Hotel International** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel International**

6,5
4,7

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel International**

12 Kazouli Street, GR-85100, Rhodos Stad
Hotel International scoort een 7,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel International**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel International** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel International** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

8 beoordelingen over International**

6,5
4,7
met vrienden, Sept. 2007
J.A.R. Eilander
4-10-2007 Kleine kamers, geen koelkast!!, douche zonder douchegordijn waardoor alles nat werd, smerige ventilator, vriendelijke mensen.

met vrienden, Aug. 2007
Renske
22-8-2007 Gezellig en eenvoudig hotel, verwacht geen luxe. Perfecte ligging. Goede service en prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

met vrienden, Aug. 2007
M. van der Hulst
21-8-2007 Dit hotel heeft een ideale ligging met betrekking tot het strand en het bruisende uitgaansleven. Beide liggen op een afstand van 3 a 5 min lopen. Perfect hotel voor jongeren die van een avondje stappen houden! Vriendelijk personeel. Kamers zijn aan de kleine kant, maar wij sliepen er alleen maar en dan is het prima te doen. Ontbijt was een beetje karig maar zeker niet slecht. Kortom onze vakantie was mede door hotel International zeer geslaagd!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel International** bij:

met partner, Juli 2006
katja beelen
1-8-2006 zeer lawaaierig hotel.dag en nacht.het ontbijt is elke dag hetzelfde,en weinig keus.kamers zijn klein,geen koelkastje of airconditioning.badkamer veel te klein en vies.op het balkon keken we tegen een betonnen muur.het kan wel goedkoop zijn maar dat zag je er ook wel aan af.gaan we dus nooit meer heen.

Petra
23-6-2005 Hotel International is een eenvoudig maar zeer goed hotel. De kamers zijn niet echt groot maar wel schoon. Perfecte ligging t.o.v. het strand en de stad. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam!!

Pierre Wesselink
22-5-2005 Een eenvoudig hotel, maar erg centraal gelegen. Wij waren er in mei en hebben geen enkele last van "feestvierders"gehad. Als wij weer naar Rodos gaan is het niet uitgesloten dat wij weer in Interantional zullen boeken. Ria en Pierre

Jan
9-3-2005 Zijn er in 2002 geweest, centrale ligging, kleine kamers zonder zitje. Ontbijt was erg sumier, personeel vriendelijk.

Evert & Rob
8-9-2003 Heerlijk hotel, vriendelijk en gastvrij personeel, nette kamers en een te gekke nachtportier waarmee je ook nog een laatste ouzo kan drinken. Ik ben blij dat ik 25-09-2003 er weer naartoe ga.