Hotel Ibiscus**** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.127 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Rhodos Stad > Hotel Ibiscus****

Beoordelingen Hotel Ibiscus****

10 februari 2012

6,1
uitzicht kamer

Hotel Ibiscus scoort een 8,4 uit 10, op basis van 322 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ibiscus****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ibiscus**** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 260 vakantiefoto's van Hotel Ibiscus**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Ibiscus**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Ibiscus**** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

315 beoordelingen over Ibiscus****

Goed hotel op een perfecte locatie
Flip en Carla de Le...
19-9-2011 Ibiscus hotel is een goed hotel, wel zou dit hotel op diverse plaatsen en kamers gerenoveerd moeten worden, echter alles is goed schoon, de kamers zijn goed, bed wat hard, maar deken dubbel opgevouwd onder het onderlaken gelegd, wij hadden kamer 525 in het zijstraatje, met altijd een lekker windje en nooit geen volle zon op je balkon, wel een mooie zonsondergang elke dag.
Het hotel ligt overal dichtbij maar toch rustig op de punt van het eiland, s'nachts nauwelijks lawaai, het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij en ook het eten is goed, voor een ieder wat wils, en goed warm, Nikos de regelaar van het restaurant zorgt dat alles in goede banen komt tijdens het eten.
Dit hotel bevelen wij zeker aan, alleen het zwembad is heel erg klein, maar de zee is in de buurt, strand met en zonder wind, het strand aan de windzijde kan wel eens wat ruiken naar een rioollucht !! de strandbedden zijn overal 8 euro per dag.

Voor iedereen aan te raden.
Vicky & Jasper
12-9-2011 Wij zijn van 30-08-2011 tot 11-09-2011 verbleven in hotel Ibiscus en hebben het erg naar ons zin gehad! De ligging van het hotel is ideaal, strand op loopafstand zowel de windkant als de wind stille kant. De service is perfect, het eten is goed en gevarieerd. De kamer was netjes en ruim genoeg. Het enige minpuntje waren de harde bedden, de vering voelde je goed. Het personeel voornamelijk in het restaurant is erg vriendelijk en behulpzaam.
Kortom dit hotel is een echte aanrader!!

Leuk hotel met goede ligging
Dineke
29-8-2011 Wij zijn 10 dagen in dit hotel geweest. Het is een netjes hotel. Het ontbijt was elke hetzelfde maar wel uitgebreid. Ik miste alleen wat vers fruit ( er waren wel onrijpe peren en appels maar die waren heel erg zuur) Het avondeten was voor een buffet goed te doen, af en toe was er wel iets lauw.. maar dat hou je toch, wij zijn maar 1x ergens anders uit eten geweest. Het is leuk om een quart te huren en het eiland te verkennen. Lindos is een bezoekje waard. Verder ligt het strand voor de deur waar je voor 8 euro de hele dag 2 bedjes+parasol hebt. De oude stad ligt op ongeveer 8 minuten loopafstand.

met vrienden, Aug. 2011
Prima hotel op een mooie locatie
Jaap en Elma
9-9-2011 Hotelkamers zijn niet super luxe, maar gewoon goed, met een prima airco. Beetje harde bedden, maar goed te doen. Klein zwembad, maar stand aan beide kanten van het hotel, dus geen probleem. Prima ontbijt. Loopafstand naar het centrum van de nieuwe stad 5 minuten, naar de oude stad 15 minuten, kan ook met een taxi, kosten 5 euro. Rhodosstad is gezellig, met veel uitgaansmogelijkheden en restaurants, uit eten gaan is niet duur. Kortom, een super vakantiebestemming.

met vrienden, Aug. 2011
Fijn hotel of mooie locatie
Annet
28-8-2011 Locatie hotel uitstekend en aan de goede kant qua strand (niet te winderig).
Mooie ruime kamer met nette badkamer, waarbij wel een kanttekening geplaatst moet worden over de harde bedden met springveren, zeker als je al rugklachten heb.
Maar de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, het uitgebreide en lekkere ontbijt en heerlijke cocktails maken dat wel ruimschoots goed.

