand moet je wel een stukje lopen (15min) en het oude centrum is nog verder (30min), maar dat was voor ons geen minpunt. Dan zie je tenminste nog wat van het stadje... Barstreet was echt om de hoek, maar wordt in de zomermaanden overspoelt door Scandinaviërs. Zijn daardoor ook niet echt uitgeweest.

Kamers zijn netjes en compleet. Helaas zijn de bedden onwijs hard en stellen de kussens niets voor. Daarnaast is er 's nachts zo nu en dan wat overlast van mensen die wel naar barstraat zijn geweest. Ook kun je duidelijk horen als de buren of bovenburen gebruik maken van de badkamer, maar was niet zo hinderlijk.

Voor mensen die een low budget vakantie willen en snel tevreden zijn, prima hotel!
Mensen die meer comfort en rust willen, niet doen!

"Prima Hotel/Appartement"
Ad
19-7-2011 Ligging: Leek ideaal, vlakbij (50m) het strand (westen): maar het betreft een kiezelstrand waar het erg hard waait. Je kunt dan ook beter naar de andere kant (oosten) van Rhodos-stad lopen (15min) of neem een taxi (5euro). Daar ligt een zandstrand met verkoelend briesje. Hotel bevindt zich vlakbij Barstreet (ideaal voor stappers)
Service: Konden bij aankomst niet direct inchecken. Receptie beloofde een tijd, maar kwam die tijd niet na (20min later). Ons inziens wilde het personeel even laten zien wie hier de baas is. Eenmaal open verliep het inchecken overigens vlot. 1x geen nieuwe handdoeken gehad, de oude waren echter wel ingenomen. Geen handdoeken dus en we konden dus niet douchen. Receptie kon ons niet helpen, want de schoonmakers waren al weg (?). Stiekem nieuwe handdoeken gepakt beneden in het hok.
Kamer: 2kamerapp. prima!! Grote ruimte met 4 bedden, eenvoudige keuken, en ruime badkamer + balkon. Vooraf aangegeven: zo hoog mogelijke kamer met uitzicht op zee
Conclusie: Prima!!

met vrienden, Juli 2011