Kleine tip: huur een auto via het hotel, dit is goedkoper en betere voorwaarden dan via de reisorganisatie!

alleenreizend, Aug. 2011
Goed rustig gelegen hotel
Gerard.Smeets
4-9-2011 Goed hotel, ontbijt en diner in buffetvrom zijn prima.
Als alleenreizende een 2 persoonskamer aan de achterkant van het hotel gekregen met zeezicht naar 2 kanten.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Bij de bedden voel je wel de spiralen in je rug. In augustus is het zo warm dat je 's nacht de airco moet aanlaten, dus wel oordopjes meenemen.
Het strand ligt aan de overkant van de weg. De rode hop on hop off bus stopt voor de deur van het hotel (€9,-). Naar de stad is het met 15 minuten lopen. Om 20:00 uur wordt de Griekse vlag gestreken met militair ceremonieel aan de Mandraki haven. Zelf excursies regelen, er zijn genoeg aanbieders in de haven.

Geweldig hotel. We komen zeker terug.
Willem en Cherry
29-8-2011 Wij komen regelmatig naar Rhodos stad. We hebben dus al verschillende hotels bezocht. Hotel Ibiscus staat voor ons nu op nr. 1. Ik ben mindervalide en moet gebruik maken van rolstoel en krukken. Dit hotel heeft de juiste faciliteiten. Buiten dit, is het een mooi, schoon, net en gezellig hotel. Het eten, zowel ontbijt en diner, is uitgebreid en verzorgd. Voor iedereen is er altijd wel wat bij wat men lust. Wij hadden een ruime kamer met zee-zijzicht. Was wat winderig, maar dat vonden wij wel plezierig. Het personeel, zowel in het restaurant, bar, receptie en de kamerdames, waren vriendelijk, behulpzaam en service gericht. Voor de late vertrekkers is er een mogelijkheid om je te wassen/douchen en om te kleden, in nette en schone ruimtes. Bij de receptie kan je een handdoekensevice krijgen. Al met al hadden we weer een top vakantie in een top hotel.

Goed hotel prijs / kwaliteit
wilms
19-8-2011 Juist terug van 14 dagen Rhodos.Hebben een toffe vakantie gehad,vriendelijk personeel,goed van eten.1 opmerking :Het hotel leent zich niet voor kleine kinderen,het zwembad is klein en overal even diep.Geen animatie maar dat vind ik pers.niet erg.In de buurt veel bars en rest.Wij gingen verder naar rechts richting casino naar bar La Diga.Een echte griekse bar met lekker eten en niet duur.

Goede ligging & service, onbijt wat minder
jochem en christel
17-8-2011 het hotel ligt op een super locatie, strand voor de deur bedje 4 euro per stuk. ( niet aan windy beach gelukkig )
op loopafstand van t nieuwe cenrtum en op 'n minuut of 15 al lopend lekker langs t strand kom je aan in t leuke oude centrum.
goede bediending en netjes klantgericht, onbijt vonden wij geen succes en zeker geen 4 sterren waard, kamer was 305, aan de winderige kant, simpel en eenvoudig maar gewoon schoon, bed aan de harde kant, maar toch een super vakantie gehad,

Perfecte ligging
Visscher
9-8-2011 Wij zijn net terug van Rhodos we zijn 13 dagen in Hotel Ibiscus geweest in 1 woord prima,ik zou niet weten waar wij over moeten klagen.Ligging helemaal perfect wij hadden kamer 131 zeezicht,alleen de badkamer kunnen ze opknappen maar verschrikkelijk was het niet,wij kunnen niet oordelen hoe de andere kamers waren maar die van ons was goed en wij hebben liever harde bedden,dus prima voor ons.Ontbijt was goed de bediening prima,avond eten ook goed veel keuze nette bediening in restaurant.
Jan en Maureen

6,1